02.01.05
14:52
Абе хора я ми дайте малко разяснение за протеина ( имам предвид всеки да каже най добрата марка според него ) около 3 килограма ще ми трябват на месец и затова питам ( около 40 лева разполагам )
Интересно ми е да разбера какво мога да закупя с тях ( ако имате предложения за други ДОБАВКИ (по добри от протеина за тея пари - като АК например ) даите идеи + хранителен режим ( ако трябва по специален ) )
ПозДрВи!!!
ОФФтопиК
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА !!!
Аиде МНОгО зДрАвВе и МускуЛи!!!
Ами, за 40 лева на килограм можеш да си вземеш български суроватъчен - само си избери фирма (Биогейм, Нутрим, Джей Кей). Не знам точните цени, но провери в сайтовете на SNC и Биогейм
03.01.05
11:17
Цензурирано!
head_hunter
ААААААА тея са ебахти гадовете в моя фитнес продават 400 грама суроватъчен на НУтРИУМ за 12 лв ! ! ! ! ! :(
Ще потърся от друго място :)
Живко, май си от Бургас нали???
Онзи ден бях там! Бати цените дето имате! посетих спортния магазин до Часовника и онзи в безистена, братле, не е истина. За 40 лв можеш от Варна да си вземеш 2 кг суроватка на Нутрим и 150 грама креатин на Оптимум - как ти звучи! Давам само пример! Ако си заинтересован, пусни мейл, че да не раздуваме офертите, че ще дойдете в Варна и отиде ми зимнината, както казва Гиоргио - АСТОР :lol:
Аре наслука!
03.01.05
13:37
препоръчвяам ти на някой приятел като идва до тук (София) да мине да ти земе про 90 на Нутрим - това според мене е единствения начин да си намериш 3кг протеин за 40 лв :lol:
[quote author=“aeshna”]Живко, май си от Бургас нали???
Онзи ден бях там! Бати цените дето имате! посетих спортния магазин до Часовника и онзи в безистена, братле, не е истина. За 40 лв можеш от Варна да си вземеш 2 кг суроватка на Нутрим и 150 грама креатин на Оптимум - как ти звучи! Давам само пример! Ако си заинтересован, пусни мейл, че да не раздуваме офертите, че ще дойдете в Варна и отиде ми зимнината, както казва Гиоргио - АСТОР :lol:
Аре наслука!
Къде е това бе? Някой магазин или...?
03.01.05
17:04
Цензурирано!
head_hunter
Абе не сам от Бургас от Варна сам ама цените са пак ЕБАХти ВИСоките ама ко да са прай :D преживяваме.
ПозДРаВи!!!
Аа Ще потърся аз нешо неизвестно и евтино сигурен сам че с упорство сичко са намира ... :)
Ми като си от Варна, здрасти градски, хехехе!
Ама айде по пощата, че могат да ме глобят тук за рекламата която правя :wink:
Информацията относно протеинът и цената + разфасовката са точни, а за креатинът съм се объркал, за което моля за извинение. Но за повече ифо ме тарсете на мейла, ок? Защото тук се обсуждат нещата, а не искам да си мислят че съм търговец!
За всички обаче които се интересуват, нека питат!
03.01.05
18:05
bloodsucker@abv.bg аиде даи адреса осхте утре отивам да купувам :)
Спохх няма да ви изкупя зимнината е ... поне не цялата
И я ми кажете ако почна да пия креатин и протеин ( за цената дет твърдисх отлично :D ) Дайте ми някаква препоръчителна доза . Креатинът знам че се пие на цикли може и не , но незнам след като колко трай подържащия цикъл и ако го земам 1 месец и го спра ще има ли ефект ... Протеина сматам да го земам постоянно докато тренирам .. ( нали така ) няма да има някакъв негативен ефект ( почти сам сигурен ама да питам )
[quote author=“JiVk0”]Цензурирано!
head_hunter
ААААААА тея са ебахти гадовете в моя фитнес продават 400 грама суроватъчен на НУтРИУМ за 12 лв ! ! ! ! ! :(
Ще потърся от друго място :)
А аз купувам 250 грама за 10 и ти ми недоволстваш
04.01.05
10:03
Гергио ти милионер ли си бре батка :) тея пари са си убииствени тоя протеин за 3 - 2 дена свършва и 10 лева тря са фана да бачкам вместо даскало :lol: ( не че имам нещо против ама ...)
