Креатин + ФетБърнър

GO

16.06.09
08:04

Добре ли ще е комбинацията от креатин на прах + ФетБърнър на хапчета ??

Дали ще ме боли главата от креатина , понеже един приятел си беше взел и го болеше главата ...?

16.06.09
08:33

Креатина е за качване на ММ и сила, а бърнъра е за сваляне. Комбиниране на двата продукта е доста странно.

GO

16.06.09
09:08

Точно за това питам , защото и аз така знам , но не знам дали могат и дали е препоръчително да се комбинират?!

16.06.09
10:55

Нищо не пречи да се комбинират освен това, че целите на употребата са им коренно различни

Имам такъв продукт във нас, не съм го започнал, съдържа ктеатин и л-карнитин в една кутиика на прах са. И на мен би ми било интересно как ще реагира тялото ми.

GO

16.06.09
14:04

Точно там е конфликта , не знам как ще действат двете едновременно ..

Абсолютно независими са креатинът и карнитинът :) От друга страна “фет бърнър” е мнооого общо понятие. Ако е диуретик и/или съдържа кофеин не е кой знае колко добра идея комбинацията.

Въпроса е че тялото е или в положителен или в отрицателен баланс и тогава при добавки подходящи за различните видове баланси незнам какво ще се случи.

Ще гради мускулни тъкани и ще забърза малко мастния метаболизъм. Колебанията от теглото ще си зависят от пол/отр прием на калории.

Използването на карнитин и фатбърнъри предполагат сваляне на мазнини.В такъв случай Монохидрат не е много хубаво да се използва защото:
1)натрупва вода,в период на сваляне ти трябва обратното
2)не може да се приема с кофеин,а повече бърнъри имат такъв
3)се приема с бързи въглехидрати,които не са подходящи за НВД.
Инфото е извлечено от темата на Емцо за креатина.
Обаче не виждам проблем да се ползват Креатин Етил Естер и Кре-Алкалин.Горните условия не важат за тях,а и ще помогнат да си запазиш силата донякъде по време на НВД-то.

16.06.09
17:51

Тои водата която задържи после ще я изхвърли без значение дали кача или сваля,но има къде по-добри комбинация от креатин и карнитин..

GO

16.06.09
18:57

Просто питах , понеже един приятел иска да ми подари креатин а и аз не говоря за креатин+карнитин , а за креатин+фетбърнър , както казаха ФетБърнъра е по-разтегливо понятие ...

Когато свърши периода за чистене , тогава ще го почвам този креатин.

Е тогава просто кажи какво има в този фет бърнър. В момента пишем само “празни приказки”.

GO

16.06.09
19:09

Креатинът беше някакъв монохидрат , но не съм сигурен понеже не са ми го подарили още.. :
Choline Complex** 1000mg
Inositol 500mg
Methionine 200mg
Vitamin B-6 0.5mg
L-Lysine 100mg
Lecithin 100mg
Iron 1mg
Linoleic Acid 100mg
Oleic Acid 50mg .

Вижда ми се безобиден бърнър. Няма проблеми да си го месиш с каквато и да е креатинова форма.

GO

16.06.09
19:39

И на мен ми казаха в магазина ,че е безобиден , но аз да си питам тук , както баба знае. :-P

Мисля да си взема креатина да го пробвам пък дано няма странични ефекти.

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 16.06.09 19:39.

18.06.09
20:43

казано от RogerF на 16.06.09, 17:49:

Обаче не виждам проблем да се ползват Креатин Етил Естер и Кре-Алкалин.Горните условия не важат за тях,а и ще помогнат да си запазиш силата донякъде по време на НВД-то.

Само ще ти припомня, че кре-алкалина е монохидрат, примесен със сода (заради ПХ-то). Следователно не знам доколко ще е подходящ и той, нека по-компетентните се изкажат.

Не, не. Кре-алкалинът не предизвиква водна задръжка.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1