Как е най-добре да се яде ориз за качване на ММ

18.06.09
10:18

Значи искам да попитам как е най-добре да се яде ориза за качване на мм.
Някакво определено ядене пекан варен... как точно да се сготви...
И освен ориз картофи фасул телешко риба и пилешко какво друго мога да ползвам за възможно най-бързо качване като имам предвид да не е мн чисто може и по мазно да е просто да е по -бързо качването (средна работа не искам да е мн чисто нито пък само мазнини :) )
Благодаря предварително и бих се зарадвал на някой друг съвет за възможно най бързо качване (3-6-9месеца)
:) :) :)
ПС:и да питам колко пъти трябва да се яде на ден колкото мога да кажем 6-7 пъти през 1-2-3 часа или между 4-5 хранения?

TR

18.06.09
10:22

Варен, можеш да прибавяш зеленчуци за да качваш по-малко мазно. Това няма да ти намали качването на мускулна маса , просто ще е малко по-чиста. 6-7 малки порции през 2-3 часа.

23.06.09
10:51

казано от TrainHard на 18.06.09, 10:22:

Варен, можеш да прибавяш зеленчуци за да качваш по-малко мазно. Това няма да ти намали качването на мускулна маса , просто ще е малко по-чиста. 6-7 малки порции през 2-3 часа.

ясно... ами освен ориза какво друго предлагате за качване на маса колкото се може повече и по бързо независимо дали е чиста или не чак толкова :)

MO

23.06.09
11:32

Картофи.

Овсен картофи и ориз може спагети,хляб(пълнозърнест,бел може на закуска),овесени ядки.Когато качваш неможе да не качиш мазнини,а колко ще са се определя от метаболизма ти или как усвояваш хранителните вещества.

23.06.09
17:04

казано от 666_Deni_666 на 23.06.09, 12:10:

Овсен картофи и ориз може спагети,хляб(пълнозърнест,бел може на закуска),овесени ядки.Когато качваш неможе да не качиш мазнини,а колко ще са се определя от метаболизма ти или как усвояваш хранителните вещества.

Да за мазнините ми е ясно и както казвам за 3ти път в темата нямам проблеми с него нека се качи и мазно не търся да съм изчиестен чак толкова мн и да качвам само чисто което според мн хора е невъзножно аз и не се стремя към него нека да си имам и малко мазно :)
Значи за сега остава да наблягам на ОРИЗ КАРТОФИ и СПАГЕТИ ... за месата освен пилешко телешко и риба други някви нещо ?
понеже нещо не вървят през лятото ... ако се сетите още такива по лесно намиращи се ястия и продукти казваите ги мн мн мн искам да кача колкото се може повечко маса за 3-6-9 месеца ... благодаря на всеки които даде съвет :)

23.06.09
18:09

мляко с ориз - за бърз резултат...в качването на килограми

23.06.09
19:39

Щом наистина не те вълнува колко мазнини ще качиш - от всичко, на често, големи количества = сила + маса + мазно.

23.06.09
19:41

казано от icebobo на 23.06.09, 18:09:

В интерес на истината какъв е проблема в млякото с ориз? Малко захар дето има, иначе в период на ВВД не е ли добър вариант?

23.06.09
21:29

Хах тва толкова мн го обичам и ся като го видях просто ми светнаха очичките ако говориш сериозно ще се съсипя да го ям :)

24.06.09
16:01

казано от Raster на 23.06.09, 19:41:

В интерес на истината какъв е проблема в млякото с ориз? Малко захар дето има, иначе в период на ВВД не е ли добър вариант?

Е ако изядеш една купичка е малко захарта,ама ако се налапаш с 350гр.ориз вече става малко многичко сладкото

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1