Ми не съм бе човек ама това е реалноста вие откъде го вземате така ефтин незнам справка виж суроватъчния на Биогаме 250 грама колко струва 8-9 кинта
http://www.biogame.biz/ и http://nutrim-bg.com/ имат онлайн магазин.. така, че можеш да си поръчаш на “производствени” цени... бързо лесно.. с наложен платеж в пощата така, че...
Суроватъчния Victory на Weider ми го продадаха за 30лв (700г), та се чудя дали Биогейм не са понадули малко цените?
05.01.05
13:28
ясно е че парите няма да ми стигнат в мноо лошо положение сам ся ...
както и да е кажете ми ако си зема 400 грама пия преди след трен в нетренировъчни дни по колко и кога аз мисля пак по 60 грама два шейка предиобедна и следобедна закуска ? ( високо процентов ще си взема )
[quote author=“perlsite”]http://www.biogame.biz/ и http://nutrim-bg.com/ имат онлайн магазин.. така, че можеш да си поръчаш на “производствени” цени... бързо лесно.. с наложен платеж в пощата така, че...
Ами горе долу пак толкова ти излизат
06.01.05
09:29
аи плс напишете ми дозировка за креатин и декстроза ... значи 72 кг 174( исками се да е и 5 :lol: ) ПЛС и ако може да е по малка да стигнат парите и колко време да пия тоя креатин ( един месец след зареждащата или ... )
06.01.05
20:17
сорру че не слях темите но исках да се забележи мойта аиде даите ми отговори
Магазини Billa:
Nutrim ProGold 90% (млечно-яйчен и малко суроватъчен): 400 грама 7.50 лева. (по-големи разфасовки в Била не съм виждал)
Math:
750 стотинки делено на 400 грама = 1,875 сотинки за грам протеин
40 00 стотинки делено на 1,875 = 2133,33 грама = малко над 2,133 кг 90%-ов протеин =/
Подбирай по-внимателно храната, свикни вашите да купуват високо белтъчни храни... иначе няма как...
Така е, много са скъпи протеините :cry: . Трябват си поне 100-тина лева на месец за скромно, но що годе задоволително суплементиране.
другият вариант е 400 грама Атлетик за 4.53 от аптека. Отжратителен на жкус, който е опраждан от цената му! Но за смес за палацхинки е готин!
Добър апетит
[quote author=“aeshna”]другият вариант е 400 грама Атлетик за 4.53 от аптека. Отжратителен на жкус, който е опраждан от цената му! Но за смес за палацхинки е готин!
Добър апетит
Я дай повече инфо че ми стана интересно по подробно Моля защото това е добър вариант
Абе аз на времето май изпих една - две кутии Атлетик, ама вярно бяха гадни на вкус. Не знам дали сегашните са ги подобрили нещо, май не са :) А тази цена от 4 лева май е за най евтиния, соев или какъвто е там. По - скъпите им се връзват пак към 6 - 8 лева 400 гр. За тези пари по - добре Нутрим. Аз си взех вече втора кутия Про Голд на Нутрим, за 7.5 (400 гр.). На мен ми стигат за много, понеже ги пия рядко или по - малко ;)
Пичове дайте им пълните търговски марки на тези протеини (ефтините) за да си пэръчам и в нашта аптека пишете грамажа,цената и пълното име Моля
04.02.05
00:09
Момчета кажете още нещо за атлетик зашото си взех една кутия Atletic Power sas casein + whey protein (85%) ...не ми пука дали ще е гаден ..важното е 30-те грама на ден дет ше поемат да се усвояват нали така... иначе за цена беше 6,70лв за 400г .....
04.02.05
11:48
Начи за 40 лева можеш да си вземеш според мен една кутия мегамас 3000 на юнивърсал за 28 лева и отделно 100грама креатин на джей кей и мисла че тва е добър вариант :roll: