Дневничето на Дени! :) !

Темата е заключена.

Здравейте!Време е да отворя моя първи дневник.Надявам се да ме напътствате за някой мой деиствия!И такаа....накратко за мен!
На 17 години съм.Голям маркуч съм 1.90.Тежа 87 килограма с малко количество мазнинки натрупани в  последните 3 седмици заради застой, от операция на кръстни връзки.
Цел——!-Целта ми , както и на този дневник е да изчистя излишните мазнини най-вече в коремната област и от вътрешната част на бедрото.
Забележки:Особеното при мен е, че операцията ми е съвсем ‘’пресна’‘.Минах “под скалпа на 19май” , след което правех 10 - дневна рехабилитация.В програмата за възтановяване пише че след тези 10 рехабилитационни дни следва раздвижване с колело (велоергометър).Започва се с 2X20 минути дневно(не е много , не е и малко), които аз ще разделя на 30 минути сутрин, и 10 вечер :).С подходяща нисковъглехидратна диета с Л-карнитин  и най-вече ТРУД и постоянство, мисля  до 20 ,22 юли да си хода спокойно на плаж,без да имам мазнинки (не че няма да ги има), но  да е в нормата!И така писането , ще започне от утре. :) :) :) .

12.06.09
15:08

Добре тогава, ще следя. Добра идея е да постнеш снимка сега, а в края на диетата да сравняваме. Успех!

Добро утро.От днес започнах моят дневник.Тази сутрин станах в 8 пих си карнитинчето,след 30 минути отидох навън,качих се на колелото и започнах да обикалям в квартала,30 минути.След което се прибрах,и в 10 без 10,  хапнах 1 кофичка активия,смесена с мюсли,и 1 банан.Обяда ще ми е в 12.30 като ще се състои от 2 кебапчета,1 домат,1/2 краставица,100 гр сирене, 100 гр кашкавал.
Мисля ,че на закуска не стана както трябва, маи ще трябва да закусвам един път в 7 , в 9 кардио, и в 11.30 втората закуска..

13.06.09
09:15

Тоя банан в закуската... и тоя постен обяд...

Можеш да си купиш протеин,който да пиеш преди кардиото,така ще ти пази мускулите.След кардиото пак трябва да пиеш протеин.Ако все пак нямаш намерение да си вземеш,сутрин ще караш на гладно.След тренировката но поне 1 час след нея хапваш овесени ядки,кафяв ориз,или картофи с  месо или яйца.Предполагам си изчислил колко протеин,вълг. и мазнини трябва да поемаш.Активията я смени с истинско кисело мляко,друг е въпроса,че при НВД млкякото не е много подходящо заради лактозата,вместо мюсли яж овес,а банан можеш да вкарваш след тренировка с тежести.Гледай да има истинско месо и яйца в менюто,кашкавал и сирене също стават стига сиренето да не е солено,тоест гледай да не го употребяваш. :)

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 13.06.09 09:52.

казано от Lenks на 13.06.09, 09:15:

Тоя банан в закуската... и тоя постен обяд...

Какво имаш в предвид, под постен обяд?

И още нещо!
-Значи целта ми е да изчистя колкото може повече мазнини на корема.
-Да ми се отличат (малко от малко) гърдите от корема
Посъветвайте ме какво да взема, ХЕМ ДА НЕ КАЧА НА КОРЕМА А НАПРОТИВ ДА СВАЛЯ, ХЕМ ДА КАЧА МАЛКО НА ГЪРДИТЕ И РАМЕНАТА.

Или едното или другото. :(

6.00 4 белтъка 1 жълтък, 1 доматец и сирене, протеин.7.45 кардио!

Значи идеята е кардиото да го правиш на гладно,а не като си се заредил с храна.Така гориш калориите,които си поел от храненето си.

Ахам, надъхал съм се, няма да я пренебрегна диетата!Взех си суроватка,момчето в магазина ми обясни стандартните неща да го пия след тренировка, и в нетренировъчен ден да заместя 1 хранене!!!Значи през кое хранене ще е най-добре да го заместя мисля , че в 4 е най-удачно.

Едно въпросче, качва ли се на мазнини от суроватката след тренировка! :?.Също така искам да попитам,възможно ли е със стриктния режим, 40 минути колело на ден, L-carnitine да сваля 3 кг за 2 седмици!?

Мнението беше редактирано от Младен Михайлов на 14.06.09 08:12.

Дори тогава е най-подходяща за пиене. :)

Добре, а за втория ми въпрос някой ще каже ли мнение, мисля,че е възможно на 17 години имам бърз метаболизъм , поне такова е мнението ми.....

Какво представлява зареждащия ден, си кога да го направя! :P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1