24.01.09
19:09
Замислям се да пия Atro-Phex на BSN и моля всички които са го пили да напишат някой ред за резултатите си от него.
Първоначално ще започна с 1 капсула сутрин на гладно и 1 капсула в ранния след обяд пак на гладно. След седмица с постигане на толеранс от организма ми смятам да удвоя дозата - по 2 капсули сутрин и 2 след обяд.
Моля зя вашите мнения относно препарата, вдига ли кръвното, спите ли нормално и т.н. Разбира се и какви резултати сте постигнали и дали сте останали доволни от него.
Предварително благодаря на oтговорилите ми.
Темата беше редактирана от Иво Радев на 25.01.09 07:18.
казано от emzo на 24.01.09, 20:32:
Определено не е за хора с високо кръвно налягане, но ти си го знаеш това :)
И той ли :)
Никаква радост за мен с тези термогенни бърнари. Нищо, все пак дайте мнения за постигнати резултати.
Мнението беше редактирано от Иво Радев на 24.01.09 20:41.
Термогенните бърнъри постигат thermogenesis посредством стимуланти - кофеин, йохимбин и сие.
Има ли такива съставки, значи не са за теб.
Разпитай СилаБГ за Lean FX, не съм го проучил все още.
08.04.09
20:22
емзо-ти можеш ли
а м
и помогнеш спешно, кои от двата фет-барнера да избера хидроксикът хардкор или атро-пех кой според теб е по силен???
каква е то4но разликата в саставките им,
мислиа 4е атрото е по силен като съставки и бие хидроксиката,ти какво
о ще кажеш?а в момента намерих хидроксиката на супер промоциа 50%.благодариа предварително
09.04.09
07:52
Всъщност в атро-то има много малко кофеин и е доста умерен като действие. Освен това има и диуретик и доста добре са го понасяли клиенти с проблемно кръвно. Ако имаш карта при нас можеш да го пробваш и да го върнеш ако не ти понесе в първите дни.
Мнението беше редактирано от Валентин Иванов на 09.04.09 07:53.
Ами ей тая съставка
7-Keto (3-Acetyl-7-Oxo-Dehydroepiandrosterone)
тва не е ли стероид?
стероид е - от най-страшните ;) само го докосваш с ръка и никога повече няма да ти стане :)))))
я четете преди да пишете
Четем бре. Чичко Гугъл казва, че е естествен метаболит на дехидроепиандростерон (DHEA), който пък е андроген (мъжки стероиден хормон). В чуждестранните сайтове пише, че 7-Keto (3-Acetyl-7-Oxo-Dehydroepiandrosterone) може да бъде измерен в кръвта като кетостероид, каквото и да означава това.
А и Йохимбина дето се съдържа в продукта е забранен в доста държави, доколкото знам.
18.06.09
15:59
казано от Cabron на 18.06.09, 15:49:
Четем бре. Чичко Гугъл казва, че е естествен метаболит на дехидроепиандростерон (DHEA), който пък е андроген (мъжки стероиден хормон). В чуждестранните сайтове пише, че 7-Keto (3-Acetyl-7-Oxo-Dehydroepiandrosterone) може да бъде измерен в кръвта като кетостероид, каквото и да означава това.
А и Йохимбина дето се съдържа в продукта е забранен в доста държави, доколкото знам.
И л-карнитина е забранен в доста държави,
т’ва не е показно..
“7-KETO е естествен метаболит на DHEA (дехидроепиандро-стерон). 7-KETO представлява нехормонален и неандрогенен дериват на DHEA, тоест той има същите целеви ефекти като DHEA, но няма страничните му ефекти. 7-KETO може да подобри чистата мускулна маса, като намалява нивото на кортизол в огранизма и също така увеличава отношението на тестостерона към кортизола - по този начин се увеличава количеството на чистата мускулна маса. 7-KETO също така има термогенен ефект и води до изгаряне на повече калории, съответно и на телесни мазнини. 7-KETO подобрява функцията на щитовидната жлеза (което подпомага за изгарянето на телесни мазнини) и имунната система. С увеличаването на възрастта производството на DHEA значително намалява и затова е добре да се приема като хранителна добавка.”
