Отзив Mitotropin

23.06.09
18:25

Здравейте! Ето какво мога да кажа за продукта! Взех го преди 24 дена и го почнах преди 21. Първите 2 дена нищо (почнах с 2 приема по 2 капсули тъй като исках да видя дали ми понася и понеже съм 60 килограма). На 3-ят ден ме хвана... беше ми топло целия горях постоянно жажда... Ден 4-ти! Почнах 2ь3 капсули. По едно време стигнах 6/6 и нещо литра вода за ден! На 11/12-ят ден нещата се нормализираха сега неусещам действието пряко, но много по- бързо преработвам храна и вода (доста ми засили обмяната на вещества). Конкретни резултати немога да посоча щото не си знам килата в началото още по- малко сега, но се чувствам много добре и ‘’енергоснабден’’ през целия ден! Да се самокритикувам, че неспазвам много стриктно хранителния си режим, но накрая ще си се критикувам самичък :D Това е като цяло! Продукта действа наистина по-начина който е описан и който аз лично желая! Спецялни благодарности на Белчо който ми препоръча продукта! The BEST !!!

23.06.09
18:31

Аз ли нещо не разбрах, но от това което си написал излиза че си 60 килограма и искаш да чистиш? И не си момиче?

Може би Белчо така го е посъветвал продавайки му Митото.

23.06.09
19:24

Може да не му го е продал,а само да е прочел за Майтотропина в самият блог и да си го е закупил самосиндикално. :)
Това не е чак толкова важно...
Важното е,че сам по себе си този продукт работи!

24.06.09
00:17

:D:D

24.06.09
12:19

Белчо ме посъветва да го взема! Ами да 60 кг съм, не съм момиче и НЕ неискам да свалям кила, а да нацепя релеф! Ако се запознаете по- подробно ще разберете, че продуктът се ползва като предсъстезателна формула за орелефяване! ;) Както и да е по- горе правилно бе обобщено, че продукта работи и постигнах точно желания резултат ;)

Днес се изтеглих! 60 кг и 400 гр приблизително ;)

Мнението беше редактирано от 1234567890 на 24.06.09 12:22.

24.06.09
15:21

Чакай сeга ти в началото си бил 60 кг, днес пак 60 кг така ли? :) Интересно...

24.06.09
15:38

казано от Aleksandar Marinov на 24.06.09, 15:21:

Чакай сeга ти в началото си бил 60 кг, днес пак 60 кг така ли? :) Интересно...

Най-вероятно е станал 60…

24.06.09
15:58

Момчета твърдението, че съм 60 кг е написано в сегашно време ;) инъче съм спменал, че нз колко съм бил в началото, но е било към 61/62 не съм смъкнал много и това е супер :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1