Отново дилема .. ?

25.06.09
03:42

Здравейте хора.. Изпих.. 5 кила Scivation и скоро ще свърша 2 кила Prostar и 400 гр креатин.. Но нещо кантара.. не показва напредък.. също и сантиметъра..

Сега се чудя какво да си взема нещо по-сериозно .. тъй като завършвам годината.. и .. наще са доста доволни от успеха ми.. и подаръчето ми ще по мой избор.. искам да си взема някви яки добавки.. Та кажете ми какво да си взема за качване на ММ .. ЧИСТА ММ.. ,че лятото не искам шкембета.. и паласки.. нещо както по сайтовете пиши “Hardcore” .. ? няма ли да е по-добре ]Smile Протеин + нещо яко Smile

П.П. последно време от както стана супер жега.. в залата е около 26-30 градуса и едва се тренира .. и нямам много много желание за тренировка .. и ми е мн кофти.. може би нещо което ще ме направи зверче Wink

П.П.2 Гледах ги тези неща... и идея си нямам дали ще е добре за мен.. но хубави неща за писали за тях..
Propadrol
Methyl e
Animal test
H-drol 60 caps

25.06.09
04:07

Какъв стаж си ? На каква възраст ?  Как тренираш ?
А и подозирам че храненето ти е “зле”, и от там тези добавки няма как да те направят супер мен.

25.06.09
04:14

На 17 години съм 70 кг. стаж.. 1 година сериозно ..
Тренирам:
пон: гърди бицепс
сряда: рамо трицепс
петък: гръб и клякане (само за разширяване на гръдния кош клякам) и корем

Храня се така горе долу - протеин + 4 яйца + овесени ядки + мед + обезмаслено прясно мляко - сутрин
към 10:30 - 11 - ориз с пиле
към 2 отново ориз с пиле или картофи с пиле и протеин
Към 4 отново
към 6 отново
към 8-9 отново
преди лягане 200гр извара + 200 гр. кисело обезмаслено мляко

Когато тренирам:
сутрин 4 яйца + овесени ядки + мед + обезмаслено прясно мляко - сутрин
към 10-11 пиле с ориз
към 12 банан с някфи ядки
към 1-2 протеин
Тренировка
след тренировката 45-60гр. мед + протеин + кит-кат
1 4ас след тренировка ориз или картофи с пиле
към 6-7 пак ориз/картофи с пиле
към 8-9 отново същото.. (стига да има ако не понякога ям само месо с пълнозърнест хляб)
преди лягане 200гр. извара с 200 гр кисело обезмаслено мляко

Така се и храня.. просто училище и не мога да си позволя по-добро хранене.. сега мисля да започна работа в 1 магазин.. към 8-9 часа на ден.. и там нз.. ще трябва май да си взимам храна от нас..

25.06.09
09:39

От 7 килограма протеин и 400гр. креатин незнам на какво си се надявал... На 17 години, с 1 година стаж, лично аз не ти препоръчвам никакви “хардкор” добавки. Най-добре, продължи с протеина, добрата храна и може да си вземеш и ВСАА.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 25.06.09 09:39.

25.06.09
10:56

нямам намерение да свалям ,че да пия БКАа (ест то не е само за сваляне но .. по добре нещо др) и какво очаквам .. ами мойте приятели като пият креатин и всички “яба кфо е яко напрао издивявам много сила дава тфа мн е яко ..” и качват по 3-4 кила от протеин и креатин а аз.. точно 0 кила .. и 7 кила протеин не мисля ,че е малко

ок де с тия Хардкор добавки .. не трябва ли да се получи нещо по добро /

Значи целта ако ти е да не може да качиш и милиграм и да не може да го вдигнеш след време - продължавай в същия дух. Ако искаш обаче повече маса - обърни внимание на храненето (явно ти е малко) и на тренировката (не чакай просперитет докато за бицепс правиш повече серии с повече килограми, отколкото на клека).
Ако имаш нужда от 3000калории (примерно), а с храна си набавяш 2100 - още минимум 1000 трябва да ти дойдат от протеина на прах, за да успееш. 1000 калории са....250гр дневно. Нали следиш мисълта?

