Не казвам, че тренираш аеробно. И експлозивен не значи неконтролиран!
Както и да е.
казано от Петко К на 18.06.09, 11:01:
Не казвам, че тренираш аеробно. И експлозивен не значи неконтролиран!
Както и да е.
както и да е :) всеки си има стил на трениране, който мисли за правелен, важното е да разбираш смисала на нещата.
Тренировка 07(Вторник - 23.06):
Пълен Клек - 10 х 50 загряваща и 9 х 80 работна
Набиране с тесен хват - загряваща на скрипец и 7 х +8кг работна(отказ на 7)
Клекът е супер.Можеше и още 1 да избутам ама никой не ме пазеше - странно,но от 3 повторение исках да се откажа(струваше ми се трудно),но ги избутах още 6 :-).
Тренировка 08(Вторник - 30.06):
Тяга - 10 х 50;4 x 70 загряващи и 7 х 90 работна
Кофички - загряваща с дъмбели и 7 х +10кг работна
Понеже сам си взех дъмбела за кофичките,се изплъзна и не можа да стане като хората серията
Мнението беше редактирано от Nikolay на 30.06.09 09:02.
Малко се проточи почивката понеже трябваше да помагам с едно преместване на мебели и си беше бая зор.Малко повече почивка и
Тренировка 09(Петък - 10.07):
Пълен Клек - 10 х 50 загряваща и 9 х 80 работна
Набиране с тесен хват - загряваща на скрипец и 7 х +8кг работна(отказ на 7)
Военна преса - загряваща с лоста и 8 х 30 работна
Не качих тежестите умишлено,добре че не са паднали.
Последва седмица в къщи мързелуване и ядене на “мамини манджи” без следене на белтъците и никаква активност.Това ще се води layoff-a от тренировките и вторник продължавам.Замислям се дали да не вкарам един Slin-Sane ей така да видим с моите странни тренировки какво ще се получи.
Тренировка 10(Вторник - 21.07):
Тяга - 10 х 50;4 x 70 загряващи и 9 х 90 работна
Кофички - загряваща с дъмбели и 8 х +10кг работна
Прасец - 8 х 30 седнал - започнах и това да правя,че явно не расте от само себе си :)
Мнението беше редактирано от Nikolay на 25.07.09 14:14.
Отказах се от идеята да вземам добавки.И без Слин-Мин ще си вдигам,пък докъдето стигне.
Днес тегло от 77 кг
И една бърза равносметка дотук:
За 2 месеца и нещо и след 10 тренировки общо :cheese: има 5 килограма резултат,все още тежестите не са стигнали до рекорди за мен,но след някоя и друга седмица и там ще стигнем.
Мнението беше редактирано от Nikolay на 22.07.09 05:56.
Тренировка 11(Вторник - 28.07):
Пълен Клек - 10 х 50 загряваща и 9 х 82 работна - тук намерих едни дискчета от по 1кг и мисля така да качвам отсега нататък
Набиране с тесен хват - загряваща на скрипец и 8 х +8кг работна(отказ на 8) - зор,но все пак съм малко по-тежък от в началото
Военна преса - 7 х 35 работна - много зор,явно защото е накрая.Доста има да го усвоявам това движение,целият се треса,явно имат да заякват мускулите по веригата.
Като цяло решението за жегата е да тренираш на обяд,в залата няма климатик,но днес бях абсолютно сам и въобще не беше топло.Вечер като се съберат всички 1000 човека накуп не си е работа.
Мнението беше редактирано от Nikolay на 28.07.09 09:04.
Тренировка 12(Вторник - 04.08):
Днес явно беше грешка да сменя залата и да отида вечерта на тренировка.Адската жега и съответно спад/застой в резултатите :
Тяга - 10 х 50;4 x 70 загряващи и 8 х 90 работна - мн. слабо
Кофички - 8 х +12кг работна
Прасец - 8 х 30 и нещо седнал
Вече тренировка само в часове,когато залата е празна!!!
