кевин леврони с ново шоу

04.06.09
21:24

http://www.youtube.com/watch?v=Tx-UfsQxpiI&feature=related

интересно за феновете :)

05.06.09
11:35

А като щракнеш на клипчетата вдясно - където е в добрите стари дни- направо шапка му свалям -един от най-неоценените и неуспели културисти!
Сега му е простено. Човек като има воля да стане за смях едва ли има нещо което може да го спре. А може и да е изпилен вече с годините, семейни проблеми и т.н. :(

казано от introducer на 05.06.09, 11:35:

А като щракнеш на клипчетата вдясно - където е в добрите стари дни- направо шапка му свалям -един от най-неоценените и неуспели културисти!
Сега му е простено. Човек като има воля да стане за смях едва ли има нещо което може да го спре. А може и да е изпилен вече с годините, семейни проблеми и т.н. :(

Имаше време, когато Кевин бе човекът с най-много спечелени професионални турнира, но Олимпията винаги му бягаше, макар 1992 и 2002 той да беше неоспоримия номер1 >:-( .
Интересно за него е че в Европейския тур след последната Олимпия на Дориян той печелеше наред до преди последното състезание. Тогава бе обяснил на Рони за водата и някои други тънкости в предсъстезателната подготовка и...Рони победи на другия ден и започна после и серията си от статуетки на Сендов...
Прекалено обременена психика от смърта на единия, после на другия родител, лутане от омраза към религията, до прекалено вярващ християнин...не му е лесно определено >:-(

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 05.06.09 11:54.

10.06.09
12:55

За мен Леврони е най-преуценените културисти в спорта. Хубави са тези филмчета за да подлъгва децата как се качват по 2,5кг седмично за да си пазаруват после неговите суплементи и рекламираните боламачи да се надъхват... само, че Кевинчо паралелно с боламачите приема и яко химиика, една негова подготовка в “добрите стари” времена струваше няколко милиона долара... Толкова не могат да си седнат на задниците тези американци.

Приятелчето с, което тренираме Тихомир Рангелов, който стана трети в тежка категория на последното състезание преди 1 година тежеше 74кг... момчето със същият успех може да си направи този филм, а ако сте гледали снимки от състезанието знаете как изглежда сега на 105кг. състезателно тегло...

Мнението беше редактирано от Emil_mlo на 10.06.09 12:57.

10.06.09
13:19

Пише,че ще го прави без стероиди ;)
Иии да-доста хораочакват да изкочи с някой продукт с чиято помощ е качил килограмите.Всичко е бизнес :)

Уважавам Кевин уважавам и всеки състезател стигнал до неговото ниво. За него знам, че е колоритна личност културизъм бях чел че е и музикант чудесно. Арнолд така направи кариери на няколко места и това е уникално, често един живот на човек не стига да стане олимпия толкова пъти, да стане преуспяваща екшън звезда камо ли политик е Арнолд го прави всичко това само за един живот. И нека не се залъгваме да в професионалния спорт има много пари за подготовка цели поликлиники и отдели лекари работят за теб, химията е жестока, но всичко това е подплатено с много много много труд. Мога да ви гарантирам че родни състезатели взимат химия колкото част от участниците на олимпия, но като форма дори немогат да се доближат.

10.06.09
19:58

Позволи ми да не се съглася Ванка, онези неща които вземат “олимпииците” едва ли нашите ще им чуят имената през живота си. Растежният хормон и инсулина вече са като витамини.

казано от Emil_mlo на 10.06.09, 19:58:

Позволи ми да не се съглася Ванка, онези неща които вземат “олимпииците” едва ли нашите ще им чуят имената през живота си. Растежният хормон и инсулина вече са като витамини.

