Треноровка преди нощна смяна?

21.06.09
17:25

Значи работя дневна нощна и 2 дена почивам.Какво мислите за вариант,при който тренирам в деня преди нощна и във втория почивен ден.На нощна имам възможност да си легна за около 2-3 часа.Мога да се опитам да спя и преди нощна,но не съм сигурен дали ще мога.Моля за съвет.Дали ще има смисъл от тази тренировка преди нощната,след като ще спя доста по-късно.Другият ми вариант е да тренирам след нощна,но тогава се чувствам уморен а и след като пия креатин монохидрат не мога да спя,което ме кара да лягам късно.Дано сте ме разбрали.

21.06.09
17:51

Тук всеки ще каже,че няма смисъл така,но понякога нямаме избор - затова според мен просто пробвай и виж как ще се чувстваш след няколко седмици и дали има резултат.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1