25.06.09
11:23

Като си на 17 не са препоръчителни тези “хардкор добавки”.Иначе храната ти е добре според мен, най-вероятно количеството трябва да се увеличи, за добавки може да пробваш креатинова матрица, щом тези 400гр не са ти повлияли въобще(предполагам монохидрат?), сега “на мода” е Слин-Сейн, доста доволни има от него във форума, може и него да погледнеш, а с протеина си продължавай.

25.06.09
11:27

Това за калорийния баланс добре, ама не ви ли писна да ги пишете тия приказки от 1001 нощ, че няма да го вдигне някога си... вече и в първи клас сигурно знаят какво е PCT. Необратими последствия на ендокринната система нанася дългогодишна употреба на сериозни количества стероиди без капка мозък в главата... Не става само с ядене, трябва и акъл!

казано от Кобра на 25.06.09, 11:27:

Това за калорийния баланс добре, ама не ви ли писна да ги пишете тия приказки от 1001 нощ, че няма да го вдигне някога си... вече и в първи клас сигурно знаят какво е PCT. Необратими последствия на ендокринната система нанася дългогодишна употреба на сериозни количества стероиди без капка мозък в главата... Не става само с ядене, трябва и акъл!

РСТ на 17…ок, поощрявай го.

25.06.09
11:47

Малко ти е стажа и годините за хардкор продукти,не вярвам и да си си изпълнил биологичния потенциал за да си играеш и с хормоните.Като искаш да даваш пари вземи си една креатинова матрица и азотен booster,нещо на BSN,Gaspari,Ultimate,по добре така.

25.06.09
12:47

преди време бях пил Но експлоуд .. но струва супер много .. а резултатът беше .. само ,че се чувствах като пиян по време на тренировка и бях изпъллнен с енергия.. не си струва 120 лева за да се чувствам странно .. като водката в магазина е 5 лева половин литър ..

Ок значи ще тряя да си дъня на протеин и така.. А тия креатинови матрици .. има ли смисъл .. пил съм 400 гр минохидрат и абсолтноо нищо не усетих .. нито в силат нито в издражливостта нито в килограмите..

П.П. за храната .. просто няма как да ям повече.. 1 ,че няма място в корема.. то просто такова плскане .. аз само дето не драйфам.. и друго ,че на училище ся на работа не мога да нося хладилника с мен.. оптималните дози се старая да фги взимам от въхлехидрати и белтъци.. мислех ,че с про хормони ще се забързат нещата но щом казвате няма смисъл

Благодаря!

25.06.09
12:53

казано от Oranje на 25.06.09, 11:31:

казано от Кобра на 25.06.09, 11:27:

РСТ на 17…ок, поощрявай го.

Не се ядосвай де, естествено, че не е на години за такива продукти ама това с приказките за еректилна дисфункция не помага особено. Не и в ерата на Интернет, преди може и да е работило, когато книгата на Владо Боянов е била библия за културиста, ама сега като всички в gohard са пубертети и са правили какви ли не експерименти с организма си, когато всички форуми са свободни и изобилстват от информация... малко не ми се връзва. Както каза един мой известен приятел със завидно стероидно минало “На тия дето ти говорят за дисфункцията им кажи да дойдат да питат мазолите по ръцете ми”...

А ти младеж, дето искаш на 17 да си най-силния спри да плюскаш и почни да се храниш. В момента тялото ти произвежда най-добрия анаболен хормон - собствения тестостерон. Храносмилателната система не е някаква месомелачка дето каквото натъпчеш го смила и оползотворява. Има си правила, това му е хубавото на тоя спорт, че цял живот се учиш, почни да четеш за пътя на храната, за ензимите, за червата... кои храни с кои не бива да се комбинират, кои носят само негативи, кои се увояват най-лесно и т.н.

Мнението беше редактирано от Кобра на 25.06.09 12:57.

Прави впечатление, че ядеш много често ориз. Да, той е една от най-добрите въглехидратни храни, но запълва доста корема. Моят също е малък и затова въглехидратите ми идват от хляб, вместо ориз и макаронени изделия.
Друг вариант е да използваш някои от въглехидратните добавки, има доста добри продукти на пазара и в този сегмент.
Мислил ли си и за мазнини? 1гр мазнини ти дава 9 калории, докато белтъкът и въглехидратите - само по 4. А диетата ти те идват от 4 жълтъка и малкото ядки на обяд, може би е добра идея да помислиш за повече мазнини в храненето...

