дебели глезени

SY

12.06.09
11:36

Здравейте!

Интересува ме как мога максимално да направя по-тънки краката си в долната им част, под прасеца. Имам дебели глезени, наясно съм, че това са гени и няма как да станат тъъънки като на балерина, но все пак се надявам, че има начини да се подобрят нещата. Бягането си го правя редовно, но няма кой знае какъв ефект. Просто там, където трябва да е тънко, за да изглежда крака добре, имам сланинки. :) Ето и снимка, за да ме разберете добре:

http://prikachi.com/images.php?files/910735f.jpg

Няма как да ги направиш по-тънки или по-дебели там е кокал,колкото толкова.Не виждам никакви “сланинки” ,тука си внушаваш нещо,дори напротив много добре изглеждат,да не си пуснала темата да се похвалиш :P .Може да се получава такъв визуален ефект,ако бедрото ти горе  е много тънко,но дори и така да е с малко тренировки във фитнеса всичко ще си дойде на мястото.

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 12.06.09 19:57.

16.06.09
16:30

Виждала съм и по-дебели - твоите са си ок:)

SY

16.06.09
23:43

Хехе, благодаря ви за окуражителните думи, но все пак....някакви упражненийца за областта под прасеца и около нея? :))) Тази муха ми е влязла в главата и няма да ме остави на мира докато не променя това, което не ми харесва...:)

Трудно ще промениш нещата особенно ако са генетично такива. Ще си позволя едно мъжко мнение. Със сигурност краката ти изглеждат доста добре

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 17.06.09 04:31.

17.06.09
07:58

Ако не ходиш на фитнес или няма калф машина в залата. повдигай се на прсти с тежест (раница, пълна с нещо). Това би уголемило прасеца и визуално ще изтъни глезена.

17.06.09
13:30

Хирургична намеса - чиста работа.

SY

17.06.09
13:42

@Иван: Мерси, но аз искам да изглеждат още по-добре...:))))))

@Стоянчо: Сещала съм се за този вариант, но истината е, че аз не искам да променям прасеца, а само да смъкна в долната част.

@Калоян: Някой ден....може би..., но дотогава... :)

17.06.09
15:15

Проблема е в главата :) Имаш си супер крака.

18.06.09
07:47

Защо жените се опасяват да не направят големи прасци?? Споко - всички мъже около мен мислят, че един добре оформен и стегнат прасец е много секси в сравнение с тапицирания с кожа и  мас кокал... Същото е и с бедрата, а и с всичко останало:)

казано от Ива Павлина на 18.06.09, 07:47:

Защо жените се опасяват да не направят големи прасци?? Споко - всички мъже около мен мислят, че един добре оформен и стегнат прасец е много секси в сравнение с тапицирания с кожа и  мас кокал... Същото е и с бедрата, а и с всичко останало:)

Нека жената си е жена, мъжът - мъж. Не знам някой да иска приятелката му да има по-големи прасци/ръце/бедра и т.н. от него ? ;) Ако в категорията “тапициран с кожа и мас кокал” влизат анорексичните манекенки - дайте ги насам (happy)

По темата - китките и глезените са си до ген, или поне според скромното ми мнение.

Мнението беше редактирано от Александър Кацарски на 19.06.09 21:33.

21.06.09
14:17

Сашо, изумяваш с “естетичните” си представи:)

SY

21.06.09
16:25

@D.RR.: Аз, че имам проблем с бръмбарите в главата си, не отричам. Но като може по-добре, защо да не е по-добре... :)

@Ива Павлина: Оформен и стегнат прасец - да; по-голям - не. Извод- трябва да си изчистя мазнинките, като на места някакси повече да ги изчистя....Но как? :)

@Александър Кацарски: Тук не говорим за крайности в смисъла на това приятелката ти да е по-здрава от теб.....или пък почти да се губи в 40-те си кила... Загадката е как да се оформи един симпатичен глезен, който да е облечен само в кожа...не се заблуждавам, че мога да променя костната структура на крака си. :)

За съжаление, май няма решение на тоз сложен казус... :/ Е, да го погледнем от положителната страна - поне ще стъпвам на стабилна основа... :D

21.06.09
17:40

казано от Ива Павлина на 18.06.09, 07:47:

х 2!!!

Здравей, SY!

Признавам, че съм леко озадачен от “проблема”. Глезените на снимката са ОК, но според мен, можеш да поработиш върху прасеца.

Всъщност, като чета другите ти коментари, предполагам, че няма да ти допадне идеята.  :coolsmirk:

SY

21.06.09
17:44

Аз съм отворена за предложения и съвети... :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1