Мултивитаминни комплекси на GNC?

09.06.09
23:58

Здравейте,

Интересува ме дали някой във форума е приемал продукта на GNC MEN’S “MEGA MEN” (мултивитамини, минерали и билкови екстракти) и дали е добър избор*. В аптеката ми го предложиха него и мултивитамини SOLOTRON, пак на GNC, но реших да потърся отзиви първо и тогава да реша на кой точно продукт да се спра. 

*Тренировките ми се ограничават до кофички, бицепсови набирания, такива за гръб и стандартните и добре познати упаржнения със свободни тежести не повече от три пъти седмично.

Темата беше редактирана от Sonic_cruiser на 09.06.09 23:58.

10.06.09
05:30

Мега мен, са добри спортни витамини.
Други варианти са: NOW - Adam, Controlled Labs - Orange Triad, ON - OptiMen ... Има и още ;)

10.06.09
06:56

Ако твърдо си решил GNC, то да Mega men са по-добри от SOLOTRON.

13.06.09
22:00

Аз съм вземал “MEGA MEN” на GNC и останах много приятно очарован от ефекта.Поне при мен беше поразителен!!!
Само трябва да отбележа,че когато го пиех,бях в САЩ и предполагам храната също е оказала влияние.
В общи линии ръката ми стигна 47 студена (от 44-45 преди да го ползвам),силата за месец ми се покачи като цяло (примерно на лежанката от 8ца с 130,скочих на 6ца с 150кг).Също така поизчистих малко.Трябва да отбележа и факта,че докато го приемах тренирах доста по интензивно от обикновено.

М/у другото ако може кажи къде си го открил и на каква цена.Аз тук питах в Пловдив в един магазин на GNC и ми казаха,че не се внасяло  :-/

13.06.09
22:29

Много добри резултати си имал от тези витамини? Забеляза ли да си загубил и 3-4 килограма подкожни мазнини след приема им? Трябва да са доста яки за тези резултати...

14.06.09
00:56

В интерес на истината и аз се изненадах от ефекта.Когато си ги копувах (продавача ми ги препоръча),бях много скиптично настроен.Но месец по-късно ефекта беше на лице.
Като килограми общо да съм отслабнал ~3-4 кг след като започнах да ги приемам,но вида ми беше коренно различен (започнах да ги пия на 93кг,приключих на 89).Пак повтарям,че заедно с това ,направих и тренировките си доста по интензивни,същевремено вкарах и някои нови упражнения.Тичах през ден на тредмила,поне по 20 мин,като редувах крос-спринт,крос-спринт,след това 4(4х10) упражнения за голяма мускълна група и 3(4х10) за малка...
Та казах ви какви ми бяха резултатите.Толкова мн ми хареса,че дори още си пазя опаковката за да не забравя какво беше  :lol:

Мнението беше редактирано от ^Del^ на 14.06.09 00:59.

14.06.09
06:40

^Del^ я помисли дали си пил и нещо друго по това време(може би стероиди), т.к. от витамини тия работи дето ги пишеш няма как да станат. :)

Мнението беше редактирано от Aquiles на 14.06.09 06:41.

14.06.09
19:38

Нищо друго не съм пил колега (освен vitamin water 50 :lol:  aма надали ще е от нея).
Предполагам,че звучи леко преувеличено.Разбирам съмненията ви,но просто това са фактите при мен.Нямам сметка да ви лъжа...
все пак нещата много опират и до организъм предполагам.А и храната която ядох там беше много по-различна от тази която нагъвам тук...ако е любопитно на някой,мога да се впусна и в подробности как съм тренирал,как съм се хранел и подобни,какво точно съм променил в тренировките си и прочие...,но смятам е излишно.Все пак за всеки човек е различно.

към автора - моля те сподели къде си намерил “MEGA MEN” и на каква цена.

Мнението беше редактирано от ^Del^ на 14.06.09 19:39.

15.06.09
05:17

Тези неща си ги получил от диета, едва ли е от спортните витамини.

17.06.09
08:01

На GNC, по-добрите витамини са Ултра мега голд и малко по-слабите Мега голд. Но и мега мен са ОК, но по спомен мисля, че не излизат евтино като разфасовка.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1