Впечатления от MHP + Anabolic Extreme

25.06.09
09:52

Преди месец и половина реших да започна със малко по-сериозен стак от стандартния протеин + амино , зтова избрах фирмите Анаболик Екстрим и МНР . Спрях се на продуктите : Dark Matter + Up Ur Mass (MHP) и  Massfx + Hyperdrol 2 (AX) . Като започнах бях 76 кг. в момента съм към 81 кг. Ръка 36 см . в момента 39,5. Имам 4 годинки стаж .Смятам да опиша впечалтенията си за всеки един от продуктите по отделно:

Dark Matter :  Според мен наистина добър продукт , усеща се . 

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ : 9/10 След тренировка вече не се чувствах като парцал .  И Hydro Size матрицата действа .
      РАСТВОРИМОСТ : 10/10 - перфектно се разтваря . само със 2 растърсвания на шейкъра
      ВКУС : 8/10 -  тропическия пунш ми допадна (доста освежаващ е ) , но един приятел сподели че гроздето било гадно . Друг недостатък е че страшно много боядисва , 5 минути трябаше да мия шейкъра .
    При първа възможност ще си взема отново !!!

UP Ur MAss : Гейнъра е добър в сравнение с другите които съм си взимал килата с него бързо се качват , лошото е че доста се омазних за това едва ли бих си взел в скоро време , но продукта е перфектен за хардгейнери .

РАСТВОРИМОСТ : 10/10 също като матера
    Вкус : 6/10 поне на мен ми дойде малко блудкав и нямах това желание да го пия , което имам при по вкусните . Друг недостатък е че подува корема и 20 мин. се чувствам като човал с картофи.

АNABOLIC EXTRENE

Продуктите на фирмата са уникални  и ако наистина са безвредни определено могат да се мерят със забранените . Силата и въстановяването са силно изразени , огромно желание за трениране , енергия .Друг бонус е че започнах да се изчиствам .НО СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ СА НА ЛИЦЕ !! Успях да направя само 3 седмици със АХ . След 5тия ден започнах да получавам свирепо главоболие , третата седмица главоболието стана постоянно . Друг страничен ефект са киселините които получих - постоянно гадене и липса на апетит . Това се случи и с други двама мои приятели които ги започнаха и те също ги спряха . Направо като ги взимах нямах желание да правя нищо .Страничните ефекти са дори по добре изразени от тези на стероидите , едни познати направиха цикли единия със метан , другия със винстрол и казаха че не усетили странични ефекти , а аз даже не успях да си довърша цикъла .
      Като цяло продуктите много ме впечатлиха , НО НЕ СА ВСЕКИ . ЗАМИСЛЕТЕ СЕ МНОГО ВНИМАТЕЛНО ПРЕДИ ДА ГИ ЗАПОЧНЕТЕ . Резултатите са уникални за натурални продукти , но и страничните ефекти . Пък и цената е висока , да хварлиш 200 лева и да спреш цикъла .......

Темата беше редактирана от Cro Cop на 25.06.09 09:53.

25.06.09
09:57

На мен единия Dark Matter ми е с вкус на грозде - в момента го пия и ми харесва, но оцветява езика в синьо за известен период :)
Иначе наистина възстановяването е много добро.

25.06.09
09:58

Благодаря за ревю-то и информацията.Ще е полезна за много хора тук.
Относно Anabolic Extreme и аз съм ги ползвал - странични ефекти никакви при мен,освен разстроен стомах от Mass Fx.

ЕД

25.06.09
12:36

Мисля, че за Dark Matter може още много хора да си кажат мнението, понеже сме продали много бройки от него, а лош отзив до момента не сме чели.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1