Източници на протеин,Колко бързо?

18.06.09
10:16

Въпроса ми е:
Ако трябва да наредим източниците на протеин по тяхното усвояване от организма каква ще подредбата(Пр:месо,млечни продукти,яйца,риба,ориз, може да се включат и някои добавки).

TR

18.06.09
10:26

Суроватъчен протеин
Яйчен Белтък
Пилешко
Телешко
риба
Млечно-Яйчен протеин
Млечни продукти
Казеин

Мнението беше редактирано от TrainHard на 18.06.09 10:27.

19.06.09
12:41

яйцата до колкото знам се усвояват по бавно заради мазнините в тях

19.06.09
12:43

казано от Biad__ на 19.06.09, 12:41:

яйцата до колкото знам се усвояват по бавно заради мазнините в тях

Ами той човека го е написал :)
Яйчен белтък, предполага се без мазнините.

19.06.09
13:36

а сега идва друг въпрос :),а цяло яйце тогава ? колко бързо се усвоява

20.06.09
11:00

а добрели се усвояват соевите продукти в комбинация с прясно мляко щото аз намерих в един магазин СОЕВИ ФРАНУЛИ които судържат 50 гр протеин и 27 ваглехидрати и 2-3 гр мазнини и има и соеви куб4ета и шницели а питам понеже знам 4е растителния протеин ако не се комбинира с животински не се усвоява добре

20.06.09
12:15

Ми то и млякото не се усвоява много добре - ако е пастьоризирано, варено и т.н...

20.06.09
16:50

казано от tonu на 20.06.09, 12:15:

Ми то и млякото не се усвоява много добре - ако е пастьоризирано, варено и т.н...

зна4и задалжително с месо ина4е все едно нищо не сам ял

20.06.09
17:00

здравейте, някой дали знае какво е процентното съдържание на протеин в изварата, в смисъл колко % казеин и колко от по-бързите?
Любопитно е  да се знае!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1