12.06.09
13:05
Здравейте на всички :)
Търся да закупя този или аналогичен на него уред http://sandex-sport.com/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=176&Itemid=12 . Aко някой от вас продава или пък има представа от къде мога си го закупя, ще съм му много благодарен. И за да стопирам предварително някои коментари нека поясня, че от магазина на дадения лиинк, количествата са изчерпани и неразполагат с него.
:)
1. Направи им поръчка
2. Намери някой ‘железар’, който може да ти направи този уред.
Вариант 2 е за предпочитане, поради някои привидни недостатъци на уреда. Ако в този му вид го лепнеш на стена, няма да е особено подходящо.Поне на мен ми изглежда, че е с прекалено малки размери и при набиране, все нещо ще влачиш и удряш в стената. :)
мога да ти дам една идея за подобие на този уред която можеби ще изпълниш най лесно
така материалите са ти следните утиваш влезарията и купуваш “шпилка” ф30 и пове4ко гайкиза нея шпилката е 20 лева гайките по 1 лев и една траба 1 цол към 2 метра трабата се реже на 2 и се сгъват на две и двете пар4ета за по добре ги огъвай около шпилката после правиш дупки за трабите в стената под лек наклон нагоре цементираш трабите вътре и буташ шпилката хващаш я с гайките дупките се правят на растояние колкото са ти широки раменете за да може да правиш тесен хват а шпилката може да се ползва за прав лост даже в момента аз с една такава правя раце и рамена
П.П. КУПИ СИ РАКАВИЦИ РЕЗБАТА ТИ ЕБАВА ДЛАНИТЕ МН ЯКО
П.П.2 ако искаш мога да ти на4ертая за какжо става дума
Мнението беше редактирано от mike89 на 14.06.09 19:16.