Малко помощ!!!

22.06.09
13:23

Здравейте.Значи ситуацията е следната:1.77-78 м съм и тежа към 100 кг.Обачи мазнините са в определени области.Ръцете са почти изчистене, краката напълно.Но проблемна област ми е корема.Правя коремни преси като побъркан от 1 месец, но никакъв ефект.Също така отстрани имам немалки паласки.Та питането ми е следното.Ако може да ми препоръчате диета или да ми изготвите такава  (по принцип не съм толкова нахален), с която да смъкна поне 10 кила.Обаче имам един проблем със стомаха - той е твърде чувствителен в смисъл такъв, че когато не съм хапнал ме боли, червата почват също да се обаждат.Ще започвам работа, която не включва чак толкова тежък физически труд.Също бях чул за някакви колани, които се слагали около корема и имали ефекта на найлоновите торбички, които слагам докато тренирам.Ако може да ми помогнете ще съм ви много благодарен.Мисля че съм дал достатъчно информация.

Всъщност не си дал почти никаква информация. За да ти се помогне ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се знае как се храниш.
Това, което се разбира от поста ти е, че вярваш в чудеса - коремните преси свалят сланините от корема, магическите колани топят сланини...
Диети да смъкнеш 10 кила - колкото искаш. Диета, с която да смъкнеш 10кг, от които почти всичките ще са мазнините от тялото ти, се прави след като се знае как се храниш, за да се изгради на тази база.
Ако искаш бързи резултати - вземи диета от някое женско списание. Ако искаш добри и здравословни резултати - намери си инструктор или навий някой от сайта, който разбира ;)
Добрата новина е, че всяка хубава диета те кара да ядеш минимум 5 пъти на ден, така че стомахът ти няма да те боли.

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 22.06.09 13:48.

22.06.09
14:03

По принцип ТОЧНО този вид напълняване (само в тялото и корема, без крайниците) е възможно да е свързано със заболяване свързано с ендокринната система. Казвам го, защото веднъж ми се наложи да ходя при ендокринолог и той ми каза, че това затлъстяване - в корема, без ръце и крака, е показателно за някакъв здравословен проблем, за който просто не мога да се сетя (име и т.н., май беше свързано с диабед - наистина не се сещам!)

Разбира се, при теб това може да е просто ген да пълнееш така и да си напълно здрав. Все пак ще е добре да минеш през личния си лекар и оттам при ендокринолога. Той ще ти каже и защо пълнееш и защо точно по този начин. Пък в най-добрия случай ще ти каже, че пълнееш от малко движение и неподходяща храна. Тогава ще си съставиш и диета и програма.

22.06.09
15:00

Ям всичко в неограничени количества.Понякога наблягам на сладкото, хляб не ям кой знай колко.По принцип като ходя на училищя ям по 3 кебапчета +150 грама пържени картофи.
Причината за повечкото сланинки в областта на корема е друга.По принцип тренирам много малко или почти не тренирам корема, също така не правя кардио.Въпреке че съм пълен футболът ми се отдава и ритам почти всеки ден - затова по краката нямам мазнини, а що се отнася до ръцете - не знам те се изчистиха донякъде просто от упражненията.
Поразгледах диети.Мисля да започна някой от тях.До преди месец пиех аминокиселини.Да продължа ли с тях или да почна с л карнетин или фет бърнър.
ПП: От л карнетина ме болеше ужасно много корема.

22.06.09
19:31

Преди да продължиш - не се сваля само от крака и ръце и т.н. Това е цялостен процес - или се изчистваш навсякъде, или си въобразяваш. Футбол тренираш - просто краката ти са по-оформени на фона на нетренираното ти тяло и от там предполагам си направил извода, че са ти чисти краката. Същото се отнася и за ръцете. Тренировки по еди коя си част от тялото не води до изчистване на тази част. Но диетата го прави.

23.06.09
10:51

Дам.Като се замисял май е така.Преди 1 година бях почнал да правя точкова диета и за някъде 2 месеца с 1 седмица прекъсване свалих към 6-7 кила.Тази година пробвах пак, но без успех.Ако знаете на какво може да се дължи това?

23.06.09
18:12

казано от gosho1 на 23.06.09, 10:51:

Дам.Като се замисял май е така.Преди 1 година бях почнал да правя точкова диета и за някъде 2 месеца с 1 седмица прекъсване свалих към 6-7 кила.Тази година пробвах пак, но без успех.Ако знаете на какво може да се дължи това?

Разкажи ни повече за тази “точкова диета”?

23.06.09
20:03

Това е точковата диета: http://bglog.net/Zdrave/11509 .Всъщност всяка храна се измерва в точки.Не трябва да правя повече от 40 точи дневно, за да искам да смъкна килца.Хубавото е, че месата са с по-малко точки и може да се яде доста от това, лошото обаче е,че сладките са с много точки и ако изям дори 1 бисквита трябва цял ден да стоя гладен или да ям само храни с 0 точки.Диетата не е много трудна за спазване.Първите 2-3 седмици даже не се усеща, но защо спря да ми действа идея си нямам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1