Диета за летния сезон

ВЛ

17.06.09
09:56

Искам да сваля поне 5 кг и то по стомаха  че зимата налях малко кг .Знам че става с кардио но нямам мн време а и без диета за къде  таака че ако може предложете някой нискобюджетна диета

Може би е хубаво да кажеш, за какъв период става въпрос как си се хранил до сега, и не по малко важното колко ниско бюджетна да е диетата. Така ниско бюджетна при липса на кардио звучи много общо.

ВЛ

17.06.09
10:12

казано от Иван Шишманов на 17.06.09, 09:59:

Може би е хубаво да кажеш, за какъв период става въпрос как си се хранил до сега, и не по малко важното колко ниско бюджетна да е диетата. Така ниско бюджетна при липса на кардио звучи много общо.

Хранил съм се нормално но ми се лепи . И сега  искам да спадна няколко кг на 19 съм 180 см съм висок тежа 81-82 кг  но зимата стигах до 86 кг . Имам в предвид да е някоя  диета с извара картофи нещо такова  че съм студент и пари винаги трябват  искам да спадна поне до 77-78 кг  .Тренирам си в нас  лицеви  ........ с гира и на лост

Мнението беше редактирано от Владислав на 17.06.09 10:12.

TR

17.06.09
13:52

Еми сутрин овесени ядки + мляко  - 1-1.50
междинно: плод - 1
обяд пържола + ориз + зеленчуци - 4
междинно ядки(ако са фъстъци) - 30ст.
вечеря яйца + салата 1.50
извара - 50ст
Ако си разделиш яденетата ти се явявяват нещо такова за хр.режим.  Овеса по около 100грама на ден , ядките 50гр. , месото 200гр. , яйцата 4 , Ти си сметни калорий и по колко грама трябва да приемаш. Ако ти се вижда скъпо , смени месото с яйца или извара , ориза с картофи и т.н.

29.04.11
00:37

А хляб може ли да се яде ? с тази конфгурация която е писана по горе ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1