Подута ръка

ЦЕ

14.06.09
09:30

Такаа. Брат ми има следния проблем - няколко дни след като прави концентрично в къщи имаше мусколна треска. След 2-3 дни излезе с лаптопа и е нямал възможност да го оставя никаде, и го е държал постоянно. Незнам дали това има общо с проблема, но като се върна в къщи ръката му беще подута от лакътя надоло по предмищницата, в последствие дори и дланта се поду. Консултира се с доктор(по-скоро ветеринар) и му каза да се маже с репарил и да приема орално нурофен. Това “лечение” продължава няколко дни, но всякаш проблема му се задълбочава. Та всякакви съвети и опит с подобни “контузии” биха били полезни. Мерси предварително.

14.06.09
12:28

Да отиде на нормален доктор, странно отношение имате към собственото си здраве. Знам, че при счупено се подува, но пък щом няма оплаквания от болки не мога да кажа. Друго е възпаление на нещо си около лъчевата кост, но забравих как се казваше. За мен нормалният лекар е решението...

ЦЕ

14.06.09
13:07

Той си е нормален лекар, просто е компетентен колкото ветеринарен лекар.

MO

14.06.09
16:04

казано от Цеков на 14.06.09, 13:07:

:lol:

14.06.09
17:49

казано от Цеков на 14.06.09, 13:07:

:lol: :lol: :lol:

сори за спама не се сдържах

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1