Кик бокс, мед?

НН

22.06.09
18:37

В период за качване на маса съм в момента. Тренирам и кик бокс. Според вас нужно ли е след 1на кик-бокс тренировка да взимам 2-3 лъжички мед(както след тренировка с тежести)
мерси

Дори задължително!

казано от Nikzzz на 22.06.09, 18:37:

В период за качване на маса съм в момента. Тренирам и кик бокс. Според вас нужно ли е след 1на кик-бокс тренировка да взимам 2-3 лъжички мед(както след тренировка с тежести)
мерси

Зависи как е при теб. Аз преди взимах въглехидрати преди тренировка и ми идваше доста добре. В момента след тежка тренировка ( най-вече муай тай, но и при щанги се е случвало ) ми се ядат повече и тогава ям. Иначе гледам да приемам 3-4 часа преди тренировка повече въглехидрати, така ми идва най-добре. Килограми аз съм качвал с много тренировки и много храна като количество и качество :) Най-вече месо, яйца, масло, сметана, зехтин, зеленчуци, някой и друг плод, каквото дойде от баба ми и каквото друго ми се яде, стига да не прекалявам с некачествени храни, защото веднага го усещам :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1