копирано от сайта на NOWBG.com .... надявам се да не се сърдят много :)
казано от FRANKO1 на 18.06.09, 18:16:
“7-KETO е естествен метаболит на DHEA (дехидроепиандро-стерон). 7-KETO представлява нехормонален и неандрогенен дериват на DHEA, тоест той има същите целеви ефекти като DHEA, но няма страничните му ефекти. 7-KETO може да подобри чистата мускулна маса, като намалява нивото на кортизол в огранизма и също така увеличава отношението на тестостерона към кортизола - по този начин се увеличава количеството на чистата мускулна маса. 7-KETO също така има термогенен ефект и води до изгаряне на повече калории, съответно и на телесни мазнини. 7-KETO подобрява функцията на щитовидната жлеза (което подпомага за изгарянето на телесни мазнини) и имунната система. С увеличаването на възрастта производството на DHEA значително намалява и затова е добре да се приема като хранителна добавка.”
копирано от сайта на NOWBG.com .... надявам се да не се сърдят много :)
За нищо. Това е самата истина. 7-кето е напълно безвредно и ако не беше така НАУ със сигурност нямаше да го предлагат щом не е здравословно.
казано от Иво Радев на 24.01.09, 19:09:
Замислям се да пия Atro-Phex на BSN и моля всички които са го пили да напишат някой ред за резултатите си от него.
Първоначално ще започна с 1 капсула сутрин на гладно и 1 капсула в ранния след обяд пак на гладно. След седмица с постигане на толеранс от организма ми смятам да удвоя дозата - по 2 капсули сутрин и 2 след обяд.
Моля зя вашите мнения относно препарата, вдига ли кръвното, спите ли нормално и т.н. Разбира се и какви резултати сте постигнали и дали сте останали доволни от него.
Предварително благодаря на oтговорилите ми.
Здравей,
пил съм ATRO-to. Мога да ти кажа че имаше резултат но почти всяка сутрин скачах на въже или правих вело на гладно. С едно балансирано хранене и кардио сутрин на гладно успеха ти е гарантиран с или без добавки. Сависи от организма ти. Ако е с бавен метаболизъм може да оптимизираш. Аз лично не съм осетил никакви неприатни стр. ефекти. Напротив. Спазвай етикета и вс ще е ОК.
В момента съм на Митотропин. Но е рано да давам мнения. Пил съм и Fyre, който при мене нямаше голям ефект НО тогава не спазвах и диета.
След като се спреш на някой бърнър и прикл. с цикала вземи си Л-Карнитин след това за около месец + едни амино. Препоръчвам ти на прах (Пил съм на Ноу, Ацетил-Л) за по добро усвояване.
Мнението беше редактирано от shiko на 19.06.09 05:58.
19.06.09
08:02
казано от Калоян Георгиев на 18.06.09, 19:07:
казано от FRANKO1 на 18.06.09, 18:16:
копирано от сайта на NOWBG.com .... надявам се да не се сърдят много :)За нищо. Това е самата истина. 7-кето е напълно безвредно и ако не беше така НАУ със сигурност нямаше да го предлагат щом не е здравословно.
...андростенедиол (андрост-5-ен-3b,17b-диол); андростенедион (андрост-4-ен-3,17-дион); дихидротестостерон (17b-хидрокси-5a-андростан-3он); прастерон (дехидроепиандростерон DHEA); тестостерон.
и следните метаболити и изомери:
5a-андростан-3a,17a-диол; 5a-андростан-3a,17b-диол; 5a-андростан-3b,17a-диол; 5a-андростан-3b,17b-диол; андрост-4-ен-3a,17a-диол; андрост-4-ен-3a,17b-диол; андрост-4-ен-3b,17a-диол; андрост-5-ен-3a,17a-диол; андрост-5-ен-3a,17b-диол; андрост-5-ен-3b,17a-диол; 4-андростенедиол (андрост-4-ен-3b,17b-диол); 5-андростенедион (андрост-5-ен-3,17-дион); епи-дихидротестостерон; 3a-хидрокси-5a-андростан-17-он; 3b-хидрокси-5a-андростан-17-он; 19-норандростерон; 19-норетиохоланолон.....
Извадка от допинг листа!
