24.06.09
08:55
От скоро съм запален по фитнеса,но общата мi култура по този въпрос е супер ниска,а и инструктора нещо не ме кефи как обяснява. В същото време искам да кача мускулна маса и не знам какви упражнения и как да ги правя,как да се храня и т.н.
Вчера се рових в нета и попаднах на сайта белчохристов.ком. Там той предлага фитнес пакет за 58лева. Включва режим на хранене,упражненията за моята цел и линкове към видеоклипове,на които е показано как точно да се изпълняват.
Как ви се струва офертата? Заслужава ли си?
До колкото разбрах всичко е индивидуално,давам му моя снимка в момента и снимка на човек,на който бих искал да приличам(естествено до колкото е възможно генетично) и той казва какво е нужно да сеправи.
За толкова бос във фитнеса човек като мен ми се струва ОК,но и поради това,че нищо не разбирам питам и вас.Примерно ако се окаже,че такъв пакет може да се намери и за 20лв ще е тъпо.
Моля,споделете какво мислите
Поздрави
Темата беше редактирана от Васил Сотиров на 24.06.09 09:40.
Струва си ако ти е мерак да си платиш, по мое мнение и сам можеш да се справиш т.е. без инструктор. Имаш - даваш. Хора като мен, които нямат - четат и практикуват.
п.п. Белчо Христов.
24.06.09
09:15
Струва си ако ти е мерак да си платиш, по мое мнение и сам можеш да се справиш т.е. без инструктор. Имаш - даваш. Хора като мен, които нямат - четат и практикуват.
п.п. Белчо Христов.
И аз нямам пари! Просто реших да не харча за глупости,а за нещо,което ще е up to me както се казва.
Thrashmetal,какво имаш предвид с ‘’п.п. Белчо Христов’’ ? Познаваш ли го?
Ако ще си даваш парите това е правилния човек има,въпроса е дал иси готов да се разделиш с тях.Не вярвам да намериш същото за 20лв,а и понякога евтиното излиза скъпо.Въпроса е че ако нямаш време да четеш това е вариянта,иначе инфо колкото искаш.
Нямам точна представа какво включва тази програма от Белчо, но той е професионалист и парите които би му дал за консултация със сигурност ще са похарчени правилно. По-добре е да се консултираш с някой който ще ти даде насока вместо да се луташ и да губиш време, пари и нерви с неща които са излишни.
Твърдо за ползването на консултант!
По-добре е да се консултираш с някой който ще ти даде насока вместо да се луташ и да губиш време, пари и нерви с неща които са излишни.
Различни хора - различни разбирания. На автора мога само да му кажа, че е по-добре дам да реши за него кое е най-добрия вариант, не някой друг да решава вместо него.
Белчо Христов преди известно време беше доста активен потребител на форума ( с култовия ник “Питона” )и все се намесваше с доста компетентни мнения и винаги добре обосновани, както от към практика така и от към теория. Мисля, че имаше висше образование в някаква такава специалност и завършен курс за инструктори. Абе с 2 думи доста ги чува нещата.
Както ти казаха вече, трябва да решиш дали си готов да се разделиш с парите или не...
Ако ги прежалиш, мисля че това е твоя човек ;-)
п.п. Белчо Христов.
И аз нямам пари! Просто реших да не харча за глупости,а за нещо,което ще е up to me както се казва.
Thrashmetal,какво имаш предвид с ‘’п.п. Белчо Христов’’ ? Познаваш ли го?
Аз го познавам!
Един от малкото в България,които разбират нещата на ниво “клетка” в нашето съсловие!
Аз пък бих пи препора4ал да про4етеш някои неща по то4но оснновните понеже си новак и можеби някои от нещата във програната която той ще ти даде няма да ти говорят нищо а по късно си вземи програма и незабравяи 4е с фитнеса неможе да се бърза а забелязвам 4е си мн запален и веднага се хвърляш на доста неща което ли4но споредмен е грешка като например 4е сега по4ваш и веднага за протеини мислиш първо по4ети след това свикни с упражненията запо4ни да ядеш правилно и тогава си хар4и парите и най важното питаи ще ти се убесни :) за това сме тука :)
Hit the books as hard as you hit the weights
24.06.09
17:07
Абе за к’во толко го имате тоя протеин, че казвате да прави стаж преди да си купи. Не всеки ежедневието му позволява нз колко хранения, че да си набави 150-200 грама протеин. Протеина си е един улеснител на диетата и това е.
Абе за к’во толко го имате тоя протеин, че казвате да прави стаж преди да си купи. Не всеки ежедневието му позволява нз колко хранения, че да си набави 150-200 грама протеин. Протеина си е един улеснител на диетата и това е.
Нз ама аз ли4но смятам 4е що горе доло може всеки да се сппави с нормата стига да знае какво да яде и какво е достъпно навсякаде и в момента 4овека запо4ва да тренира тоест дори лайна да яде ще ка4и маса по добре да понау4и нещо преди да купува каквото и да било и добре да обмисли какво му таябва то4но
Мнението беше редактирано от mike89 на 24.06.09 17:17.