Мнения и коментари по ...

Прескочи до:

02.02.05
17:47

Мнения и коментари по отношение на:

http://www.muskuli.com

Гласувайте и дори участвайте.
Благодаря за вниманието

02.02.05
18:14

Хм, доста прилича на нещо което си мислех и исках да направя, но уви, явно съществува телепатия или просто светът е малък! Ще видим кой ще участва, и дано не са така забнати момчетата, че просто нищо няма да се получи. Не че наградите са кой знае какви, но браво на Ники Калчев, който познавам за готовността му в наградният фонд!
Имам въпроси към човека, който е набирал текста - има ли продуккти наистина, като Ultra Way, защото аз познавам продукта Ultra Whey, който мисля , чв освен така се казва, а се и пише!
Както и считам , че Grainer просто не съществува като търговска марка; с френски език съм, но все пак споря по въпроса. Браво на г-н Калчев за спонсорството им, поздрави на целият им екип и на техните продукти, които са част от наградният фонд!
И нека състезателите да споделят какво си бият в задника, защото ми е интересно, че не са само шамари!

02.02.05
18:19

Верно са много зобнати! То ние натуралните почти нямаме шанс срещу голяма част от тия  :evil: Не че изглеждаме зле ама все пак....

02.02.05
18:32

А, искаш Ванка и мнение, еми ето ти едно мнение - къде са им прасците на тия пичове бе! Да не са атрофирали? Има и други мускулни групи като квадрицепс, задно бедро? И как да гласувам за човек, който като му дам ужким 6 за горна част, а има слаби крака примерно и им дам 2, средно аритметично става 4, но не бих дал в никакъв случай 4 , ако го видя наведнъж в цял размер, и ми се набият слабите му крака! Аз също бих дал вот 6 по 6тобалната, само ако видя, че момчето може да позира като хората. Това е поза за снимка, това не е препълненият плаж, ок? Нека видим малко културистичен и завършен (да не са с анцузи под кръста) вид и после ще дам вот. Ако такива са снимките и за в бъдеще, си избирам поза най-широки гърди, ама ония на Памела!
Ми то и още мнения ще имам, но със сигурност може и да не дам вот! Това е мое лично мнение и като подканен от Ванката да го споделя , го правя, но не и да пропагандирам! Лично аз не одобрявам да се излъчи победител, който е снимам от кръста нагоре, защото това не е конкурс за най-як торс! Последното изречение е и моят извод и позиция относно ситуацията за този конкретно материал до тук, който е изпратен!

02.02.05
19:28

Съгласен съм с Аешна - като е културистично състезание, да е като на състезание! Трябва да има снимки в цял ръст и всички пози според мен (за да се разбере наистина победителят с най-добра физика)

HE

02.02.05
19:38

Много зоб много нещо! Ей само един който изглеждаше читав. Имам аз едни снимчици на харда ще хвана да ги кача. :twisted:

02.02.05
20:43

Яко тъпичак турнир откъм организация и награди.
по-здрави

02.02.05
20:55

Да ве турнира е доста смотан :!:  А на коя фирма са тия награди ?

02.02.05
21:17

Еми то си пише братле на коя фирма са :)))
по-здрави

02.02.05
21:25

...

Мнението беше редактирано от maxx_muscular на 13.04.14 11:15.

HE

02.02.05
21:39

И аз пуснах снимки там. :oops:

02.02.05
21:40

Незнам, ама каката Luzyfer кърти мивки...
Luzyfer цепи мрака
останалите участници са обречени просто, въпреки всичките хапчета и Liver-mayhem =]

а! =) това е идея за име на anti-stereo-site: LiverMayhem.com :Р

Наградите са осигурени от фирма Primary Nutrition.Собственик на Фирмата е Варненецът Николай Калчев, който е спонсор на доста спортисти и спортове, както и организатор на “Летния турнир по вдигане от лег за големите награди на магазин Жълто”.Този фототурнир е едно състезание което е първото подобно в България, и аз поне искренно се надявам да не е последното такова.Тук
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=3099&start=0
вие потребителите искахте подобно състезание което вече е факт и то с реални награди.Виждам, че там са гласували за участие 22 човека които очаквам да се запишат в най-скоро време:).
Благодаря за вниманието.

03.02.05
10:01

Май луцифер ще спечели !?
по-здрави

03.02.05
10:05

Какво стана с идеята за снимков турнир на ББ-ТЙЙМ?

03.02.05
10:15

Ванка, участниците си ги брой 21! аз няма да участвам в състезание, което няма условия и изчистена концепция - така че това което си дал като линк е една моя идея и желанието тя да бъде реализирана, но твърдо казвам че тя не е факт за мен!

