09.06.09
22:08
Здравейте! Искам да попитам всеки, който може да ми помогне следното нещо. От близо месец започнах да приемам следните неща, за да намаля своето тегло: Lean Green, Yohimbine HCL и Alcalean (Acetyl l-carnitine). До тук съм доволен от резултата, който постигнах с тях, но възнамерявам да започна прием и на Slim Xtreme. Въпросът ми е - всички тези четири продукта - пречат ли си по някакъв начин, или колкото повече, толкова повече. Да спра ли някой от тях, или да си купя нови, тъй като те вече почти свършват.
Съжалявам за вероятно малко “наивния” въпрос и предварително благодаря на всички, които ще ми отговорят;)
10.06.09
04:13
казано от Big_big на 09.06.09, 22:08:
Здравейте! Искам да попитам всеки, който може да ми помогне следното нещо. От близо месец започнах да приемам следните неща, за да намаля своето тегло: Lean Green, Yohimbine HCL и Alcalean (Acetyl l-carnitine). До тук съм доволен от резултата, който постигнах с тях, но възнамерявам да започна прием и на Slim Xtreme. Въпросът ми е - всички тези четири продукта - пречат ли си по някакъв начин, или колкото повече, толкова повече. Да спра ли някой от тях, или да си купя нови, тъй като те вече почти свършват.
Съжалявам за вероятно малко “наивния” въпрос и предварително благодаря на всички, които ще ми отговорят;)
Спираш Yohimbine-a и си ОК!! Другите две не пречат!
10.06.09
21:32
За да не пускам друга тема - какво мислите за комбинация Slim Xtreme+Super cuts3?, говорим за завършваш период на изчистване, говорим за 3-4 килограма за добро орелефяване?
Не би трябвало да има проблеми.Но може и да е излишно.
Принципа, колкото повече, толкова по-добре е грешен.
Ако имаме праг от около 400гр мазнина на седмица, с добавки да се забърза до 500гр примерно.Няма да стане 1кг !!! (Просто пример)
Благодаря много за бързия отговор. За сега съм много доволен след първите три хапчета SX, ще видим накрая.
А как ви се струва на място на едно от храненията си да приемам и това:
http://www.boevski.com/4metabolol.html
Съжалявам, че питам подобни неща, но не съм много наясно с отделните продукти и доста от техните съставки, въпреки че четох тук за доста от принципите. Благодаря ви предварително за отделеното време!
Мнението беше редактирано от Big_big на 12.06.09 16:19.