Е хубаво ама 7-кето е доста по-различно от нормална ДХЕА. Ако поста ти е за мен де.. :)
Абе и 7-кето ли вече е в листата? Минаваме на твърди андрогени така и така не сме “натурални атлети” явно. :d :D :D
Мнението беше редактирано от iasen на 19.06.09 08:10.
Къде видя че 7-кето е в листата? Не гледате като пишете. 7-КЕТО НЕ Е В ЛИСТАТА!
19.06.09
08:46
казано от Калоян Георгиев на 19.06.09, 08:09:
Е хубаво ама 7-кето е доста по-различно от нормална ДХЕА. Ако поста ти е за мен де.. :)
http://www.wada-ama.org/rtecontent/document/2007_List_En.pdf
(точка 1, подточка В)
DHEA и всички подобни ;)
Ами доста добре са изредени и не виждам там да има 7-кето. 7-кето е нещо съвсем различно - пак казвам прочети. 7-КЕТО не е хормонална добавка - даже напротив. ЧЕТЕТЕ! (DHEA Acetate 7-one)
http://nowfoods.com/M045460.htm
19.06.09
14:56
казано от Калоян Георгиев на 19.06.09, 09:31:
Ами доста добре са изредени и не виждам там да има 7-кето. 7-кето е нещо съвсем различно - пак казвам прочети. 7-КЕТО не е хормонална добавка - даже напротив. ЧЕТЕТЕ! (DHEA Acetate 7-one)
http://nowfoods.com/M045460.htm
В крайна сметка ДХЕА ли е?
21.06.09
09:06
Здравейте! извинявам се, че се намесвам във лютият ви спор, но човекът питаше какво може да вземе за бързо изчистване. Като персонален треньор биш ти препоръчал комбинация от Controlled Labs REDuction и NOW OMEGA 3-6-9. Изпробвам този вариант от около година върху клиентите си и дава много добри резултати при правилно построена тренировка. Няма никакви странични ефекти от рода на главоболие, тремори и високо кръвно въпреки кофеина в дневната доза. Необръщай внимание, че съм свързан по някакъв начин с Controlled Labs, казвам ти го от личния си опит при работа с хора. Успех!
22.06.09
14:03
казано от emzo на 21.06.09, 12:19:
Точно пък Редукшъна може да си го спести.
Защо?
23.06.09
14:36
казано от emzo на 21.06.09, 12:19:
Точно пък Редукшъна може да си го спести.
И аз да попитам защо?
13.07.10
15:48
Здравейте,
Понеже мисля да започвам Атро-Фекс, исках да разбера от някой който го ползва, дали е имал някакви странични ефекти, и какви.
Благодаря предварително.
Филип
Може би сухота в устата е по-специфично.
Другото си е като всеки термоген.
Бих го пробвал ама държи висока цена, а и не ме грабва много много.
14.07.10
03:58
Специално за този продукт за да му се усети пълния ефект много е важно да се нагоди точната доза на продукта (която според препоръките на производителя е между 2-8 капсули). Повечето ползващи продукти имат добри резултати на 4-6 капсули дневно, като се започва от 2-3 за първите няколко дни и постепенно се покачва дозата,докато се стигне до толеранс. Някои от ползващите го стигат и до 8 капсули дневно.
14.07.10
08:38
казано от bgtrener на 19.06.09, 14:56:
В крайна сметка ДХЕА ли е?
7-keto е метаболит на ДХЕА, но не дава странични ефекти, т.е. не конвертира в тестостерон или естроген. Има някои доста обещаващи изследвания за ефекта му при лечение на затлъстяване - http://cat.inist.fr/?aModele=afficheN&cpsidt=1465090
Ако на някой му се ексериментира с него има и по-евтини варианти на пазара - NOW мисля че имат продукт 7-кето.
Атро-фекс за мен е показателен че БСН от един момент нататък се омързеливиха и залагат повече на маркетинг, отколкото на иновация. Не е лош продукт, но аз лично бих предпочел не толкова наблъскан с какво ли не продукт, а нещо с фокус върху съставки с доказан ефект и по-голяма концентрация.
