Gaspari stack

13.06.09
18:28

Пичове, претърпях операция на 2те колене преди 2 седмици и за жалост още 3-4 седмици ще трябва да си стоя вкъщи. Купил съм си един стак на Гаспари - SuperPump, SizeON, PlasmaJet, имам и Controlled Labs- orange triad и Purple Wraath. Въпросът е, че сега е невъзможно да мърдам и се залежавам... пия протеин и витамини, но кокото и да е губя ММ. Въпросът ми е, дали към този стак ще мога да dобавя например Cytolean към стака, защото освен, че губя ММ сега понатрупвам и излишни мазнини... Знам, че нещата са взаимно изключващи се, но ми се иска да се подвизавам с коремче точно през лятото :) може би поне зелен чай мога да добавя? Вие какво мислите?

13.06.09
18:35

Остави си Cytolean-а и Purple Wraath за след стака ти.Според мен така е по-добре.

13.06.09
18:39

Аз все още нямам Cytolean, просто обмислям нещо, което да ми помогне бързо да разкарам мазнините и да ми върне метаболизма. Може би просто зелен чай или л-карнитин?

Мнението беше редактирано от MachineHead на 13.06.09 18:39.

13.06.09
18:40

Челен чай и Л-карнитин са добре,остави цитолийн-а за чистенето и не го смесвай с продукти за маса.ПУ можех да го пиеш и като качваш ;)

13.06.09
18:44

казано от tra^la^la на 13.06.09, 18:40:

Челен чай и Л-карнитин са добре,остави цитолийн-а за чистенето и не го смесвай с продукти за маса.ПУ можех да го пиеш и като качваш ;)

Да не ми стане много аргининът от Purlpe Wraath и PlasmaJet?

14.06.09
05:58

ако правилно съм разбрал - в момента не тренираш по никакъв наичн, а ако е така пии си само протеина и триада. ограничи си въглехидратите до допустимия минимум за да не се омазваш (може и някакъв вид въгл. въртене да си спретнеш). не ти трябва бърнър .... по-скоро нещо като хром-пиколинат

14.06.09
14:48

Пил съм веднъж хром пиколинат и въобще не разбрах, дали по някакъв начин ми действа... а и не съм само аз.

14.06.09
15:20

Според мен сега се придържай предимно към протеинче и витамини, когато почнеш да тренираш ще видиш дали ще ти трябва бърнер.

ЕД

14.06.09
15:29

казано от MachineHead на 13.06.09, 18:28:

Пичове, претърпях операция на 2те колене преди 2 седмици и за жалост още 3-4 седмици ще трябва да си стоя вкъщи. Купил съм си един стак на Гаспари - SuperPump, SizeON, PlasmaJet, имам и Controlled Labs- orange triad и Purple Wraath. Въпросът е, че сега е невъзможно да мърдам и се залежавам... пия протеин и витамини, но кокото и да е губя ММ. Въпросът ми е, дали към този стак ще мога да dобавя например Cytolean към стака, защото освен, че губя ММ сега понатрупвам и излишни мазнини... Знам, че нещата са взаимно изключващи се, но ми се иска да се подвизавам с коремче точно през лятото :) може би поне зелен чай мога да добавя? Вие какво мислите?

Аз те съветвам след стака SP250, SizeOn, PlasmaJet и Purple Wraath да започнеш един стак със Cytolean V2 + Orange triad /ако не се бъркам и orange triad бяха витаминен комплекс - ще ти помогнат много за изчистването/! По време на диета и чистене задължително мултивитаминен комплекс!

14.06.09
16:56

казано от MachineHead на 14.06.09, 14:48:

Пил съм веднъж хром пиколинат и въобще не разбрах, дали по някакъв начин ми действа... а и не съм само аз.

как очакваш да усетиш действието на хрома? тва да не ти е азотен бустър или термогенен бърнър ;) единственото, което прави е да те предпазва от инсулинови пикове, което е добре докато не тренираш - не се омазваш много, дори и да пообъркаш леко диетата ;)

15.06.09
01:36

Orange triad /ако не се бъркам и orange triad бяха витаминен комплекс - ще ти помогнат много за изчистването/!

Как точно “много ще му помогнат” за изчистването, мултивитамините?

ЕД

15.06.09
07:48

Имах предвид, че ще му помогнат да е по-силен и здрав в здравословно отношение! Тъй като променяш хранителните си навици, докато си на диета - трябва да си сигурен, че приемаш добри количества витамини и минерали. При диета мултивитамина е задължителен, макар, че много хора не приемат витамини, когато са в такъв период.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1