22.05.09
08:02
някои има ли впечатление от Slin-Sane наистина ли действа така както пише
22.05.09
08:21
Влез в дневниците на Aleksandar Marinov, Boby_, Владимир92, за тях знам, че го ползват имаше и други потребители, но не се сещам. Те биха могли да знаят влиянието му.
22.05.09
20:20
казано от Иван Шишманов на 22.05.09, 08:21:
Влез в дневниците на Aleksandar Marinov, Boby_, Владимир92, за тях знам, че го ползват имаше и други потребители, но не се сещам. Те биха могли да знаят влиянието му.
Аз примерно, но още не съм почнал.
Виж там, наистина, както и във фирмената тема на BPS, съответно от българска страна RNA, в раздел”Вносители”. Тази тема е излишна.
Не е излишна, тук може да се коментира от потребителите, а в раздел Вносители - се задават въпроси към вносителя.
Прегледах впечатленията на Александър Маринов за Слин и ако наистина действа така, то това е нещо революционно!
Имам само един въпрос. Щом Владимир92 го използва, означава ли това, че може да се използва и от хора под 18?
23.05.09
08:34
Вижте като вносител не искам да си помислите, че впечатленията ми са изкривени и изукствени с цел реклама.Правил съм много логове и винаги съм бил
напълно честен със себе си и Вас.Затова в момента има много логери за да видите, че продукта действа на всички. Владимир е на 17, решението да го ползва е негово.Както знаете на всички USA продукти пише да не се използват от лица под 18 г, но и много 15-16 годишни си ползват добавки от всякакъв вид.Избора е личен, дали ще вземате добавки под 18 години или над.
Да, разбира се! Въпросът ми по-скоро беше дали не се препоръчва за използване от лица под 18, на който ти отговори.
Ще събирам мнения от този и някои други форуми...засега. :)
доста се интересувах от този слин сейн ,всмисъл такъв че слядах логовете на момчетата които го ползват.Да ви кажа честно
не видях аргумент ,който да ме убеди ,че това е нещо чактолкова добро.
И също така момчетата вземат слин сейн ,но заедно с него саси направили стак с още или креатиновите матрици на SIze on ,или суперпъм или Нокс ,или всички тези заедно .В този случай не можеш да разбереш дали ефекта идва от слин сейн или от останалите продукти .Да не говорим ,че може да се дължи и на добрата храна.....
14.06.09
07:24
pavlinito незнам, но ако аз взимах въглехидратите които взимат момчетата ползвайки продукта, щях да се омазня, иначе има момчета дето от години тренират с други продукти и чак сега правят рекорди в тежестите и то впечатляващи. Да не ти казвам, че са се хранили с добра храна същите тези години, но ся нямало повишени резултати. Малко по метода на изключването излиза, че продукта не е лош. Аз лично някой ден бих го пробвал ако мога да си го позволя защото преди него трябва да подсигуря доста други неща.
14.06.09
07:32
pavlinito аз взимам само Slin-Sane без да го комбинирам с нищо.Резулатите ми са описани в дневника,друг е въпроса дали ще ми повярваш,понеже аз съм от страната на вносител.Това дали продукта е впечатляващ за теб или не - без да си го пробвал едва ли може да дадеш обективно мнение.На мен ми стигат многото доволни клиенти и това,че си поръчват вече по 2ра опаковка! Това говори само за себе си.
btw в сайта на СИЛА БГ е в категорията ТОП ПРОДУКТИ .
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 14.06.09 07:36.
сега чета няколко review-ta po чужди сайтове .Мисля ,че след като ги прочета вече ще имам по-ясна престава за продукта :)
14.06.09
09:58
казано от pavlinito на 14.06.09, 07:57:
сега чета няколко review-ta po чужди сайтове .Мисля ,че след като ги прочета вече ще имам по-ясна престава за продукта :)
Бих те помолил ако имаш възможност след прочита да споделиш горе долу какво прочете, ще е интересно за мен предполагам и за други хора от форума.
26.02.11
22:05
Едно въпросче.На 16 съм имам 1 година стаж в залата.Искам да попитам дали може да използвам продукта?
27.02.11
11:51
Можете и без него–не е кой знае какъв продукт.По добре с тези пари си закупете по смислен продукт.Верно работи.но чак да станеш твърд като скала(рекламен трик).От 2 месеца го ползвам , но кой знае какъв ефект не съм усетил.И за да не се хванете за въглехидратите,ще ви кажа,че след приема му си похапвах над 100 тина грама бавни въглехидрати.Появиха ми се вени дето не бях ги виждал,но мисля,че са по скоро комплексен резултат(хране,тренировки,добавки)от колкото само слинсейна.
27.02.11
12:16
Здравейте, аз ползвам в момента продукта, но за жалост и на мен не ми действа така както казват производителите, а вече го ползвам две седмици. Първата седмица го ползвах самостоятелно за да разбера дали ще усетя действието му, но сега го комбинирах с креатинова матрица
27.02.11
12:21
Става, според някои даже най-добре действа именно така. Аз лично не съм усетил разлика.
Щото нали уж били с висок ГИ ала бала ама ще праскам по 200-300 грама със слин-а няма как :)
къде в момента слина е най изгоден ? при сашо маринов и фитнес1 гледам е 60лв , в силата е 80
Мнението беше редактирано от CheFolino на 27.02.11 16:32.