да питам? правя ли нещо? начинаещ

18.06.09
10:31

здр. понеже см нов потребител във форума и незнаех къде да си задам въпроса и реших да направя нова тема !
малко инфо за мен :вискок съм 182см, 70кг +/-, на 19 години, като цяло нямам много подкожни мазнини, но искам да се стегна и по възможност да кача колкото се може по чиста мм :^) без критики за целта ми :д
Та въпроса ми е много прост ?
Правя ли нещо , или си губя времето?
първо менюто:
закуска (преобладават въглехидратире): голяма салата (краставици,домати или домати и зеле с малко зехтин) 1филия пълнозърнест хляб
втора закуска:100тина гр. пълномаслена извара, 2 варени белтъка
обяд (пак въглехидрати): салата(домати, краставици или домати и зеле), 250гр. тиквичка (задушена), 2ф. пълнозърнест хляб
след обяд (бърз въглехидрат) : резен диня
2часа преди вечеря: 100гр. пълномаслена извара, 2 варени белтъка
вечеря: салата( домати и краставици,или домати и зеле) 200гр пилешко на скара или 300гр.постна риба
преди сън: 50гр. пълномаслена извара, 2 белтъка
тренировка : понеже см начинаещ ме посъветваха поне месец да тренирам всички мусколни групи, 3/4 пъти седмично ,по 3/4 упражнения за мусколна група по 10 повторения, за гръб 5упражнения по 8/10 повторения, тренировките провеждам следобяд,преди бързия въглехидрат, а крака и корем тренирам вечер с цел да запазя катабония процес при тия мусколни групи .
незнам дали въобще правя нещо като хората , имайки се предвит целта ми :?
чакам съвет

18.06.09
10:57

Не ти видях тренировъчния режим, но хранителния... - “...си губя времето”.

18.06.09
12:11

казано от Thrashmetal на 18.06.09, 10:57:

Не ти видях тренировъчния режим, но хранителния... - “...си губя времето”.

И ти почна много да разбираш...по-добре помогни на момчето отколкото да се правиш на разбирач! @анонимен_90: Разгледай някой статии в този форум и в други за хранителни режими. Ето малко информация за този към който ти се стремиш http://www.bb-team.org/articles/909/ . Ще ти дам и друг сайт, но ще ти го напишя като съобщение (за да не правя реклама).

18.06.09
12:20

казано от anonimen_90 на 18.06.09, 10:31:

п.п. Странно колко много се променя отношението на лицето А към лицето Б, след някое постъпка/изречена дума от лицето Б. Нарича се непрофесионализъм.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 18.06.09 12:22.

18.06.09
12:28

казано от Thrashmetal на 18.06.09, 12:20:

п.п. Странно колко много се променя отношението на лицето А към лицето Б, след някое постъпка/изречена дума от лицето Б. Нарича се непрофесионализъм.

Хаха, добре де, ти профисионално ли се държиш тогава? Ако ще му отговаряш на момчето, му отговори!Като си губиш времето по-добре да не беше писал нищо в тая тема, пък и всеки е почнал от някаде, и ти си бил такъв с такива режими и аз съм бил такъв.

18.06.09
14:22

Пешо, че аз съм му отговорил на първия въпрос - дали си губи времето с тоя режим, или не - ми губи си го. Втори път отговарям. К’во искаш не разбрах?

18.06.09
14:29

здр. понеже см нов потребител във форума и незнаех къде да си задам въпроса и реших да направя нова тема !
малко инфо за мен :вискок съм 182см, 70кг +/-, на 19 години, като цяло нямам много подкожни мазнини, но искам да се стегна и по възможност да кача колкото се може по чиста мм :^) без критики за целта ми :д
първо менюто:
закуска (преобладават въглехидратире): голяма салата (краставици,домати или домати и зеле с малко зехтин) 1филия пълнозърнест хляб
втора закуска:100тина гр. пълномаслена извара, 2 варени белтъка
обяд (пак въглехидрати): салата(домати, краставици или домати и зеле), 250гр. тиквичка (задушена), 2ф. пълнозърнест хляб
след обяд (бърз въглехидрат) : резен диня
2часа преди вечеря: 100гр. пълномаслена извара, 2 варени белтъка
вечеря: салата( домати и краставици,или домати и зеле) 200гр пилешко на скара или 300гр.постна риба
преди сън: 50гр. пълномаслена извара, 2 белтъка
тренировка : понеже см начинаещ ме посъветваха поне месец да тренирам всички мусколни групи, 3/4 пъти седмично ,по 3/4 упражнения за мусколна група по 10 повторения, за гръб 5упражнения по 8/10 повторения, тренировките провеждам следобяд,преди бързия въглехидрат, а крака и корем тренирам вечер с цел да запазя катабония процес при тия мусколни групи .
незнам дали въобще правя нещо като хората , имайки се предвит целта ми :?
чакам съвет

Ами, на пръв поглед - на обяд слагаш 200 грама месо и вместо белтъци, ядеш яйцата цели.
А за тренировката -1-2 упражнения за група 3 пъти седмично. Тренировка само веднъж на ден.

19.06.09
19:53

благодаря за съветите :]
а да питам добре ли е да има седмично 1-2дни стресови за метаболизма , смисъл да има 1 ден в който да ям 4000кк.(не от боклуци)  и ден само на минерална вода и ябълки !

S7

19.06.09
19:57

казано от anonimen_90 на 19.06.09, 19:53:

благодаря за съветите :]
а да питам добре ли е да има седмично 1-2дни стресови за метаболизма , смисъл да има 1 ден в който да ям 4000кк.(не от боклуци)  и ден само на минерална вода и ябълки !

Дни с 4000кк може да включиш, но ден само на минерална вода и ябълки категорично не.

Вероятно отговора на това което те интересува можеш да намериш тук - http://www.bb-team.org/articles/960/

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1