Ново дневниче на Деска:)

Темата е заключена.

11.06.09
19:10

Здравейте, от известно време ви чета и се реших да започна и аз да записвам всичко,което хапвам следвайки нвд. На 17г съм ,60кг.Бих искала да сваля досадните сланинки по корема,4е вси4ко там ми се трупа! ОКБ приблизително 1500ккал
План за утре: 6,30-пил. филе + извара ; към 10-една малка активия ;13- 2 сварени яйца с извара,домати ; 16-шепа лешници; за ве4еря може риба тон или някво друго месо, а ако не едно кис. мляко с овесени трици.
Днес правих 1 час тае бо и утре ми е ден за почивка,но ще бягам 300м в у-ще така,4е пак е нещо ;)

Темата беше редактирана от deska на 11.06.09 19:11.

fire.is.my.nature

12.06.09
17:06

защо не ядеш зеленчуци ?

MA

13.06.09
11:44

казано от fire.is.my.nature на 12.06.09, 17:06:

защо не ядеш зеленчуци ?

Доматите като мръвка ли ги виждаш ?

Mamularin пак се изказа неподготвен. Доматите са плод.deska чакаме да продължиш с дневника.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 13.06.09 12:21.

fire.is.my.nature

13.06.09
12:24

хаха Мамуларин,не ама няколко домата на кръст за целия ден не ми се виждат много....както и да е -успех с дневника ;)

Здравей:) Аз бих сменила първото(филе+извара) с последното ядене(киселото мляко с овесени трици) - най-добре е въглехидратите сутрин :)
Освен тае-бо и тичането, тренираш ли друго?
Успех и от мен с дневника.

ПП: за доматите е голям спора - плод или зеленчук. И аз знам, че е плод. Така или иначе понятието “зеленчук” е кулинарно и съществува в тази област; от ботаническа гледна точка всички (плодове и зеленчуци) са плодовете на дадено растение. Домата от мнозинството си се възприема като зеленчук, не се сервира за десерт - върви си със салатки от зеленчуци :) както и да е, важното е че е много вкусен :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1