Креатин и протеин

17.06.09
21:35

Здравейте казвам се Янко на 17 178 съм висок 78кг години съм ходя на фитнес от 1 година и 2 месеца  та въпроса е следния може ли да комбинирам протеин с креатин и как има ли зареждащи периоди и т.н тренирам секи ден по4ивам само събота и неделя 

Мерси предварително

Темата беше редактирана от gsi на 17.06.09 21:37.

17.06.09
21:43

Креатин + протеин е класическа комбинациш с която да започнеш. Според мен е по-добре да се направи зареждане, макар че ще чуеш различни мнения. Предполагам целиш покачване на мускулна маса. Сигурен ли си че като тренираш 5 дни в седмицата не ти е малко прекалено. Според мен с такъв стаж е по-добре да имаш по-малък брой тренировки на седмица (3-4).

17.06.09
21:58

еми и това си го мислех чудех се 3 пъти седмично и май на това ще се спра креатин + протеин мн хора са ми казвали че е  мн добра комбинация обаче никога не съм пил такива неща та въпроса ми е как да ги приемам чувал съм че протейна се пие 3 пъти дневно сутрин на гладно преди и след тренировка а креатина преди или след тренировка

17.06.09
22:13

а да попитам само понеже брат ми също тренира но тои с тренира вече 3 години  и ми казва да взема креатин и протеин на biogame ама съм чувал че продуктите им не са мн чисти

Хората ще ти кажат,да не вземаш продукти на БГ фирми,но аз лично съм доволен от монохидрата на Biogame.Виж за протеин на Biogame имам съмнения,че няма да е никак добър... ;)

17.06.09
23:41

Креатина е един от най-евтините суплементи. Не си заслужава точно от него да пестиш. Разликата между БГ и американски е малка ако изобщо има такава (за ценовата разлика говоря). Има много теми за приема на протеин и креатин... намери ги и виж как да ги пиеш... коментирано е много пъти.

18.06.09
05:08

казано от gsi на 17.06.09, 21:35:

Здравейте казвам се Янко на 17 178 съм висок 78кг години съм ходя на фитнес от 1 година и 2 месеца  та въпроса е следния може ли да комбинирам протеин с креатин и как има ли зареждащи периоди и т.н тренирам секи ден по4ивам само събота и неделя 

Мерси предварително

Комбинацията е добра, спор няма. Бих те посъветвал малко да намалиш тренировките в фитнеса поне на 4 на седмица.
Гледаш креатина да е - от суровина “creapure”
Протеина да е от качествена американска марка.
Зареждащия период е около 10 дни - 4пъти на ден х 5гр. /като когато имаш тренировка да е преди и след - по 5гр./
След което си продължаваш по 10гр на ден.
Успех :)

18.06.09
07:08

Странно защо реших да направя експеримент с търсачката и тя показа 892 резултата за креатин и 593 за креатин и протеин. Не че нещо ама... не ви ли писна... а казват, че пътуването в миналото не било възможно

18.06.09
08:05

значи засега съм се спрял на протеин и креатин на P&B labs тренировките мисля да ги намаля на 3 пъти седмично

казано от gsi на 18.06.09, 08:05:

значи засега съм се спрял на протеин и креатин на P&B labs тренировките мисля да ги намаля на 3 пъти седмично

Защо така си се СПРЯЛ?

19.06.09
13:41

еми нз разгледах мн марки някои ми викат земи си биогаме нз си кво земи си от m double you др  p&b labs и те ми се сториха най приемливи като цени но нз се пак чакам съвети още

19.06.09
16:41

С каква сума разполагаш?

19.06.09
20:12

еми около 120 лв

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1