03.02.05
10:21

Нищо не е станало! Аешна напълно те подкрепям въпреки, че от  този сайт собственика ми е приятел и ми е правил ослуги. Ще кажа, че не е профисионално направен торнират и е трябвало малко повече да го доизмислят.
по-здрави

03.02.05
10:27

[quote author=“emil_mlo”]Май луцифер ще спечели !?
по-здрави

хехехе  аз пък се  хващам на бас  че  ако гласуваме сички от форума за head_hunter ниама да спечели  лицифер  :twisted:

HE

03.02.05
10:31

Много благодаря за предния пост, но аз се записах за участие там просто за майтап - не се взимам на сериозно като състезател или нещо такова аз съм аматьор. А нека всеки да гласува по убеждение, а не от солидарност.

03.02.05
10:36

Нека подкрепим head_hunter все пак той е помагал на много момчета от форума и е давал полезни савети!
по-здрави
http://www.muskuli.com/details.php?id=head_hunter -гласувайте

[quote author=“emil_mlo”]Нека подкрепим head_hunter все пак той е помагал на много момчета от форума и е давал полезни савети!
по-здрави
http://www.muskuli.com/details.php?id=head_hunter -гласувайте

Драги момчета за мен това е състезание в което се оценят постигнати резултати.Затова се дават снимки, а не се иска да се обясниш колко съвета си дал на колко много хора в кой форум.По тази логика и батко Рони да дойде няма да спечели щото не ни бил давал съвети?!?!.Аз нямам нищо против конкретно никой от конкурса форума или изобщо никой на този и онзи свят, но това е бодибилдинг състезание и то снимково.Основния принцип в спорта е да победи по-добрия!!!Този който е по-бърз, този който е по силен, този който е по гъвкав или този който изглежда по добре!!!.Не този който бил давал повече полезни съвети.Точно от такива мнения Емо състезанията в нашата държава са меко казано пародия.Еди кой си направил услуга на друг, който имал да дава пари на трети добре ама те били братчеди с трениора на майката на бащата на състезателя.....и т.н..В резултат на това се получават съмнителни съдииски решения от които доста малко състезатели НЕ СА страдали!!!.Познавам куп състезателя сред които много надарени такива които именно поради тази причина са се отказали от състезанията.В резултат на това аз и много фенове на спорта неможем да ги видим по състезателните сцени.Емо дано да знаеш колко юноши и младежи!!! са плакали понеже техния спонсор или трениор нямал лични взаимоотношения с трима от петимата съдии.Затова драги потребители аз приканвам:
  Нека по-добрия победи!!!

Аз лично гласувах за човека който ми се вижда най-симетричен и най-натурален за да окажа съпричастие към труда който е вложил.Нека да са 21 кандидатите за участие и по малко да са и повече да са това едва ли има голямо значение.Това е първото подобно състезание в БГ.Нали неискате от първия път перфектното състезание с перфектната организация и милионeн награден фонд.Aeshna ти сам можеш да направиш разликата между първия летен турнир за наградите на Жълто и втория такъв!!!Разликата е огромна опита при организирането на първия даде огромно отражение което си пролича на втория подобен турнир, а аз гарантирам, че третия ще  е още по добър.Все пак това което е направил организатора на това състезание е много повече от нищо, и много повече от разни псевдо помагачи на спорта.
Дано поне някой да е разбрал становището ми по отношение на този турнир.Аз с удоволствие бих следял резултатите, и се моля по добрия да спечели и всички да се отнесът по спортсментски, независимо от позицията която са заели.

Благодаря за вниманието което ми оказахте.

HE

03.02.05
13:47

Хахаха каква пушилка вдигна само! Kulturista недей да се засягаш толкова - каква реч дръпна само все едно от това ти зависи живота. Никой не е влагал умисъл да се манипулира гласуването или тям подобни - погледни реално като майтап на това нещо /е поне аз така гледам на него/. Майтапи са изказвамията и на Емо и на x_3_mar, майтап е и самото състезание - виж само за какво става въпрос -> няма организация, правила, категории. Дори сайта не е направен като хората. :wink:

Поздрави

Хм, Ванка...
Аз тамън пък щях да викна ако има някое полухакерче да направи едно скриптче за гласуване за хедхънтъра....
Че май кат си махна кукито пак мога да гласувам за него :)
Майтап де... Прав си, пък и нашето момче предполагам участва с цел сверяване на часовника - да види как го оценяват и дали върви добре, а не толкова за наградата или за бясна слава....
:)
Инак - прав си, всичките сме готини и заслужаваме да спечелим. И тея на снимките - и те са готини :)

