10.06.09
18:22
Здравейте!След периода за маса от който съм доста доволен(качих стабилно гръб и ръце-каквато ми беше и целта) покрай ръцете качих и корем :D .Не съм спазвал специален режим за покачване на маса-просто хапвах стабилно.Сега обаче корема ми е доста надут.Отдавам го на факта че няколко месеца се храних по-често от обикновенното за мен,а идва лято е някак си не върви непрекъснато да ходя с глътнат корем.Изготвих си следния...така да го нарека режим на хранене.
Сутринта за закуска-кисело мляко 1 кофичка
В 10:15-150 грама извара(овкусена с малко червен пипер :) )
В 2:00 -манджа каквато има в къщи в повечето случаи с телешки врат и зеленчуци
Към 6:30-7:00 вечеря пак като горното.
В тренировачен ден след тренировка хапвам 2-3 белтъка пак с 50-100 грама извара и това ми е.Ще ми спадне ли тумбака при пложение че съм намалил така драстично храната?
А иначе сега тренировките си ги повеждам по следния начин-по 3 серии х 8 повторения за мускулна група и след това 20 минути кардио.У нас всеки ден правя 30 лицеви и 30 коремни сутрин и пак по толкова вечерно време.Далеч съм от мисълта за НВД или някъква грандиозна диета.По-скоро ако има нещо полезно,което да ми препоръчате да включа в менюто или де да знам...Благодаря все пак на отзовалите се-всеки съвет ще ми е от полза
Ще спадне всичко друго, но не и корема ти.
Диетата не струва, прочети малко по въпроса.
Нормално ли ти звучи след ‘обилно хапване’ да намалиш толкова драстично храната?
Остави тренировките. Храната е disaster. Както каза *-rezaR- - чети! Има не една тема по въпроса.
казано от асд на 10.06.09, 18:22:
У нас всеки ден правя 30 лицеви и 30 коремни сутрин и пак по толкова вечерно време.
Каква е целта на това?