Важно

02.02.05
21:48

много съжелявам ако е писано по тая тема но можете ли да ми изясните каква е разликата между протеин и геинер.Четох информацията в сайта но не разбрах точно разликите.А също така останах с впечетление че имат странични ефекти след време.

02.02.05
22:25

[quote author=“HoBaK”]много съжелявам ако е писано по тая тема но можете ли да ми изясните каква е разликата между протеин и геинер.Четох информацията в сайта но не разбрах точно разликите.А също така останах с впечетление че имат странични ефекти след време.

Виж кво братле от твойте думи си правя извода че си начинаещ... Така в действителност гейнера е вид протеин-протеин е общото понятие само дето гейнер означава че този протеин е предназначен за покачване на мускулна маса. Освен това до колкото съм запознат няма никакви странични ефекти дори и след време(стига да го пиеш в умерени количества) иначе няма проблеми ако имаш пари за гейнери давай взимай си. А друго нещо характерно гейнера е че съдържа по малък процент протеин - повечето са въглехидрати (има и много други важни съставки в него,но....)точно заради това се пие веднага след тренировка за да може да се усвои от ,изтощения и нуждаещ се от нещо подкрепящо ,организъм  :lol:  :oops:  :roll:

02.02.05
23:30

гейнера се приема в период за маса, а протейна в пред състезаделен период така да се каже. поне жоро в магазина на пиротска така го обясни :)..

03.02.05
11:29

аз тренирам от известно време и пия соев протеин и съм доволен от това което съм направил за това време и естествено се притеснявам след примерно няколко години да не получа някакви заболявания...и такива работи

03.02.05
11:31

не може да има странични ефекти от обикновен протеин..... просто не е възможно от една такава хранителна добавка да се получи някакъв отрицателен ефект

03.02.05
11:34

Като модератор ти казвам да смениш заглавието с някакво конкретно!
По темата: Ами може и да има проблеми ако при производството на протеина не са спазени хигиените норми и т.н. . Иначе тренировката и правилното хранене само е от полза за здравето, ако не претренираш разбирасе.
по-здрави

03.02.05
21:28

а някой може ли да ми обясни каква е тая реакция на майер

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1