13.06.09
09:54
Привет на всички. Аз съм на 26 години, 186см, към момента 95 кг. бях 105кг преди 2 месеца но почнах сериозно и усилено фитнес и спорт и с помощта на Л-Карнитин за 2 месеца успях да поизчистя голяма част от излишните мазнини. Бил съм и повече от 105кг напр. 120кг преди няколко години, но това е мнало. Чета форума тука усилено и получих доста информация за фитнеса и режимите като цяло. Въпроса ми е: Тъй като разбрах че Л-Карнитина трябва да се приема с паузи от около 2-3 седмици, през този период ми препоръчаха да си взема Кленбутерол (Clenbuterol) това са едни хапченца (доста ефтини-3-4лв за 50бр.) за астма (или нещо такова) които улесняват дишането, подобряват обмена на веществата, и имат лек анаболен ефект. но освен това не знам нищо друго за тях, като как да ги пия, по колко, в каква система, преди тренировкиа, след тренировка, сутрин, на гладно , или каквото и да е за приема им. МОЛЯ ако някой знае повече за Кленбутерола да сподели.
Поздрави,
Ники
Темата беше редактирана от emzo на 13.06.09 17:55.
13.06.09
10:19
Hukumo кленбутерола е забранено хапче, затова и тук в този форум не се коментира. Стига си се тъпкал с хапчета и добавки, ами си направи хранителен режим храненето е най важно.
Е как забранено уе Ванка?? аз онзи ден си купих една опаковка и никой не ми забрани :)
И все пак бих желал да получа повече инфо преди да почна да го пия. Тренировъчния ми режим е 3 пъти Фитнес и 2 пъти Кардио (друг спорт) седмично. Целта ми е да поизчистя мазнините и да сваля килограми чрез спорт. Спазвам и нещо като хранителен режим, като след обяд органичавам въглехидратите.
Ако някой знае нещо като схема по която да земам и Кленбутерола моля да пише.
Поздрави,
Ники
казано от Hukumo на 13.06.09, 09:54:
Привет на всички. Аз съм на 26 години, 186см, към момента 95 кг. бях 105кг преди 2 месеца но почнах сериозно и усилено фитнес и спорт и с помощта на Л-Карнитин за 2 месеца успях да поизчистя голяма част от излишните мазнини. Бил съм и повече от 105кг напр. 120кг преди няколко години, но това е мнало. Чета форума тука усилено и получих доста информация за фитнеса и режимите като цяло. Въпроса ми е: Тъй като разбрах че Л-Карнитина трябва да се приема с паузи от около 2-3 седмици, през този период ми препоръчаха да си взема Кленбутерол (Clenbuterol) това са едни хапченца (доста ефтини-3-4лв за 50бр.) за астма (или нещо такова) които улесняват дишането, подобряват обмена на веществата, и имат лек анаболен ефект. но освен това не знам нищо друго за тях, като как да ги пия, по колко, в каква система, преди тренировкиа, след тренировка, сутрин, на гладно , или каквото и да е за приема им. МОЛЯ ако някой знае повече за Кленбутерола да сподели.
Поздрави,
Ники
Откаде си намерил клен, аз търся и никаде няма, бил спрян, нямало го и в складовете
В първата аптека която влязох в Бургас го имаше. и си взех една опаковка. ако знаех че е спрян щах да ги изкупя всичките и да правя бизнес.. хехе. инак аптеката е както казах в Бургас срещу новата сграда на БСУ. Ако имате някой познат в Бургас (щот аз не съм там) може да му кажете да отиде и да ви вземе. дават го без рецепта.
13.06.09
11:05
Не знам тая тема как още не е затворена.
и това ще стане, ама нека се поналапат момчетата с тоя клен...пък дано се изчистят зверсктата, което мен много ме съмнява...
13.06.09
13:04
Че се чисти по-лесно, е факт. Но един познат си отнесе един припадък от предозиране, та всеки да си го ползва с последиците. Регвай се в гохард.орг и чети, че тук няма кой да ти пише по темата :)