Глад

На НВД съм от 5 дни вече,като между яденито в 12:30 и 4 изпитвам адския глад уж се нахранвам ям 1 сварено яйце 200 гр пилешко 2 домата със малко сирене пия портокалов фреш и в 1:30 и пак ме ГЛОЗГА :D ..какво да прая !Също не съм наясно със зареждащия ден...какво тряя да ям тогава, мерси предварително! :)

GO

16.06.09
19:42

Просто на някой хора не им понася НВД-то , аз не знам какво да ти предложа , може би да ядеш 2-3 яйца...

Ще чакаме и други хора от форума.

Пий вода...много вода!

oк!  :)

16.06.09
19:52

И аз съм така... но вече 3-ти месец и съм свикнал :)

GO

16.06.09
19:54

Аз също пия вода ,но се подувам доста..

Соковете и плодовете се избягват при нвд ,а въглехидратите основно “бавни”:овес,кафяв ориз,макарони,царевица,пълнозърнест хляб  и тн около 1 гр на кг телесно тегло разпределени сутринта и по обяд,на всеки 6-7 дни зареждане,тука вдигаш въглехидратите на  около 3.5 гр разпределени в 4-5 яденета и пак препоръчително е да са от”бавните”.Абе и аз като почнах НВД-то чувствах лек глад първите 2-3 седмици от време на време,но това е нормално,въглехидратите ,намаляват,калориите също... свиква се,но може да прибавиш повече зеленчуци към режима ,най-добре зеле и също да пиеш малко повече вода.Постни режима да го видим,че с тия фрешове по никое време и тн имам чувството че имаш някои грешки в режима

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 16.06.09 20:18.

16.06.09
20:23

Яж повече салати, и с всяко хранене - 500млл. вода.

16.06.09
20:29

Аз съм постоянно гладен било то НВД или ВВД или друго.Особено ако е добре приготвена пържола....И сега съм гладен а ядох преди 20 мин  :shut:

16.06.09
20:30

казано от Младен Михайлов на 16.06.09, 19:18:

На НВД съм от 5 дни вече,като между яденито в 12:30 и 4 изпитвам адския глад уж се нахранвам ям 1 сварено яйце 200 гр пилешко 2 домата със малко сирене пия портокалов фреш и в 1:30 и пак ме ГЛОЗГА :D ..какво да прая !Също не съм наясно със зареждащия ден...какво тряя да ям тогава, мерси предварително! :)

И аз да обядвам толкова и мене ще ме глозга даже по-рано. Едно че самото количество не е особено много (е, не те знам колко си на кила и ръст, но за човек над 70на кила си е малко храна това). Отделно, че това си е кажи-речи само протеин. Тялото ти не знае, че ти искаш да си на НВД и не знам си какво, то си иска мазнини или въглехидрати за да се нахрани, само с протеин не става.

Значи в зареждащия ден мисля сутринта да хапна макарони на фурна, а на обяд спагети-добре ли е тва в ЗАРЕЖДАЩ ДЕН :)

казано от IronFreak на 16.06.09, 20:15:

Соковете и плодовете се избягват при нвд ,а въглехидратите основно “бавни”:овес,кафяв ориз,макарони,царевица,пълнозърнест хляб  и тн около 1 гр на кг телесно тегло разпределени сутринта и по обяд,на всеки 6-7 дни зареждане,тука вдигаш въглехидратите на  около 3.5 гр разпределени в 4-5 яденета и пак препоръчително е да са от”бавните”.Абе и аз като почнах НВД-то чувствах лек глад първите 2-3 седмици от време на време,но това е нормално,въглехидратите ,намаляват,калориите също... свиква се,но може да прибавиш повече зеленчуци към режима ,най-добре зеле и също да пиеш малко повече вода.Постни режима да го видим,че с тия фрешове по никое време и тн имам чувството че имаш някои грешки в режима

Ще номерирам храненията.
1- Една кофичка кисело мляко с овесени ядки/мюсли с малко мед за вкус.
2-половин консерва -125 гр. царевица  и една малка пилешка пържолка.
3 (Обеда както дойде (пържола,оня ден ядох кърначе,кебапчета) 2 броя домати с малко сирене отгоре и фреш от портокал (сигурно тука не му е мястото).
4-това ядене  ми е след тренировката или казано към 4 часа-В тренировъчни дни хапвам пак някакво месо + задължително 4 белтъка и 1 жълтък на тефлонов тиган, с минимално зехтин-колкото да не залепне.А в нетренировъчни го замествам със суроватка!
5-Салата домати и краставици и лук
6-вие ще кажете не мога да го измисля,то идва към 8-9 часа.

Мнението беше редактирано от Младен Михайлов на 17.06.09 06:29.

Аз съм съгласен с G33K - само с протеин не може :) При теб приемът е основно на протеини, които са градивен материал, но не са особено добър енергиен източник. Тъй като ти си на НВД, демек приемаш малко въглехидрати, е добре да сложиш повече мазнини в менюто си, като под мазнини разбирам качествени масло, сметана, зехтин, по-мазничко месо, като това не става насила, а колкото ти се яде. Отделно като ядеш повече протеин отколкото имаш нужда, излишният става пак на захар :) Още по-отделно за да усвояваш качествено протеините имаш нужда от вит. А, който се намира в животинските продукти като черен дроб, жълтъци, масло, като цяло месо от органи, риба. :)

17.06.09
08:09

казано от Младен Михайлов на 17.06.09, 06:19:

Значи в зареждащия ден мисля сутринта да хапна макарони на фурна, а на обяд спагети-добре ли е тва в ЗАРЕЖДАЩ ДЕН :)

Малко са!Още 2-3 въглехидратни хранения можеш да направиш,зависи кога ти започва деня.

казано от Финдо на 17.06.09, 08:09:

казано от Младен Михайлов на 17.06.09, 06:19:

Малко са!Още 2-3 въглехидратни хранения можеш да направиш,зависи кога ти започва деня.

Ами в 8:30 - 9:00

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1