11.06.09
23:15
Здравейте на всички . На 18 години съм , 194 см 93-5 килограма . Преди известно време посещавах една зала , не тренирах по програма а и нямах много време за фитнес . Последва едно прекъсване от около 3 (и повече) месеца през което време се залежах и качих няколко килограма . Относно храната не се лишавам от нищо , даже малко прекалих със “здравословната храна “(дюнери ,кфц и подобни кулинарни извращения ) + бира и резултата е неприятен за мен. Сега в началото на лятото разполагам с много повече свободно време и съм мотивиран да постигна добри резултати с подходяща програма , храна и в краен случай добавки . Целта ми е излишните мазнинки по тялото да се превърнат в мускулна маса и се нуждая от съвет . :) Моля някой компетентен да ми предложи подходяща програма ,даваща резултати тъй като съм все още непросветен в тази материя :) Благодаря предварително на всички отзовали се ! Поздрави :)
пп извинявам се ако темата не е за този раздел .
1-во мазнините да ги превърнеш в ММ не може.2-ро за да отслабнеш ти трябва режим на хранене+кардио+силова тренировка