23.06.09
08:10
Здравейте.Вчера си купих Глутамин на прах и Superior Amino 2222 TABS на Оптимум.Въпросът ми е как точно се вземат?По принцип хората са си направили труда да напишат как се приемат,но примерно за Аминокиселините пише че трябва по една таблетка преди и след тренировка.Казаха ми че можело да се вземат и по 2-3 таблетки наведнъж.За глутамина пише да се взема по 5 гр. и да се разреждат в 230 гр.вода.Някой ако има мнение по въпроса да пише.Благодаря
Ами глутамина - сутрин, след тренировка, преди тренировка, вечер преди лягане - по 5-10гр.
Аминото - гледай да събираш за деня 10-15 хапа разпределени с храненията и преди и след тренировка.
23.06.09
10:23
Най-неизгодните аминокиселини на пазара си избрал междудругото.
Значи Глутамина ако го вземам четири пъти на ден по 5-10 грама става за деня към 20-40 гр.това не е ли много.А за аминокиселините значи да ги направя три пъти на ден по 3-4 хапа.
Възможно е защото съм доста бос в сферата за добавките.Пък и това ми е първата покупка.Ама наистина тези хапове са доста големи и трудно се гълтат.Кажете някои други за следващият път като вземам.
Защо мислиш така?
23.06.09
12:51
Защо мислиш така?
15 хапа на ден .. които са ги ползвали знаят колко трудно се преглъщат. Има по-евтини и по-качествени(лично мнение) на водещите американски фирми. Аз лично предпочитам аминокиселини на прах Scivation - Xtend примерно.