Възможно ли е болката ми да е според сезона?

DI

11.06.09
16:07

за първи път забелязах тази болка преди 2 год ,болката не е силна дори бих казал 4е почти не се усеща но дразни.Болката е в раменете и понякога се обажда и левия лакет.усещам я само когато правя задно рамо(разтваряне на дъмбели в страни)От миналата седмица пак започна и ми направи впечатление че винаги започва да ме боли май-юни месец(след юни спирам залата за лятото и след това няма проблеми.Не знам стави ли са,некви сухожилия ли са но изкам да питам дали е възможно болката да е сезона и да не е някаква травма?

12.06.09
08:12

При лошо време или при смяна на сезони би могло да се случи, ако си имал по-сериозна травма. Но просто ей така “май-юни”...незнам. Относно тренировките за рамо, незнам как изпълняваш разтварянията, но там е наистина важна правилната техника. А за да се изпълнява правилно, килограмите трябва да са по-малки. Лактите почти всички ни наболяват хронично :)

12.06.09
08:40

Слава богу, че не всички :D Иначе същото се получава и ако си чупил кост в тази област...

DI

12.06.09
10:44

При лошо време или при смяна на сезони би могло да се случи, ако си имал по-сериозна травма.
имал сам според мен по сериозна травма и дори още не мога да се оттърва от нея,но тя предсравлява бока в едно сухожилие на предмишницата.С нея съм от 6 месеца можеби станаха ве4е.Личната лекарка каза че много трудно се маха,но не правя бицепс с лост и нямам проблеми ,и се надявам сега лятото като не ходя 2 месеца у залата да я махна напълно но аз не виждам ништо общо с раменете,а единствената кост която съм чупил едно от кокалчетата на китката на дясната ми ръка

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1