25.06.09
13:03

От 2 месеца имам страхотни резултати от Carb Slam (като стана въпрос за въглехидратни добавки). А мазнините че са по 9 калории на грам добре, ама предизвикват ускорено отделяне на холицистин, който тъпанарски казано задържа храната по-дълго в стомаха. А ние не искаме това... Ориза е голям шит, защото при варене увеличава 4 пъти обема си, което за такива с малък стомах като моя е кошмар.
100гр ориз, 70гр Въглехидрати = половин тенджера...
70гр. Carb Slaм = 70гр. Въглехидрат = чаша вода

25.06.09
13:14

всички виждате режима ми и може да го коригирате.. не мисля ,че се тъпча безразборно защото като гледам как връстниците ми нагъват днери и банички се чувствам герой..

М.. това карб слим звучи добре.. може би нма да е лоша идея да комбинирам например: Сурватка + Въглехидратна добавка.. ще стани нещо като гейнър ,но ще мога да контролирам въглехидратите и да не приемам много захари..

А колкото до естествения тестостерон.. не знам защо но има нещо което ме кара да си мисля ,че моето тяло не произвежда особенно много тест в момента.. за разлика от някой мой съученици.. По какво съдя за това? ами.. - много ме мързи последно време .. нямам мн енергия , имам доста малко окосмяване.. по лицето .. и навсякаде (знам ,че е ген но все пак по лицето е редно да започвт да излизат.. като на останалите) , желание за секс.. (не ,че няма .. но като слушам приятелите ми наистина съм като ангелче..) И като цяло хората като кажат “яба тоя го перът хормоните” е при мен не ме перът чак толкова ,че да издивявам така.. и зто си мислех за про хормонални продукти..

М.. има ли някакъв що гтоде добър буустър .. на добра цена ,че но експлоуда ми се вижда доста скъп.. мога да отделя за вс добавки към 250 - 300 лв. а буустъра ми е за тонус в залата тъй като както казах нямам много желание за трен последно време колкото и да се старая да се самонадъхам..

25.06.09
13:33

Разсъждаваш като всеки начинаещ билдер обаче... Концепцията на културизма (натуралния) се състои от 2 етапа:
1. Тежки упражнения- клек и тяга за да реагира тялото ти с производство на повече тестостерон
2. Локално напомпване за да стигне до всяка клетка на мускулите ти тоя тестостерон.

Дотук много хубаво ама дори да си перфектен не можеш да победиш хомеостазата с повече от 5кг годишно, а човек понякога или се разболява или не е в кондиция.. При теб обаче не е така защото още растеш и по-добре се нслаждавай на тоя етап.

Аз си позволявах само трибестан на 17 и сега се чудя защо съм си давал парите за глупости вместо за хубав гейнър... Carb Slam го пия или 2:1 със суроватъчен изолат или просто си сипвам 2-3 лъжици във вода, бъркам и ето ти 60-90гр. въглехидрати без усилие.

25.06.09
15:22

Ок благодаря ти .. А и сега значи това което мисля .. карб слам и сурватка  ще е добра комбинация ?

25.06.09
15:30

CarbSlam е найстина добър продукт но не прекаляваш ли с него,идеята му е да се приема след тренировка и сутрин след ставане като един от най-бързо усвояващите се източници на въглехидрати,това го прави малко неподходящ за останалата част от деня.

25.06.09
16:24

Не произвежда оганизма ти тестостерон ли ех... :D Вземи си някои стак на MHP/Gaspari щом не е работил НОЕксплоуда при тебе или карб слам и протеин,както те посъветваха

СБ

25.06.09
16:26

CARBSLAM е много универсална добавка. ЕДна от основните му функции е също така пълноценното усвояване на другите добавки, особено протеин, креатинови продукти, БЦАА, глутамин и други. Ако целта е чиста и обемна мускулатура, няма по-удачен вариант от CARBSLAM и протеин. На всяка лъжица протеин по 2 лъжици CArbslam. Това е перфектният гейнър

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1