Позволи ми дуплика :), между олимпииците и културистите има огроомна разлика, културизма и бодибилдинга никога няма да е олимпииски спорт точно заради химията, и безконтролното и приемане. Да си олимпиец  и да си билдер е съвсем различно. А относно разстежния хормон и инсулина, мога да те уверя, че от години се взимат от родни състезатели. Естественно и ние вече си имаме световни и европейски шампиони. Нима взимането на химия умаловажава успеха им при положение, че всички на тази сцена са взимали същите и може би дори по добри неща !?!?

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 11.06.09 02:46.

11.06.09
04:23

казано от Иван Шишманов на 11.06.09, 02:45:

казано от Emil_mlo на 10.06.09, 19:58:

Позволи ми дуплика :), между олимпииците и културистите има огроомна разлика, културизма и бодибилдинга никога няма да е олимпииски спорт точно заради химията, и безконтролното и приемане. Да си олимпиец  и да си билдер е съвсем различно. А относно разстежния хормон и инсулина, мога да те уверя, че от години се взимат от родни състезатели. Естественно и ние вече си имаме световни и европейски шампиони. Нима взимането на химия умаловажава успеха им при положение, че всички на тази сцена са взимали същите и може би дори по добри неща !?!?

Под “олимпийци” разбирай тези, които се явяват на Мистър Олимпия, а не на олимпиада ;)

11.06.09
08:28

Дозите, които взимат нашите културисти били “лечебни” ;) Това са думи на Крис Кормиер, при посещението му в България.
И тук ако дават няколко хиляди за химия, там десетки хиляди. Стандарта е различен.

11.06.09
08:54

Вобще не знам какво се занимвате с тия културисти. Всеки знае, че там всичко е химия. А специално пък за Кевин няма какво да говорим, и малките деца знаят с подробности дозите му. Общо взето това са безсилни хора на ръба на смъртта от химия, всеки може така.
Аз за това се възхищавам на трибойците. Натурално силни хора, тренират изключително тежко почти натурално, а изглеждат по-добре от културисти (не че културистите изглеждат добре, даже са грозни). Дори кафето го ползват за допинг.

11.06.09
09:35

казано от Чукундур на 11.06.09, 08:54:

Вобще не знам какво се занимвате с тия културисти. Всеки знае, че там всичко е химия. А специално пък за Кевин няма какво да говорим, и малките деца знаят с подробности дозите му. Общо взето това са безсилни хора на ръба на смъртта от химия, всеки може така.
Аз за това се възхищавам на трибойците. Натурално силни хора, тренират изключително тежко почти натурално, а изглеждат по-добре от културисти (не че културистите изглеждат добре, даже са грозни). Дори кафето го ползват за допинг.

То ако беше всичко химия,всеки 2ри с баща и маика бизнесмени щеше да е културист,нали така?Всички културисти са на химия,но Колман и Арнолд са 2ма човека не всички.Много са си биели синтол,но само Грег Валентино е постигнал такива резултати нали? ;)

казано от Чукундур на 11.06.09, 08:54:

всеки може така

Абсолютна глупост, по залите е тъпкано с момчета взимащи повече химия от републиканските ни състезатели, но като форма повечето от тях са по зле от средното ниво за този форум. Ето за това се ядосвам щото хората казват “ми то с химия всеки може”, може ама не може, химията не ти отменя жестоките тренировки и зверската диета. А за това, че трибойците почити са натурални няма какво да коментираме  :lol:

11.06.09
11:04

Абе да не сте оперирани от чувство за хумор, че не схващате иронията в мнението на Чукундур? :lol:

11.06.09
19:31

Трибойците са природно силни, но и природно дебели хора :Р Не, шегата настрана, аз уважавам всички силови атлети.

В много зали обаче бъркат трибойците с тези трениращи, които ходят да изглеждат и да се чувстват добре. Някои целогодишно (от 16 годишни) са в основен период и това го наричат фитнес.

11.06.09
21:11

Егати дебелаците са, като знаме на пример Тошко как изглежда... дори Иво, че е в тежките категории, изглеждат почти като културисти. А и аз, че тренирам трибойски съм страшен дебелак... Това за мен си е най-добрият спорт.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1