10.06.09
14:23
Здр, значи имам някакъв странен проблем вижте формата на корема ми- http://pics.data.bg/categories/1/%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B8/3b41b970061ffa7b6da5e6992daafcf9/dsc05094 http://pics.data.bg/categories/1/%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B8/24cce4bdf841374d8fb1717e075e78bf/dsc05097 , тренирам го и аз спортувам и въпреки това горе е стегнат а долу е един ама като надут точно, а като цяло изобщо не съм дебел (183 см 76 кг) вс вечер правя 8х50 вдигане на краката от лег + 5х 30 сек вакуумки и пак стои надут, аограничавам много мазните неща, идеи какво да правя ?
аз пък имам имам някво възпаление на червата.. и корема ми стои непрекъснато надут.. (не че си нямам корем де.. имам и не ме ебе обаче тва е че мн некомфортно се чуствам така с издут корем и ме боли .. ) между другото .. при мен също мазнинките са повече в долната част.. горе е що годе добре.. ;) аз обаче спрях да правя кардио .. и преси.. за корема се мисли февруари , март.. аз от тогава не съм спирал.. обаче.. ефекта никакъв :D предполагам че е от диетата.. тъй като аз не спазвам такава
Мнението беше редактирано от frederiko на 10.06.09 15:34.
10.06.09
17:04
Не виждам мн добре,но ми се струва нормално.Май си поразвил повечко долната част от корема и е нормално да ти изглежда още по напомпано след повдигане на краката от лег тъй като е най вече за долната част на корема
10.06.09
21:57
Ами честно казано,корема ми там е стегнат почти няма мазнини, обаче изглежда като надут -,- и някой ми скъсва нервите като ми каже “какъв тумбак си пуснал” :@@@
От храната е според мен, сутрин като ставаш, на гладно, пак ли е надут? Аз съм си мазен тип и шкембе си имам, ма баш шкембе, но сутрин като стана и се погледна в огледалото - пооосък, плосък...
Моя корем целия е издут по подобен начин, не е точно същото, но има подобна форма. Тъй като се занимавам с други спортове, а не само с ББ, част от ежедневните ми тренировки са стотина коремни преси. По този начин коремната мускулатура избутва корема напред и това няма нищо общо с биреното шкембе или с тлъстините по корема.
11.06.09
07:07
Здр, значи имам някакъв странен проблем вижте формата на корема ми- http://pics.data.bg/categories/1/%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B8/3b41b970061ffa7b6da5e6992daafcf9/dsc05094 http://pics.data.bg/categories/1/%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B8/24cce4bdf841374d8fb1717e075e78bf/dsc05097 , тренирам го и аз спортувам и въпреки това горе е стегнат а долу е един ама като надут точно, а като цяло изобщо не съм дебел (183 см 76 кг) вс вечер правя 8х50 вдигане на краката от лег + 5х 30 сек вакуумки и пак стои надут, аограничавам много мазните неща, идеи какво да правя ?
Ами, аз съм жена, но и моят корем стои така - отгоре имам преса, но отдолу.... Това са мазнини - генетично тялото ти трупа там и най-трудно се махат от там. Шанс. Бори ги с добра диета и тренирай тежко корема.
11.06.09
23:38
От храната е според мен, сутрин като ставаш, на гладно, пак ли е надут? Аз съм си мазен тип и шкембе си имам, ма баш шкембе, но сутрин като стана и се погледна в огледалото - пооосък, плосък...
и аз съм така макар,че нз защо е така!
.. и аз попринцип съм надут но рано сутрин съм даска , може да идеш да ти изследват червата може да са вазпалени , или пробвай да се ограничиш от газирано , марули , хляб , ядки . и т.н / храни които надуват
12.06.09
16:19
Ограничи газираното.Може и да не е от него!Всеки ден , примерно сутрин,докато си лежиш ,хващай тва място дето показваш на корема с палец и показалец почваш да разтриваш, за да се размърдат тия мазнини.Дано има ефект! ;)
Ограничи газираното.Може и да не е от него!Всеки ден , примерно сутрин,докато си лежиш ,хващай тва място дето показваш на корема с палец и показалец почваш да разтриваш, за да се размърдат тия мазнини.Дано има ефект! ;)
Хахахха. Я си разтрии главата, за да се размърда тоя мозък...
12.06.09
22:14
А аз сега мисля, да си увивам коерма с найлонова торбичака и да скачам на въже, дали ще помогне
ще се получи ;] и не се притеснявай и моя корем както то гледаш е ма 1 см пред гърдите ... първо това става заради храната която поемаш, защото самия корем се разширява и второ заради плочките които така добре си развил погледни културистите ... няма културист без корем ! ;]
ще се получи ;] и не се притеснявай и моя корем както то гледаш е ма 1 см пред гърдите ... първо това става заради храната която поемаш, защото самия корем се разширява и второ заради плочките които така добре си развил погледни културистите ... няма културист без корем ! ;]
знаеш ли що сегашните кулутристи имат изпакнали коремчета с плочки .. тва е новата химията .......ако се вгледаш в старите културисти нямат такива кореми .. по различна е била химията
13.06.09
23:00
Нз ама на мен ми е като комплекс направо ://
14.06.09
13:43
Ами аз ограничавам мазнините и газираните както и нещата съдържащи стабилизатори, тренирам ама пак не става майка му стара :/
ако работиш за да изкараш релефа спри сладкото,млечните продукти,колбасите,безалкохолните,пшеничните продукти ... абе общо взето за закуска овесени ядки с мед , после 3 яденета с пилешко месо и салта (краставици и домати,брокули,зеле) , 6 към 1 яйца и за вечеря задължително риба и тя трябва да е мазна риба ;]
Така на пръв поглед не може да се каже със сигурност, но изглежда като натрупване на мазнини. Като хванеш кожата в тази област можеш сам да разбереш какво е. Ако кожата там е по-дебела от горната част на корема значи проблема е ясен. Това което ще ти помогне, не са упражненията за трениране на корем а коригиране на хранителния режим и кардио тренировка. От коригиране на режима имам вредвид - премахване на всякакви тестени,сладки и мазни храни от режима и замяната им със съответните по-здравослвни аналози като пълнозърнести храни,нетлъсти меса, плодове, млечни продукти и растителни мазнини (разбира се и вода 4-5л на ден).