Какво мислите за комбинация от Експлоуд + Нитрикс + Амино..

23.06.09
09:10

Сега все още съм в процес на сваляне.До тук от 102 паднах на 92 кг. и мисля до края на Юли да падна до 85кг.След това мисля да почна да качвам и съм решил да взема Една кутия Но-Експлоуд от 2.25Либри май, че беше, 360 хапчета Нитрикс и на Диматайз от тези сините Аминокиселини 4800 където са 500 капсули.Какво мислите за тази комбинация.Ако имам пари дали да не добавя и един Анимал Тест или Анимал Стак или пък Пак...Кое от тези 3-те според вас ще е най-добре или примерно да взема едно от 3-те и да го почна като ми свършат първите неща, които изброих ? Smile

23.06.09
11:55

Ако имаш пари добави Селмас. Това си е комбинацията по принцип. Иначе с амино няма проблем да се комбинира. Протеин отделно имаш ли?

23.06.09
14:21

идеално е експлоуд нитрикс и амино,ама аз предпо4итам сороватъ4ен протеин.ина4е от анимал-а бих пребавил пак-а за6тото безтуи след това сваляне което си замислил до 85лг организма ти 6те е мн изто6тен,пак-а 6те доиде идеално на мястото си.Или път един бавноусвоява6т се протеин може,да ти  е за през но6та или като заместител на някое хранене.

23.06.09
14:32

Аха ами то още не съм поръчал и се колебая направо.Друга ми комбинация е да взема 3 кутии по 300 софтгела на оптимум 2222 аминото заедно със Мстак и КреАлкалин на Скай-Фит.Мисля, че пак ще свърши работа като за маса и сила.Ако е тази втората комбинация мисля да пия в тренировъчни дни сутрин 4 амино преди и след по 4 и преди лягане по 4.В не тренировъчни дни сутрин , преди лягане и още един път по 3 тоест общо 12.Мстака да го вкарам след 2тия ден от както почна аминото и кре алкалина, а самия кре алкалин да го пия по 2 капсули 30-45 мин преди тренировка, а за не тренировъчните дни незнам как ще го мисля.

Ето и една снимка да се види разликата.Значи първата е правена малко преди да почна диетата, а тази новата - там съм май към 93-94 килограма докато в момента съм се закрепил на 92 и продължавам да свалям.

Разликата е към 15 санта в талията , а в момента талията е паднала с още към 2 санта.Ее Има го и това , че като взех да свалям ръката беше студена към 42,5см. , а сега е 41,0-41,5 см. , но какво да се прави.Незнам само дали за това си няма друг раздел, но ако има посочете ми да не спамя само. ;)
[IMG]http://i44.tinypic.com/2dv94z5.jpg[/IMG]

Мнението беше редактирано от incessantforce на 23.06.09 14:38.

01.07.09
16:30

Добре си се ориентирал като цяло, само да те предпазя от една грешка. Нитрикса е чувствителен към глутамина, не работи добре като взимаш глутаминови добавки като аминокиселини например. По добре замени с някой качествен протеин или за да направиш класическият масс стак пробвай селмас+ноексплоуд+нитрикс ;) няма да съжалиш за миг дори!

01.07.09
17:09

Тези аминокиселини са са супер неизгодни.Погледна ли етикета 4800мг АК на 4 капсули !!! В 1 хапче има 1200мг АК.500х1.2 = 600гр АК, а на АСН Амино 2000 325х 2 = 650гр, но са доста по-евтини.

01.07.09
18:11

Ем да ама в крайна сметка нещата не станаха на 100% така.Значи поръчах и в момента чакам- 5 либри голд стандард на Оптимум, 300 дражета 2222 Амино, АнималМстак, 120 хапчета кре-алкалин на СкайФит,100 капсули по 1000мг таурин и 100 капсули по 200мг. кофеин.Само за креалкалин ме е яд, че за същите пари можех да взема 250 грама(само, че на прах нали).. ама другия път ще е . ;)

На есен мисля да напрая едно друго нещо за което четох в нета.PowerLab Nutrition е фирмата.Значи ще взема техни C-4, Post Cycle и Primabol който има в 1 капсула- (2a-17a-dimethyl-17b-hydroxy-5a-androstan-3-one) 10mg и отделно смятам да взема протеин, амино пак кре-алкалин и може би нещо от анимал серията.Ако заделя пари може и по-рано от есента. ;) Знам, че Примабола си пада малко Химия(в америка му викат Прохормон или Легални стероиди.)Гледам дават много добри мнения за него на всякъде и казват, че ако се взема спрямо указанията(максимум 3 таблетки дневно) би трябвало да няма странични ефекти. ;) Аа да ако ми останат пари и малко Нитрикс може да вкарам или гледам има един продукт дали сте го чували на марката Isatori продукта се казва Morph 3gxr Или нещо от сорта .. ;)

S7

01.07.09
20:05

:ahhh: Колко пари ти излизат тези комбинации?

Мнението беше редактирано от S7oMaN40 на 01.07.09 20:05.

01.07.09
20:14

казано от S7oMaN40 на 01.07.09, 20:05:

:ahhh: Колко пари ти излизат тези комбинации?

На мен лично много евтино.Поръчах ги директно от Америка.Дори мислех сега да продам това-онова, но нямах много пари и взех за себе си само.Така като питаш я кажи какво би вървяло добре да взема някоя друга бройка да продам из форума. ;))

ПС- Ако нема кво да прайш пиши на Скайп- incessantforce тъкмо може да обменим малко опит. ;)

01.07.09
20:15

Усещам изненади на митницата ;)

01.07.09
20:19

казано от Aleksandar Marinov на 01.07.09, 20:15:

Зависи.Предния път като бяхме поръчвали само, че тогава беше от Ибей бяха 2пака и 2мстака ама ги бяха написали на стойност 40$ май и митничарката пита какво има в колета да не го отварям и ние викаме добавки.Тя вика айде и даде ни колета и по живо по здраво..+ това от законова гледна точка има много неща за които един човек може да се хване да му мине колета без мито.. ;) Примерно, че е за лично ползване или с благотворителна цел. ;) + това само още 1 пример.Един приятел си взема по ибей Айфон.500$ му го бяха обявили на колета колкото си и беше.Ония му се заядаха за мито той им каза, че всичко е оправено в интернет и платено и на тях няма какво да им дава и си взе Айфона без да плаща мита и ддс-та. ;)

S7

01.07.09
20:20

казано от Aleksandar Marinov на 01.07.09, 20:15:

Слушал съм за подобни възможности :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1