02.02.05
13:32
Преди броени дни БиоГейм пуснаха ДХЕА....
отзиви?
04.02.05
09:38
vanisher Да бе и аз го видях и се интересувам штот искам да си взема пак в моя град има само някви американски дет са мноо пари 125хапа=38 лв.ПЛС ако някои е взвмал да сподели впечатления.ИИИИИИИИИ четах някаде из форума маи че ДХЕА-то причинявало геникомастия.Вярно ли е???? :?
DHEAта като всеки прохормон има и странични ефекти на анаболните стероиди, но не толкова силно изавени. Той също увеличава нивата на тестостерона. Прохормоните не шегаработа като хранителните добавки и трябва да се подходи сериозно.
Абе дхеа е разрешена за продажна и темата може да се опсъжда в хранителните добавки. Иначе отделно само този прохормон едвали ще има някав ефект братле!
по-здрави
04.02.05
14:22
Положителни отзиви от Биогейм нямам и не съм имал досега. 8)
Каквото и да искарат на пазара , едва ли ще е качествено , така че по-добре да не си давате парите за продуктите им , защото това ще са поредните пари , хвърлени на вятъра. 8) :!:
по-здрави
мисля си ,че като е нов продукт ще заложат на качество поне първите 2-3 месеца. (ще тъпчат със стероиди за по-голям ефект :wink: )
05.02.05
21:46
честно казано , всички които са използвали дхеа , знаят , че ефекта дори не се усеща.
по-здрави
06.02.05
08:39
Първо ДХЕА-та не е разрешен продукт за продажба/като хранителна добавка/ в България.
Второ ефект наистина не се “усеща” защото просто не се препоръчва за възрастовата граница на посещаващите форума/това е насериозно и не е подигравка с никой/.
06.02.05
12:20
Е чак пак да не се осешта ефекта едвали.Според мен не ви е бил качествен продукта.Чел сам поне във 10 списания и страници че хора страдашти от депресия имат дифицит на ДЕХА в кравта и приемането и води до преповдигнато настроение.Димек се отделят повече хормони на щастието.Но ко питате мен и един убав секс върши раота. 8)
06.02.05
17:48
Хора страдащи от депресия нямат дефицит на DHEA.Вземи ги прочети тези статии отново.
Хормони на щастието ли? Не съм чувал за такива :?
Не съм сигурен, че DHEA-та е незаконно да се продава в България. Първо този прохормон е единствения отцелял в USA, който все още се разрешава да се продава свободно (а USA може би са със най-строгите закони в това отношение). Второ БиоГейм щом го продават като хранителна добавка (включително в аптеки) без нужда от рецепта, вероятно са си направили сметка, че няма да имат проблем със закона.
А иначе не съм пробвал DHEA, а и нямам такива планове :wink:
ДеХхидроЕпиАндростерон - слаб андроген, който отчасти се конвертира в тестостерон. Наистина няма твърди доказателства, че оказва дори минимална полза при нарастването на мускулната маса или забавянето на стареенето, още по-неясна е и функцията му в тялото.
09.02.05
01:35
Рекламират го като хормон на младоста....чесно това малко ме озадачава.Но иначе наистина при негов дефицит се наблюдавали леки форми на подтиснатост.
[quote author=“MadBull”]
Хормони на щастието ли? Не съм чувал за такива :?
В жълтия кантарион се съдържа цяла редица от специални флавони. В листата например се съдържат двата флавона - кверцитрин и квертецин, които имат несравнимо влияние върху нивото на хормоните, като регулират разграждането на т. нар. хормон на щастието - серотонина. Именно серотонина е този, който ни осигурява удовлетворението и доброто настроение, улеснява заспиването
ДХЕА го има в България от доста време в SNC
14.02.05
10:36
хм и аз видях че от Биогаме са пуснали ДХЕА, те туй кво ли не го праат - хапчета, кремове за лице....айде никой ли още не си е зел да сподели с нас :(
14.02.05
13:04
Абе те БИОГЕЙМ произвеждаха и тестостерон ъндеканоат.Ако някой може да ми го обясни как е възможно ще съм му благодарен.Още веднъж DHEA-та е забранена за внос в българия като хранителна добавка.Регистрацията и вноса и е разрешен като лекарство само.В Америка все още се продава свободно.Поне засега.
SNS-BOURGAS, на колко години трябва да съм за да го приемам?
Аз съм малко под 30, взеха да ми се появяват бръчки и затова ме интересува
Аз съм на 20 и вече приемам за вотри път.
При големи дози ефекта в качване на сила (но не и на маса за съжаление) може да се сравни с някои стероиди.
[quote author=“vanisher”]Аз съм на 20 и вече приемам за вотри път.
При големи дози ефекта в качване на сила (но не и на маса за съжаление) може да се сравни с някои стероиди.
А при същите тези големи дози, дефектите (т.е. страничните ефекти), също ли могат да се сравнят с тези на някои стероиди?