Сухо мляко и яйчен прах ?

23.06.09
16:06

Сухото мляко и яйчния прах смесен заедно как ви се струват като един вид домашен протеин ??

23.06.09
18:15

Майтап :)

Мислиш че протеина е някъв бъркоч от квото намериш в шкафа? Захар, брашно, яйчен прах, сухо мляко, ванилия, пудра захар и нишесте? Важното е да е на прах и да може да се забърка...

Мнението беше редактирано от kao на 23.06.09 18:44.

23.06.09
18:59

Да става.Добави малко соя на прах и суроватъчния на Пико и получаваш идеален 4-компнентен протеин с още по-идеален амино профил и биологична стойност. ;)

това е майтап разбирасе, някой да не ми повярва

Мнението беше редактирано от Aquiles на 23.06.09 19:01.

24.06.09
11:28

казано от mike89 на 23.06.09, 16:06:

Сухото мляко и яйчния прах смесен заедно как ви се струват като един вид домашен протеин ??

Според мен е добре да не забравяш каква е функцията на прахообразния протеин и това, че сухото мляко е изкуствен продукт. Ако не си обърнал внимание около скандала с изкуствените сирена и млека... бъди внимателен!
Но ако така и така си решил да ги използваш - гледай да е нещо доказано качествено!
Няма нищо по-добро от натуралния пртеин - т.е. от естествени източници. Ако смяташ, че замяната на храната с този вид протеин ще ти даде добро тяло - грешиш. Белтъчините са нещо безкрайно необходимо при изграждането на физиката, но има много други важни моменти. При приемането на сухо мляко ти лишаваш тялото си от много други важни хранителни съставки!
Добавка като протеин се използва тогава, когато не можеш да достигнеш максимума от белтъчини за деня. той не е магическа пръчка или вълшебен прах!
Какъв точно е твоя влучай?
1. Не успяваш да набавиш голямо количество белтъчини, понеже си с повече килограми и се изисква поемането на по-голямо количество храни с висок белтъчен състав?
2. Чувал си за “вълщебните и магически” свойства на пртеините?
3. Гледаш да си в крак с модата?
или 4, 5, 6…

Не се опитвам да те критикувам, но виждам все повече момчета, коит се хранят грешно и недостатъчно, а разчитат на това, че ако вкарат малко скъп протеин ще се случи чудо!
Това са ДОБАВКИ, които помагат само ако всичко останало е наред!
Не се ли храниш балансирано и по правилата - губиш време, пари, надежди!
Дори и домашен, дори и с това, което сам спомена... направи го, но се увери че се храниш правилно!
Пак казвам (с най-добри чувства) - това е ДОБАВКА, а не нещо, кеото става за основно хранене!
Успех!

24.06.09
11:37

Протеина на прах е добавка, сухото мляко е нещо коренно различно... състава на двата продукта е коренно различен.

24.06.09
16:16

70 кела 173см ръст ям достата4но 100 гр на ден протеин не си ги развалям просто понеже гледах 4е сухото мляко и яй4ия прах има високо съдаржание на протеин и реших да питам дали е вазможно да стане някаква комбинация а относто протеина купувал съм но два пъти за по 1-2 месеца поради това 4е работатами не е позволявала свясно хранене както е и в момента пове4е предпо4итам от храна да си набавям нормата но в момента имам един празен период от 12 до 18.30 и там най 4есто сма4квам 100гр фъстъци и 20-30 гр суджук и там ще е добре да бутна едно протеин4е но общо взето просто ми стана инт комбинацията

Мерси за менията :)

02.02.15
10:04

В интернет намерих едно момче ,което се занимава с бодибилдинг от гр.Пловдив.Та това момче беше публикувало обява в нета ,че продава въпросен протеин купен от Гърция. Продаваше го на 16лв.килограма.Попитах го лабораторен анализ направил ли е за да го продава в нета ,а той ми отговори ,,че смятал в най-скоро време да направи ,защото дефакто не знае какво предлага на хората ,а действително ми каза ,че имало интерес за този Протеин Whey Pro 80%.от клиенти.След 7 дена му звъня и какво ми съобщава...
Майна свалям протеина от сайта защото не отговаря на истината.Питам го какво стана ,колко процента ти показа на анализа-каза ми ,че е под 60%  !!!!!!!!!!!!!!!

Още едно доказателство направо от Гърция!!!!
Чел съм сертификата на фирма Пико и пише ,че е 80% наистина,но сертификатите нали знаете как се издават под масата.За 10 000хил.лв.  под масата ще напишат на сертификата ,че протеина е 100%.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1