S-Drol и Carb Slam - 3 седмици по-късно

24.06.09
08:42

За пореден път сядам да напиша няколко реда за това, което е проработило при мен, един истински hardgainer. Последната ми история започна на 02.06.2009. След сериозен курс процедури с лазер, мануална терапия и нещо наистина съвременно, успях да докарам рамото си до състояние, в което мога да тренирам здраво, за което благодаря на Петър Нинов! Не свалих нищо по време на терапията защото държах протеина и въглехидратите на добро ниво и гледах да си почивам колкото мога. Реших, че е време да изпробвам нещо ново за мен и след дългогодишни мераци по S-Drol просто го купих и се започна. Скромно с по 2 таблетки на ден. По принцип не си давам много зор да се впрягам на приказките на “натуралните”, че ще ми окапят т..аците, ще спра да го вдигам и черния дроб ще ми стане толкова голям, че ще почне да ми се показва от ушите и носа. Винаги изследванията на чернодробните ми ензими са били 100% отлични и определено няколко пъти по-добре от колегите ми, които си посръбват яко (аз алкохол не съм пил от 3-4 години).

Храненето - по принцип това ми е слабата част, както някои тук знаят защото и в други мнения съм споделял, че нямам железния стомах, който се изисква за билдер. Както и да е този път смених тактиката и ограничих мазнините, защото най-дълго се задържат в стомаха, определих, че протеина ще ми бъде от порадъка на 2,2гр на килогам телесно тегло и качих въглехидратите колкото мога да побера. За целта безценният ми помощник беше Carb Slam с поне 200гр. чист въглехидрат без дъвчене, подуване и други гадости. За протеина ми помагаше неовкусения изолат на NOW.

Трениривките - класически двудневен сплит, 4 тренировъчни дни в седмицата. Основно базови упражнения (без клек). Увеличих повторенията от 6-8 на 8-10 с перфектно изпълнение.

Режимът - От 9:00 до 18:00 мисловен труд с много нерви  и разправии по институции. Понеделник, вторник, четвъртък и петък тренировка от 18:30 до 19:30 или малко по-късно. Събота и Неделя почивка с много спане.

Резултатите
Мускулен тонус - отличен, повишена сила, бързо възстановяване, пълнота на мускулите и привидно по-заоблен вид. Начално лично тегло 69кг, след третата седмица 75кг. Ръка в началото 37, в края 39. Лично на мен тези два показателя са ми основни и въпреки, че не си падам по сантиметъра трябваше да измеря обективно какво се случва.  В тренировъчните дни едва дочаквах да си тръгна от работа и да хващам железата. В дните за почивка гледах да отрадна колкото се може повече сън, ако не ме саботират вкъщи да върша домашна работа. За силови постижения никога не е ставало въпрос при мен, защото не ми е в приоритетите и защото обикновено когато увеличавам интензитета с тежест се контузвам, така че ще разочаровам колегите “силачи” поради липса на наблюдение. От това, което усетих по време на тренировките по-лесно понасям тежестите, изпълнявам всичко идеално за да няма сакатлъци.

Странични ефекти - никакви, с изключение на това, че първата седмица бях като разгонено магаре, което може би се е отразило на приятелката ми.

Скоро ще прикача снимки към темата с преди и след.

Не претендирам, че тренировките, храненето и режима са ми били идеални, нито че продукта е безобиден като бонбонки. Просто при мен проработи и то така, както нищо друго. Винаги съм казвал, че си заслужава тия неща да се споделят и ако се появят повече такива теми във форума ще бъде много полезно за всички. Теоретичните постове са полезни, но нека има и такива с личен опит. Благодаря!

Темата беше редактирана от Кобра на 24.06.09 18:12.

24.06.09
08:48

Колко кутии С-дрол ?
Каква терапия направи накрая?
Протектори по-време на курса ползва ли?
Усети ли тази летаргия за която говорят по чуждите форуми ?

