Етил Естер,Biotech

На кутията пише “Serving size 5gr”,а в темата за креатина пише,че дозата е 2.5гр,преди и след тренировка.Кое е вярното???

П.п Писах в темата за креатин,но никой не ми отговори...

15.06.09
13:51

Можеш по 5гр преди и 5гр след да си вземаш... няма проблем.  Ако не само 5 гр след тренировка

Етил естер по 5 грама на ден.

Последно? И на мен ми се струва,че по 5гр. преди и след тренировка е много...

MA

15.06.09
15:55

Щом пише на кутията 5 грама, значи е 5 грама, какво има да се пита толкова ?!

15.06.09
16:08

Сам знаеш, че понякога на етикетите далеч не пише оптималната доза...

Иначе си го пий по 5гр на ден и според мен.

казано от Mamularin на 15.06.09, 15:55:

Щом пише на кутията 5 грама, значи е 5 грама, какво има да се пита толкова ?!

Защото знам,че се пие по 5гр на ден.А тука пише,че 1 доза ми е 5гр.Освен ако под “serving” са имали предвид доза за ден...

15.06.09
17:50

Да, пий го по 5гр (2,5 преди трен, 2,5 след) моя е на PrimaForce и пише Serving Size 2gr (1 scoop); Serving Per Container: 125. Не знам, това според мене е с цел да се изкара на вид уж повече дози, че има, защото отдоло е написано точно как да се приема точно под тази информация, но с по-дребен шрифт :)

17.07.09
19:11

Креатин Етил Естера се пие така - 2.5гр преди трен и 2.5 след трен => общо 5 гр на ден :) Няма смисъл от по-голяма доза организмът ти ще го изхвърли :)

JU

29.07.09
14:54

А да ви попитам казвате, че е 5гр на ден, а в не тренировъчни дни кога се пие или тогава не се приема?

31.07.09
07:44

Извинявам се че поствам тук макар че не е сварзано с проблема ми.Но искам да питам..преди 2 дни ходих на фитнес и получих мускулна треска на рацете (по точно на бицепса) немога да ги мрадна.Въпроса ми е да продалжавам ли да тренирам докато съм в мускулна треска ? Или да я оставя да отмине ?

DO

31.07.09
09:45

5гр. на ден.
Иначе и да взимаш повече организма няма да ги усвои.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1