Evolution of size

14.06.09
08:52

Намерих една готиан темичка в един чужд форум.Показва как се е развивал Ронито през годините http://tnation.tmuscle.com/free_online_forum/pictures_pics_photo_body_image_performance/evolution_of_size_?id=3057677&pageNo=0 Лично мен най-ме кефи през 91

Темата беше редактирана от tra^la^la на 14.06.09 09:37.

Можем да видим и развитието на фарамцията през годините. На мен специално ми прави впечатление как се е прецаквал корема му с годините, но съм чел че това е страничен ефект от един хормон.

14.06.09
19:38

Аз имам един стар брой на Олимп, в който са сложили адски много снимки през годините му.

Най-добрата му визия, която да се доближава до реалния човек и до някаква естетика е тази от 91’ ( а защо не и от 89’ )

Най-добрата му визия, подхождаща на съвремените чудовища и да им съперничи е от 2004та (когато и Декстър се появи от нищото с онова 3то място и направо уби рибата)

Но най-регулираната форма м/у наистина зверска маса и страхотен релеф, лично за мен е през 1998, когато Флекс става 2ри (а той е мега-цепеняка тогава). Адски много снимки съм гледал на тях двамата точно на тая Олимпия и с ръка на сърцето мога да кажа, че са я заслужавали по равно. Това са най-добрите физики на 90те за мен !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1