Now foods creatine monohydrate

25.06.09
05:27

Доволни ли сте? Постижения ? Резултати ? Очаквам всичко за него.

nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=60&Itemid=43———-> Това е продукта

25.06.09
06:29

Момче,ти си за банн!
От една седмица пусна 10 теми с различни въпроси,на които е отговаряно 12-938190831923 пъти!
Та протеин,та креатин,та незнам си кво
Поне си смени снимката!

Мнението беше редактирано от Финдо на 25.06.09 06:30.

ГА

25.06.09
10:20

казано от HERCA на 25.06.09, 05:27:

Доволни ли сте? Постижения ? Резултати ? Очаквам всичко за него.

nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=60&Itemid=43———-> Това е продукта

Вземи си един протеин ( American Whey ) , и едни амино ( има много хубави видове на пазара , избери си сам).
Тренирай така няколко месеца ( 3-6месеца ) и след това добави  един CEE + глутамин или пък бцаа.

Мнението беше редактирано от Георги Асенов на 25.06.09 10:20.

25.06.09
13:06

Аз съм доволен от креатина на Нау. Мисля, че и ти ще останеш.

25.06.09
17:24

Следя от няколко дена че се пукна да пишеш теми за хранителни добавки и ми е чудно изобщо имаш ли намерение да си купуваш или не?Разгледаи малко във форума в статийте за хранителни добавки почети след туй пиши ко само питаш.Ти за няколко дена имаш колкото моите коментари,а аз сам от 4-5 месеца регнат.Съветата ми е като не знаеш как стоят нештата с добавкитте не си копуваи и не ни пълни главите с глупости.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1