14.07.10
14:02
казано от emzo на 14.07.10, 08:42:
Като Стизм ли? :)
;) примерно, но все пак както самият ти казваш нещата са индивидуални
19.07.10
21:18
Здравейте,първо да кажа ,че много ми хареса форума !Попаднах на него ,докато търсех нещо за моя проблем.Жена съм на 28 ,висока съм 1.60 и тежа 47 кг.Но не изглеждам особено добре.Преди 10 месеца родих второ дете и след това отслабнах и до преди 2 месеца изглеждах чудесно.Отслабнах с редуктил и л-карнитин на биогейм.Но редуктила вече е забранен...От както го няма ,аз за отрицателно време се налях яко и то само в бедрата ,корема и ханша-а като кг съм качила само 3кг.Не мога да пазя диети,защото имам проблем с това,като огладнея-озверявам-и..преяждам-и съответно пълнея бързо...Преди да родя втори път също бях много слаба-но пак се осланях отвреме на време на хапчета-редуктил, а по едно време пих и атро фекс.
Та точно тук е проблема,откакто напълнях сега, само пробвам всякакви лекарста и добавки, които хем да убият глада,хем да стапят мазнините,и хем да не се иска спорт-или съвсем малко-защото нямам грам време-работя -и то на стол-все седнала,а вечер с двете деца ,нямам време а и сили..Пих разни неща ,но или нямаха ефект,или ме удряше на растройство и пак без ефект,а от последните които пия получавам треперене,сърцебиене и още по-зверски глад -Ето от тези:scitec nutrilon-reform fat attack
в комбинация с CLA на NOW-nowfoods.
Мисля вече да си взема пак атро фекс ,но си спомням,че навремето като го изпих,след него от същия сайт си поръчах и syntrax fire .
Та едно от двете,но май второто,ми правеше същите проблеми -треперене,лудо сърцебиене и чак като задух ,плюс гадене.Възможно ли е да е второто,според състава,защото пък едно беше супер ,а другото действаше ужасно-но как да разбера кое е било??.Иначе отслабнах доста в този период...
Знам,че много дълго стана,но няма към кой да се обърна,а дебелея още и още и съм отчаяна вече..Ако пак пия атро фекс в минималните посочени дози ,дали ще имам ефект,щом не спортувам,и дали ще получавам пак тези отклонения...
Мнението беше редактирано от poisonivi81 на 19.07.10 21:27.
Пробвай с Recreate na USP Labs. Може и ОЕР, но той е от стимулантните, затова незнам дали да го препоръчам. Но погледни първия, той е добър.
20.07.10
18:41
казано от Xitap на 20.07.10, 16:49:
Пробвай с Recreate na USP Labs. Може и ОЕР, но той е от стимулантните, затова незнам дали да го препоръчам. Но погледни първия, той е добър.
А може ли линк на бг за първото ,да го разгледам...че нещо с английския не съм 6.,а гугъл преводача ме праща в доста смешни преводи...
казано от poisonivi81 на 20.07.10, 18:41:
А може ли линк на бг за първото ,да го разгледам...че нещо с английския не съм 6.,а гугъл преводача ме праща в доста смешни преводи...
Разгледай популярните БГ онлайн магазини... там всичко е описано.
20.07.10
19:50
казано от Xitap на 20.07.10, 19:36:
казано от poisonivi81 на 20.07.10, 18:41:
Разгледай популярните БГ онлайн магазини... там всичко е описано.
И става и за жени?! Малко ме притеснява това че има доста мъжки хормон-да не стана -слабичка горила :)
Като цяло звучи вълешно-още от първия ден....мечтата ми...но аз и не спортувам...оффф -сподели наблюдение ако познаваш жени,които го приемат,но не спортуват особено или пък хич...
Tрябва да отделиш поне 25-30 минути на ден, иначе бърнера ще е без ефект. Доста момичета са опитали Файъра може да разгледаш днвениците им.
22.07.10
19:13
казано от Rikoo на 20.07.10, 20:43:
Tрябва да отделиш поне 25-30 минути на ден, иначе бърнера ще е без ефект. Доста момичета са опитали Файъра може да разгледаш днвениците им.
Знам...затова и преди 2 години си взех кростренажор...които сега е като закачалка за хавлията ми...Ще се напъна..за да намеря време,наистина спорта е важен дори и в малки дози...