58лв за пълна фитнес програма?

24.06.09
08:55

От скоро съм запален по фитнеса,но общата мi култура по този въпрос е супер ниска,а и инструктора нещо не ме кефи как обяснява. В същото време искам да кача мускулна маса и не знам какви упражнения и как да ги  правя,как да се  храня и т.н.
Вчера се рових в нета и попаднах на сайта белчохристов.ком. Там той предлага фитнес пакет за 58лева. Включва режим на хранене,упражненията за моята цел и линкове към видеоклипове,на които е показано как точно да се изпълняват.
Как ви се струва офертата? Заслужава ли си?
До колкото разбрах всичко е индивидуално,давам му моя снимка в момента и снимка на човек,на който бих искал да приличам(естествено до колкото е възможно генетично) и той казва какво е нужно да сеправи.
За толкова бос във фитнеса човек като мен ми се струва ОК,но и поради това,че нищо не разбирам питам и вас.Примерно ако се окаже,че такъв пакет може да се намери и за 20лв ще е тъпо.
Моля,споделете какво мислите
Поздрави

Темата беше редактирана от Васил Сотиров на 24.06.09 09:40.

24.06.09
09:02

Струва си ако ти е мерак да си платиш, по мое мнение и сам можеш да се справиш т.е. без инструктор. Имаш - даваш. Хора като мен, които нямат - четат и практикуват.

п.п. Белчо Христов.

казано от Thrashmetal на 24.06.09, 09:02:

Струва си ако ти е мерак да си платиш, по мое мнение и сам можеш да се справиш т.е. без инструктор. Имаш - даваш. Хора като мен, които нямат - четат и практикуват.

п.п. Белчо Христов.

И аз нямам пари! Просто реших да не харча за глупости,а за нещо,което ще е up to me както се казва.
Thrashmetal,какво имаш предвид с  ‘’п.п. Белчо Христов’’ ? Познаваш ли го?

24.06.09
09:28

Поправих те. Написал си Христо Белчев.

24.06.09
10:25

Ако ще си даваш парите това е правилния човек има,въпроса е дал иси готов да се разделиш с тях.Не вярвам да намериш същото за 20лв,а и понякога евтиното излиза скъпо.Въпроса е че ако нямаш време да четеш това е вариянта,иначе инфо колкото искаш.

24.06.09
11:43

Нямам точна представа какво включва тази програма от Белчо, но той е професионалист и парите които би му дал за консултация със сигурност ще са похарчени правилно. По-добре е да се консултираш с някой който ще ти даде насока вместо да се луташ и да губиш време, пари и нерви с неща които са излишни.

Твърдо за ползването на консултант!

24.06.09
12:59

казано от Калоян Георгиев на 24.06.09, 11:43:

По-добре е да се консултираш с някой който ще ти даде насока вместо да се луташ и да губиш време, пари и нерви с неща които са излишни.

Различни хора - различни разбирания. На автора мога само да му кажа, че е по-добре дам да реши за него кое е най-добрия вариант, не някой друг да решава вместо него.

24.06.09
13:25

Белчо Христов преди известно време беше доста активен потребител на форума ( с култовия ник “Питона” )и все се намесваше с доста компетентни мнения и винаги добре обосновани, както от към практика така и от към теория. Мисля, че имаше висше образование в някаква такава специалност и завършен курс за инструктори. Абе с 2 думи доста ги чува нещата.
Както ти казаха вече, трябва да решиш дали си готов да се разделиш с парите или не...
Ако ги прежалиш, мисля че това е твоя човек  ;-)

24.06.09
14:11

казано от sotirov12j на 24.06.09, 09:15:

казано от Thrashmetal на 24.06.09, 09:02:

п.п. Белчо Христов.

И аз нямам пари! Просто реших да не харча за глупости,а за нещо,което ще е up to me както се казва.
Thrashmetal,какво имаш предвид с  ‘’п.п. Белчо Христов’’ ? Познаваш ли го?

Аз го познавам!
Един от малкото в България,които разбират нещата на ниво “клетка” в нашето съсловие!

24.06.09
16:42

Аз пък бих пи препора4ал да про4етеш някои неща по то4но оснновните понеже си новак и можеби някои от нещата във програната която той ще ти даде няма да ти говорят нищо  а по късно си вземи програма и незабравяи 4е с фитнеса неможе да се бърза а забелязвам 4е си мн запален и веднага се хвърляш на доста неща което ли4но споредмен е грешка като например 4е сега по4ваш и веднага за протеини мислиш първо по4ети след това свикни с упражненията запо4ни да ядеш правилно и тогава си хар4и парите и най важното питаи ще ти се убесни :) за това сме тука :)

Hit the books as hard as you hit the weights

ЦЕ

24.06.09
17:07

Абе за к’во толко го имате тоя протеин, че казвате да прави стаж преди да си купи. Не всеки ежедневието му позволява нз колко хранения, че да си набави 150-200 грама протеин. Протеина си е един улеснител на диетата и това е.

24.06.09
17:16

казано от Цеков на 24.06.09, 17:07:

Абе за к’во толко го имате тоя протеин, че казвате да прави стаж преди да си купи. Не всеки ежедневието му позволява нз колко хранения, че да си набави 150-200 грама протеин. Протеина си е един улеснител на диетата и това е.

Нз ама аз ли4но смятам 4е що горе доло може всеки да се сппави с нормата стига да знае какво да яде и какво е достъпно навсякаде и в  момента 4овека запо4ва да тренира тоест дори лайна да яде ще ка4и маса по добре да понау4и нещо преди да купува каквото и да било и добре да обмисли какво му таябва то4но

Мнението беше редактирано от mike89 на 24.06.09 17:17.

24.06.09
17:18

Протеина никога не е излишен! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1