Тренировка 13(Вторник - 11.08):
Пълен Клек - 10 х 50 загряваща и 8 х 85 работна - тук можеше още 1-2 да избутам но пак ме хвана шубе
Набиране с тесен хват - загряваща на скрипец и 7 х +10кг работна(отказ на 7)
Военна преса - загряваща с лоста и 9 х 35 работна
Мнението беше редактирано от Nikolay на 11.08.09 09:25.
Я кажи какви резултати наблюдаваш по-конкретно.
Тегло, мм, мазнини, работни килограми, впечатления?
Еми кво да кажа...
Теглото го има по-нагоре - 77;
Предимно мускули трябва да е,мазно съвсем малко над пъпа,но след като не съм маниак по диетите е нормално;
Работните килограми ги има в двата поста преди твоя;
Впечатленията са добри,почти всяка седмица си по-силен,имаш повече свободно време за не-фитнес занимания и така.
И май иде почивка от фитнеса за неопределено време
Мнението беше редактирано от Nikolay на 16.08.09 17:28.
И отново на линия след доста почивка...
Резултати - тегло от 69кг,или -8кг, :vampire: ,нищо странно,имайки впредвид,че храненето беше ограничено доста и до 18-19 ч.
Сега почвам малко по-различни тренировки.Ще опитам малко повече серии с по 5-6 повторения през 2-3 дни от основните упражнения + прасец,без откази,да видя какво ще излезе по този начин.
Започвам с детските тежести:
Днес, 07.10.2009,
Тренировка 01:
Пълен клек - загряваща 8х50, 5х60кг,5х60кг. - тук пълна скръб,беше ми тежко
Набиране с широк хват - 5х,5х
Кофи - 5х,5х
Прасец на 1 крак - 8х,8х на всеки крак
По въпроса с храната,поради ограничени пари няма да е колкото преди,но всеки месец ще качвам бетъка и ще я допълвам при промяна:
закуска - кифла с шоколад + кисело мляко
обяд - супа + 3 кебапчета/пържола с гарнитура
вечеря - 3 кебапчета/пържола с гарнитура
късна вечеря - 3 яйца
В нетренировъчен ден - закуска 3 яйца и късна вечеря 3 яйца.
И дневникът се спира,понеже аз няма какво да обсъждам в него с някого и някой право беше казал,че като е така по-добре у нас на ексела да си пиша... ;-)
Мнението беше редактирано от Nikolay на 12.10.09 21:16.
09.11.09
04:01
Честит рожден ден..
Xax,мерси
Малко информация за тренировките досега...
p.s. Теглото си седи все още 69кг,понеже яденето е мн зле,но силата расте,което ме радва.
Мнението беше редактирано от Nikolay на 26.11.09 11:46.
26.11.09
14:04
Братле, прегледах ти дневника набързо. Правиш нещо като несполучлив опит да тренираш по метода Doggcrapp. Поинтересувай се малко за него и можеш да видиш много по-добри резултати :)
Защо да е несполучлив брат,аз съм доволен от резултатите си,а в такъв случай няма защо нещо да се променя.И нямам представа какво е това Догкрап :)
Извинявам се, че вадя темата от дъното на морето, но:
Клек: 5х60 - 4х75
Тяга: 5х70 - 5х82
12 кила тяга и 15 кила клек за седем тренировки си е отлично. Както и 12кг. лег за 4 тренировки си е трепач направо.
Имам само един въпрос - и първите, и последните тренировки описани в таблицата са правени до отказ, нали? Т.е. преди отказ на 5повт. на клек ти е бил 60, сега отказа на 4 повторения е 75, така ли да го разбирам?
п.п. Говорим за цифрите по датите от таблицата. Знам, че тези твои работни килограми не са актуални, защото си ги подобрил, но питам за информация.
Уж щях без откази да тренирам,и в началото беше така,но после се стигна и дотам.На повечето стигам до отказ ,набирането и тягата са ми още лесни,което е мн яко.На тяга си промених коренно техниката отжеднъж,незнам и аз как,но вече ми е супер лесно.Мисля и някое клипче на тягата и клека да кача по-натам,засега клека ме очаква утре с 80кг,които ще ги взема :):).Якото е,че още съм 69 кг.
Малко обновяване на таблицата.Следват 2 седмици пълен релакс в дома и празнично ядене.