дай те некакъв акъл

16.06.09
05:54

здравеи те колеги

на бригада сам в америка  и сега искам нещо да поизчистя,даже да се изрежа целия,знам че трябва стабилна диета,преценил сам храната.До сега се съм пил липо 6 файр през миналото лято.ТОзи път искам нещо стабилно,може би най добре ще  е да комбинирам няколко продукта.МОже би олд анархи стак или препоръчайте нещо,мисля че бодибилдинг.ком е наи добрия саит за добавки с евтини продукти,ако знаете по добър друг саит кажете.МОга да тренирам 2 максимум 3 пъти в седмица но по цел ден вървя с бързо темпо
благодаря предварително!

BO

16.06.09
07:16

DS: Lean Xtreme or Lean X/Recreate
Usplabs: Recreate or Recreate/Reduction
RPN: DCP or DCP/Levithian stack
PP: DermaTherm target/ Green tea
AX: Lean FX/ Slim X stack
Phenom v1

Тия ти стигат, това са най-потентните суплементи за изгаряне на мазнини на американския пазар. Има ги всичките в бб.ком, като може да ги комбинираш, може и по отделно. Всичко зависи от тебе, от диетата ти, от кардиото ти и т.н.

______________________________________________________________________________________________________________________________________
Породавам 3-кутий Anabolic Xtreme: 3-AD + Advanced PCT

16.06.09
21:16

мерси приятел за отговора,а мога ли всичките на 1 път да ги пия, и може ли да ми напишеш целите имена на марките че нещо мн време ми трябва да ги намеря,

благодаря предварително

17.06.09
04:40

Vasopro, Caffeine, Yohimbine, Forskolin, Bacopa Monnieri, PLCAR, EGCG - направи си един такъв стак щом си там ;)

Aма умната с дозировките :D

17.06.09
05:54

Аз бих ти препоръчал ECY(A) или само ЕС stack евтино и ефикасно. И да, внимавай с дозировката :)

18.06.09
05:17

пи4ове мое ли да ми пишете целите имена на продуктите и марката 4е не са ми мн поѕнати пове4ето.какво мислите ѕа слим  xtreme i л карнитин може и още нещо да предложите.благодаря ви

22.06.09
10:10

........
Без да остроумничиш ! Считай се предупреден !
emzo

Мнението беше редактирано от emzo на 22.06.09 10:32.

BO

22.06.09
11:01

Driven Sports: Lean Xtreme or Lean X/USPlabs-Recreate
Usplabs: Recreate or Recreate/Controled labs-Reduction
RPN: DCP or DCP/Levithian stack
Primordial Performance: DermaTherm target/ Green tea stack
Anabolic Xtreme: Lean FX/ Slim X stack
Anabolic Addiction: Phenom v1

Това са пълните имена на фирмите, можеше да се поразровиш в гуугъл и щеше да ги намериш :)
А на емзо, това което ти е предложил като цяло са съставки и те се съдържат в някой от продуктите, които съм ти препоръчал, така че много фирми ги предлагат тия съставки и там вече избора си зависи от тебе.

23.06.09
05:49

адаш мерси за отговора!

какво мислите за комбинацията от Slimt Xtreme , l -carnitin , zma i glutamin ili bcaa, какво мислите

BO

23.06.09
07:00

Ако мислиш да сваляш с Slim Xtreme по добре той да ти е втори продукт, тъй като той подтиска
апетита и дава енергия, а трябва някакав друг бърнар, който да върши основната работа-било
то липотропен или термо. Най-добрия избор ако питаш мене е Lean X на DS, който не е стимулант
с един стимулант като Slim X. Тоя l-carnitine(не е необходим при тия два продукта),
zma( не мисля, че има полза от тоя продукт освена ако не го вземаш за подобрение на съня
иначе за тест-не !) и glutamina( има ефект при големи дневни дози, така че за мене се обезмисля
в случая) според мене не ти трябват, само остави bcaa и добави протеин.

_________________________________________________________________________________________________________________________

Продавам 3 кутии 3-АД на Anabolic Xtreme + 1 aPCT

23.06.09
07:19

Aко мислиш пък , че топенето на мазнините идва от бърнъра .........

BO

23.06.09
07:49

Определено добавките, както се вижда и от самата дума са допълнение към нещо в случая тренировъчен режим, кардио, диета. Навярно OP знае за какво иде реч.

24.06.09
05:26

емзо, тва  vasopro доколкото раѕбрах се води ефедрин.Не  е ли опасно.Немога да го намера в бодибилдинг да се продава.Bacopa mannieri не го намирам су6то в бодибилдинга.Извинете ме за правописа оба4е комппа sucks

24.06.09
06:40

Какво толкова умуваш,вземи си Slim Xtreme или Mitotropin,и за двата продукта има страхотни отзиви а и не са толкова скъпи навън.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1