03.02.05
15:45

Не ме инересува, аз гласувах за хед хънтър. Това е положението. А единия го познавам, представил се е друго име, зоби като за световно, тренира над 10 години и ..... тъй де :lol:

04.02.05
03:06

пичове,предлагам да пуснем трима от форума, мощно глсуване и после си делим наградите !  :?:

04.02.05
10:19

айде, аз ще пусна снимка, на която да речем съсм с 30% мазнини =) =) =) ще гласувате за мене и си делим наградата =) има да се чудят после организаторите =)

04.02.05
10:39

На хед хънтъра му сложих оценка 10 :wink:

MI

04.02.05
14:50

[quote author=“master”]На хед хънтъра му сложих оценка 10 :wink:

и аз , дано спечели ,нали е от екипа , иначе и другите не са за подценяване.Особено едно от момчетата ,който уж не взимахимия ,много добре се е направил.
успех
по-здрави

05.02.05
06:55

хайде всеки да напише кои споеред него са на “твърдо гориво”. Моите кандидати са: малката ръка,хап4ето,спас и ма6ината

За хапчето ти гарантирам, че грешиш.Личен приятел ми е и те уверявам в думите си.За другите незнам и няма да коментирам, понеже те най-добре си знаят.
Дано да си разбрал какво искам да кажа.

05.02.05
13:37

Това не е адресирано до вси4ки в този форум. А само за тези които намерят прилика със себе си с изложеното ми становище по-долу.
Това 4е съм писал общо не би трябвало да засегни вси4ки. Те си знаят за кои става дума.

и така....откаде ли да запо4на...

навремето този форум се посещаваше от около 10 редовни 4овека,единия от които бях аз,а другите само си питаха общи приказки. става дума за 2001 година...лятото.
но по едно време форума запо4на да се пълни с тъпаци,които питаха неща свързани само с химия и какви ли не глупости,които с държанието си ме принудиха пове4е да не вляза в този форум.

и така и беше. това сега ми е първия пост от 2001 година.

Ванката(Kulturista) много 4есто ми казваше... ела пак във форума има на какво да ги нау4иш. но нямах желанието,защото всеки път като вляза тук и само с теми за химия се сблъсквам.
ВИЕ МОМ4ЕТА НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО Е ТОВА СПОРТ !!! Само химията ви е в главата. Естествено,4е това е най-лесния на4ин да се оправдаете пред другите,4е сте мързеливи да се потите в залите.
Та вие не знаете как се вдига щангата,кои упражнения за коя мускулна група да правите,а ве4е давате съвети как се взима химия. СМЕШНИЦИ !!!

Пълно е в залите с такива като вас,които по4иват по 10 минути м/у серии и само са химия говорят. Те никога няма да разберът смисъла на думите- фитнес и културизъм.
И затова и вие ще си останите едни такива завистливи и озлобени “тапицирани скелети”,които дават тъпите идеи... “хайде всеки да напише кои според него са на “твърдо гориво” !!! и други подобни. Форумни 4ервеи.

Направо издайте ве4е и една книга с “правилните” дози. Като гледам много ги разбирате нещата.

Кой за кого щял да гласува... това едва ли има зна4ение за организаторите. Това е само така направено. D3BEP - го каза много правилно. И аз мога да го направя това,но не виждам смисъла.

4ест му прави на head_hunter за поведението му тук и във въпросния сайт. Особено там. Само затова бих гласувал за него с 10.

А колкото до химията... ами и идея си нямам как,какво и по колко да взимам. Но нека всеки да мисли каквото си иска. За мен е удоволствие да 4ета изказвания,4е съм бил на “твърдо гориво”. Това е знак за мен 4е все пак съм постигнал нещи4ко.
И представа си нямате колко тежко тренирам всеки ден,колко много пари давам на мсец за Креатин+Л-Глутамин+Амино4800 !!! Колко много пари давам за ка4ествена храна. 4е на всяка нова година аз съм единсвения който не си изяжда мазното пар4е баница,ами само си гледа късмета. 4е съм ходил на зала болен от бронхид с антибиотика в джоба и въпреки вси4ко не съм се предвал никога.
Не вие това никога няма да го разберете. Защото тиквите ви са още много зелени за да го проумеете. Защото е много по-лесно да кажеш този е назобан,а аз съм 4ист и затова съм по-малък.
Жалки сте.
Но се радвам 4е има такива като вас,защото и аз имам нуждата да се посмея на простотии.