24.06.09
09:35

Еми супер пич.Ще чакам да пуснеш снимки.Искам и Аз да попитам нещо за този С-дрол.Значи бях чел, че е възможно един от страничните ефекти да е повишено ниво на Естроген.На мен ми бяха препоръчали да го смеся с Ди-Стианозол на същата фирма като от 20-ти ден вкарам Стианозола.Нещо от сорта.Ще ми е интересно да обесниш и за протекторите както питаха по-горе.Иначе на мен ми казаха, че не е хубаво да го вземам, защото още съм бил малък(18г.).

СБ

24.06.09
09:59

Относно продуктите за селд цикъл, за да е всичко перфектно, е желатено да се взимат поне 3 вида продукт - продукт за възстановяване на теста, продукт за регулиране на естрогена, и продукт за контролиране на кортизола. Отделно към тях се добавят задължителните БЦАА на прах, глутамин и много протеин, а по възможност и азотно-креатинов продукт. Относно 18 годишните, ако нас лично ни питате това не са продукти дори за лица под 21 години, но знам каква е ситуяцията в България и комплексите на младите. ТОЗИ ТИП ПРОДУКТИ НЕ Е ЖЕЛАТЕЛНО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ДА СЕ УПОТРЕБЯВАТ ОТ ЛИЦА ПОД 21 ГОДИНИ И БЕЗ НЕОБХОДИМИЯ ОПИТ В ЗАЛАТА!!!

24.06.09
10:19

22 дена по 2 таблетки - 44 общо, в опаковката са 60
Протектори не съм ползвал заради ниската доза и краткия период
Терапията са я написали SILA.BG каква е по принцип, моята сега започва, но е експериментална.
Летаргия никаква не съм усетил.

Incessantforce, S-Drol е прогестин и според всички не би трябвало да оказва влияние на естрогена така както ароматизират продукти като  някои стероиди. За D-Stianozol обаче не стоят точно така нещата.
Много е трудно да ти кажа да не го взимаш, при положение, че аз самия много съм се изкушавал на твоите години. Имам много познати, които и на 16-17 приемаха андростенедион и сега са живи и здрави, познавам такива, които на 16 си биеха Сустанон и също са живи и здрави, имаше и един, който пиеше Бионабол по блистерче на ден на 14г, скоро го видях, че още си е толкова голям. Ама знаеш ли какво се случва с ендокринната им система? И готов ли си да поемеш риска да видиш дали си от късметлиите? Ако имаш желание да ползваш подобен тип продукти поизчакай още малко. Купувай си хубав протеин, приемай хубави въглехидрати и другото си го знаеш. П..ките няма да избягат, нито пък щангите докато станеш на 21.

Мнението беше редактирано от Кобра на 24.06.09 10:19.

24.06.09
10:49

Ами мерси.Ще чакам няма проблеми.Признавам си, че понякога и Аз се изкушавам да взема нещо по така, но досега най-сериозното, което съм вземал е било Анимал Пак.Мисля след месец да подхвана малко да кача с Протеин, Амино, Кре-Алкалин, Анимал Мстак и Таурин и Кофеин на капсули.Мисля, че ще се получи добра комбинация.След това и Аз ще пусна тема, а ти пусни снимките да видим разликата. ;)

24.06.09
18:18

Кобра,аиде брато чакаме снимките да видим как си се раздул от тая лудница :)

24.06.09
18:36

Преди:
http://picbg.net/img.php?file=5da33a5f4665850b.JPG

След:
http://picbg.net/img.php?file=fd883e6113f04838.jpg

Не е идеалния избор на снимки, защото светлината е различна, но се вижда, че латералните са малко по-пълни, макар на първата да се виждат по-отчетливо. Малко си личи и на ръцете.

Мнението беше редактирано от Кобра на 24.06.09 18:44.

24.06.09
19:56

казано от Кобра на 24.06.09, 18:36:

Преди:
http://picbg.net/img.php?file=5da33a5f4665850b.JPG

След:
http://picbg.net/img.php?file=fd883e6113f04838.jpg

Не е идеалния избор на снимки, защото светлината е различна, но се вижда, че латералните са малко по-пълни, макар на първата да се виждат по-отчетливо. Малко си личи и на ръцете.

Добре ве братле супер.Ако имаш дай други снимки.Като ръст колко си ? :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1