Едно въпросче.

AN

01.02.05
19:48

Темата е модерирана от Mr_Muskul и Мартин
Хора прегледах целия форум и най вече тази част за храненето и чесно казано много се обърках :roll:
Ако може някой да ми каже едино примерно  хранително режимче от сутрин до вечер,кво трябва да се яде горе доло и кво да избягвам.
На 16 години сам 1.74 висок 60 кила искам да кача маса>.тренирам от 3 месеца горе доло!ако на някой му се пише нека ми каже кво би могло да ми бъде най много от полза!!!10х предварително
Моля пишете на кирилица. Мнението ви беше механично преведено.
Mr_Muskul

02.02.05
09:16

Братле първо дай тези данни за себеси и след това ще можем да ти изготвим хранителен режим. Ако ти трябва някав шаблонен разгледай темите в раздела и ще видиш доста хранителни режими и ако, някой те кефи ползвай го.
по-здрави

AN

02.02.05
13:23

ОК. Мерките са ми смешнички, ама какво да се прави
1 Ръст-174см
2 Тегло-58кг
3 Възраст-16 години
4 Гръдан обиколка-90см
5-6 75см (това е коремната обиколка)
7 Обиколка китка и глезен-китка (17см) глезен (23см)
8 Спортувате ли-От два месеца гребане(иначе нищо сериозно). Сега се стягам сериозно да се занимавам с фитнес !!!
10 Нямам хронични заболявания или предразопложеност
11 Ученик съм
12 Одобрявам, но още не съм използвал спортни добавки
13 Искам да кача мускулна маса без да качвам излишни мазнини
Дано да не съм изпуснал нещо важно :roll:

02.02.05
14:20

Оффтопик: Смени си аватара че е много голям (макс 140 на 140 пиксела, 20 килобайта), пък и ванишър ще се обиди :lol:

02.02.05
19:26

———-Оффтопик————
Anonimnia, пиши на кирилица и не се отклонявай от поставената тема. Ако искаш да питаш за друго пускаш нова.

Темата беше изчистена от спама!

AN

03.02.05
17:32

Та някои 6те ми каже ли за хранителния режим!!! :roll:

04.02.05
10:20

Прочети малко. Поразбери това-онова. Избери си режим. Състави си един. Постни го за коментари.
Поздрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1