17.06.09
21:35
Здравейте казвам се Янко на 17 178 съм висок 78кг години съм ходя на фитнес от 1 година и 2 месеца та въпроса е следния може ли да комбинирам протеин с креатин и как има ли зареждащи периоди и т.н тренирам секи ден по4ивам само събота и неделя
Мерси предварително
Темата беше редактирана от gsi на 17.06.09 21:37.
Креатин + протеин е класическа комбинациш с която да започнеш. Според мен е по-добре да се направи зареждане, макар че ще чуеш различни мнения. Предполагам целиш покачване на мускулна маса. Сигурен ли си че като тренираш 5 дни в седмицата не ти е малко прекалено. Според мен с такъв стаж е по-добре да имаш по-малък брой тренировки на седмица (3-4).
еми и това си го мислех чудех се 3 пъти седмично и май на това ще се спра креатин + протеин мн хора са ми казвали че е мн добра комбинация обаче никога не съм пил такива неща та въпроса ми е как да ги приемам чувал съм че протейна се пие 3 пъти дневно сутрин на гладно преди и след тренировка а креатина преди или след тренировка
а да попитам само понеже брат ми също тренира но тои с тренира вече 3 години и ми казва да взема креатин и протеин на biogame ама съм чувал че продуктите им не са мн чисти
17.06.09
22:35
Хората ще ти кажат,да не вземаш продукти на БГ фирми,но аз лично съм доволен от монохидрата на Biogame.Виж за протеин на Biogame имам съмнения,че няма да е никак добър... ;)
Креатина е един от най-евтините суплементи. Не си заслужава точно от него да пестиш. Разликата между БГ и американски е малка ако изобщо има такава (за ценовата разлика говоря). Има много теми за приема на протеин и креатин... намери ги и виж как да ги пиеш... коментирано е много пъти.
казано от gsi на 17.06.09, 21:35:
Здравейте казвам се Янко на 17 178 съм висок 78кг години съм ходя на фитнес от 1 година и 2 месеца та въпроса е следния може ли да комбинирам протеин с креатин и как има ли зареждащи периоди и т.н тренирам секи ден по4ивам само събота и неделя
Мерси предварително
Комбинацията е добра, спор няма. Бих те посъветвал малко да намалиш тренировките в фитнеса поне на 4 на седмица.
Гледаш креатина да е - от суровина “creapure”
Протеина да е от качествена американска марка.
Зареждащия период е около 10 дни - 4пъти на ден х 5гр. /като когато имаш тренировка да е преди и след - по 5гр./
След което си продължаваш по 10гр на ден.
Успех :)
Странно защо реших да направя експеримент с търсачката и тя показа 892 резултата за креатин и 593 за креатин и протеин. Не че нещо ама... не ви ли писна... а казват, че пътуването в миналото не било възможно
значи засега съм се спрял на протеин и креатин на P&B labs тренировките мисля да ги намаля на 3 пъти седмично
19.06.09
04:48
казано от gsi на 18.06.09, 08:05:
значи засега съм се спрял на протеин и креатин на P&B labs тренировките мисля да ги намаля на 3 пъти седмично
Защо така си се СПРЯЛ?
еми нз разгледах мн марки някои ми викат земи си биогаме нз си кво земи си от m double you др p&b labs и те ми се сториха най приемливи като цени но нз се пак чакам съвети още