OM

05.02.05
14:12

[quote author=“XAn4ETO”]За мен е удоволствие да 4ета изказвания,4е съм бил на “твърдо гориво”. Това е знак за мен 4е все пак съм постигнал нещи4ко.

Точно ! Подобни изказвания не трябва да те обиждат, а да те ласкаят. Остави всеки да си мисли каквото си иска, само ти си знаеш колко труд си вложил.

[quote author=“Leo”]аз ще гласувам за хънтара, понеже е най-хармоничен + знаем, че е натурален, така че съвсем обективен ми е критерия

И откъде знаеш, че е натурален ? Или че някой друг не е ? Откога допингтестовете ги правят по снимки  :lol:

05.02.05
14:44

Oфтопик: Ако уважаваш форума и потребителите би следвало да спазваш правилата и да редактираш поста си, като премахнеш цифрите с, които си заменил някои букви! Разбирам, че си се подразнил от изказванията, но моля спазвайте правилата и няма да се толерират никакви обиди, скандали и подобни!
По темата:
Ами браво братле въпреки, че не споделям обежденията за бодибилдинга, които имаш. Немога да разбера как ходиш да тренираш културистично с антибиотик и болен. Не споделям и това за хранителните добавки то хубаво яко пари харчиш, но поне да знаеш за какво ги даваш, а поне в България не знаеш! Тези с почивките можеби тренират силово. Спомням ди Сакса беше казал едно време, че няма нужда да се вманиячаваш в бодибилдинга защото ще го изкараш на комплекси или нещо такова беше.
по-здрави и успех

05.02.05
14:47

XAn4ETO хахахаиаау  бате много яко  си  го обяснил по  горе и аз  много се ядосвам на такива хора които си  описал ама кво да се прай..... само дето се нервиш а и  в краина сметка които те мисли за химик пак ще продължи да си те мисли тъй че прави като мен като те питат кво пиеш казваи от сичко и то по много  :twisted:  а  и  пробвал ли си да си смениш ника ? щото някои като го види тоя  и  познаи  ква е първата асоциация  дето си прави

05.02.05
15:37

хеад хънът ВОТнах те :)

05.02.05
15:50

Ето ме и мене. (барабар Петко с мъжете :)
http://www.muskuli.com/details.php?id=vanisher

05.02.05
18:32

Браво Ванишър браво

06.02.05
00:48

за кво браво ( не ми обръщай внимание -  накопал съм се кат ку4е )

06.02.05
02:34

[quote author=“emil_mlo”]Oфтопик: Ако уважаваш форума и потребителите би следвало да спазваш правилата и да редактираш поста си, като премахнеш цифрите с, които си заменил някои букви! Разбирам, че си се подразнил от изказванията, но моля спазвайте правилата и няма да се толерират никакви обиди, скандали и подобни!
По темата:
Ами браво братле въпреки, че не споделям обежденията за бодибилдинга, които имаш. Немога да разбера как ходиш да тренираш културистично с антибиотик и болен. Не споделям и това за хранителните добавки то хубаво яко пари харчиш, но поне да знаеш за какво ги даваш, а поне в България не знаеш! Тези с почивките можеби тренират силово. Спомням ди Сакса беше казал едно време, че няма нужда да се вманиячаваш в бодибилдинга защото ще го изкараш на комплекси или нещо такова беше.
по-здрави и успех

мерси за офтопика,но ми е навик това с четворката.
та кои мои убеждения  за бодибилдинга не споделяш?
а тези с почивките не тренират силово,ами просто не знаят как се тренира. тъй наречените лаладжии.
аз знам какви суплементи да взимам. и винаги ми действат и то много. ако те интересува мога да ти кажа марки.
това “по-здрави” беше запазена марка на един друг човек  :wink:

06.02.05
04:37

———————Offtopic
Хапче искам това за почивките да му го кажеш на Винченцо.
той почива по 15 минути между серийте и вдига 260 от лежанка.Гаранция не знае как се тренира.

Иначе от тия дето са там горе долу си един от 1-вата тройка

———————Offtopic

Сайта е супер смешен вчера имаше снимки на трите Хикса,азис и некви такива.Трябва да ги проверява някой снимките преди да ги качат

06.02.05
13:01

[quote author=“MisHkiN”]Сайта е супер смешен вчера имаше снимки на трите Хикса,азис и некви такива.Трябва да ги проверява някой снимките преди да ги качат

Наистина сайтът се превръща в кочина! :evil: Никой ли не го поддържа?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1