21.06.09
12:08
Тъй като на косорциума Harrison Barr предстои пускане на този тип продукти искаме да направим малка анкета за тях.
Качеството и цената ще бъдат отново меко казано атрактивни.
Темата беше редактирана от Harrison Barr Team на 21.06.09 12:09.
Гласувах - знам какво е и НЕ бих го ползвал.Но просто аз нямам нужда от него, не за друго.
Не всеки знае за Витаргото и малко инфо от Ваша страна щеше да е от полза.
Мястото на темата не е тук и затова я местя в Общи.
21.06.09
12:23
На мен ми се налагаша да купувам нещо подобно,но избрах Карбслам.Иначе някой хора могат и да го използват,но най-вече спортисти.
21.06.09
16:03
Умишлено не сме дали инфо за самия прадукт. Искаме да видим до колко е познат тук при нас в България.
Естествено ако нямаш проблем с килограмите не ти трябва - но мисля че това е болна тема за много от начинаещите фитнес маняци. Аз също при 94 килограма които съм не мисля че ми трябва, но надали така мисли един 60 килограмов трениращ.
22.06.09
05:01
И само толкова ли е интереса към тези продукти :)
22.06.09
06:03
Принципно въглехидрати от всякакъв вид не е никък трудно да се набавят и съответно единствената таргет група на която можете да разчитате са 50 до 70 кг. начинаещи, а съответно на тях Vitargo май нищо не им говори. Същата тази таргет група /начинаещите/ очакват чудо с първите посещения във фитнес залата и искат всичко сега и веднага.
22.06.09
06:31
казано от Harrison Barr Team на 22.06.09, 05:01:
И само толкова ли е интереса към тези продукти :)
Анкетата по скоро показва дали хората са чували името на тези продукти, а не дали има интерес към тях.
23.06.09
09:12
И аз гласувах, че знам какво е, но не бих го ползвал. Въпросът е че не е подходящо за мен, като типичен ендоморф.
Знам какво е, но бих предпочел малтодекстрин, палатиноза, декстран или амилопектин.
03.07.09
16:21
Аз съм заинтересован от този тип продукти, но все пак това, което прочетох е доста оскъдно(сложни въглехидрати, с молекули в пъти по-големи дори от малтодекстрин-а).
Мисля, че е време да пуснете линкове и описания, към конкретните продукти, които смятате да внасяте :)
Надявам се, да успеете да ни убедите в използването на такъв вид продукти, защото почти всеки е скиптично настроен към даването на пари за въглехидратни добавки.