10.06.09
22:09
Искам да попитам мога ли да си взема трибестан за повече сила,нали повишава нивото на тестостерона?И вреден ли е,да не би да ми ‘’кацне самолета’’ ,защото съм чувал че по-големите дози тестостерон влияят отрицателно..Мерси за вниманието :)
11.06.09
02:54
Употребата на продукти ,съдържащи екстракт от Трибулус от лица под 30 години е пълна безсмислица. Единственото, което евентуално можеш да усетиш е възбудено състояние. Това,че ти повишава собственото производство на тест НЕ ОЗНАЧАВА,че този допълнителен тестостерон ще бъде използван за мускулна маса. Особено при младите е пълно безумие и безсмислица да се използват подобни продукти.
11.06.09
07:58
казано от paco12 на 10.06.09, 22:09:
Искам да попитам мога ли да си взема трибестан за повече сила,нали повишава нивото на тестостерона?И вреден ли е,да не би да ми ‘’кацне самолета’’ ,защото съм чувал че по-големите дози тестостерон влияят отрицателно..Мерси за вниманието :)
1. Кой ти каза, че имаш ниско ниво на тестостерон на 18 г? Ако това е така - не мисля, че точно трибестана е изхода, а среща с медицинско лице! Ниските нива на тестостерон, като изключим генетичните заложби, са сигнал за физиологични проблеми, но те се констатират с изследвания, а не с предположения и четене на стетии за рожби на фармацефтичната промишленост!
2. Защо никой от начеващите или с малък стаж не разбере, че истината не е в препаратите! То е като да храниш лъв с люцерна, защото там им много полезни съставки и да искаш той да е цар на животните!
Разберете: няма нищо без воля и усърдие!
Оставете страстта за бърз успех за времето, когато сте натрупали знания. Иначе всичко това ще плащате след време!
Когато човек иска д апостигне нещо - запознава се с целта, определя стратегия, натрупва знания относно спецификата на процеса и си поставя реални и нереални цели. Има една мисъл в културизма - “Постави си непостижима цел, за да постигнеш нещо”. Но разберете - това става с необходимото технологично време. Не може да слагаш добавки на слаб бензин и да се надяваш, че ще се движи нормално и с нужната мощ колата.
Не насилвайте нещата а натрупайте занния в опита и теорията и той ще ви се отблагодари с времето.!
Познато ми е чувството и желанието да натрупаш мускули за 2 месеца и да се покажеш лятото! Но за това се мисли от предното лято. И се изминава целия път на този процес!
Повярвайте ми - познавам и краткия и дългия път. И сам съм се убедил в безсмислието на препаратите. Там ефекта е нетраен!
А от друга страна - когато нещо в организма се насилва да работи над възможностите си - в един момент, най-малкото когато се спре това насилване - дава назад и намалява в пъти производителността си!
За разлика то мускулите, които работят по-добре, когато са под стреса на антоварване, тестисите при прекомерна употреба се натоварват повече. А при насилването с препарати - стига се до моменти които не са желателни!
Оставете това стимулиране за периоди, когато наистина има спад на синтеза!
Това са препарати за помощ на организма, не за изтормозване!
Наблегни на храненето - подреди го!
Тренирай натувално и ще се убедиш след време!
Става по-бавно, но ефекта е много по-траен!
Успе!
ПП: Надявам се не съм станал досаден!
Мерси за отговорите.Не съм от тези които искат за 2 месеца да се показват по плажа..просто имам някав застой в растежа на мускулите..мисля че мога да кажа че имам стаж в залата..приблизително 2 години..Все пак благодаря :)
тук става дума за увеличаване на СОБСТВЕНОТО производство на тестостерон ;) организма ти не е фармацевтична компания за да произвежда кой-знае колко много тест - ако започне да става прекалено много си има механизми за намалянето на това производство. не е като да си биеш наведнъж тест, колкото организма ти ще произведе за месец например. а за “кацане” и дума не може да става ..... по-скоро няма да допре до пистата ;)