31.05.09
14:07
Добре, един въпрос много на бързо. 190 на вече 76 кг. За няма и 16 дена свалих 11 кг. Въпроса е, ако в момента човек като мене няма възможност за редовно хранене, може ли да се взима някое протеинче или микс така до 60 лв на месец за да не се усеща чак толкова отслабването? Поне докато си върна режима и започна да приемам що годе стойностна храна.
Много на бързо ще ти кажа,че си направил истинско самоубийство с загубата на 11 кг за 16 дни,какво целиш да изчезнеш напълно ли.На твоя ръст от 190 см не трябва да си по малко от 80 кг.
31.05.09
14:22
Протеинът не е заместител на основното хранене, ако то ти куца,дори той не може да ти помогне за запазването на килограмите и масата. Именно затова е добавка - приема се ДОПЪЛНИТЕЛНО към вече редовно хранене за да спомогне за допълнителен прием необходим за изграждане на мускулатурата.
казано от Biad__ на 31.05.09, 14:16:
Много на бързо ще ти кажа,че си направил истинско самоубийство с загубата на 11 кг за 16 дни,какво целиш да изчезнеш напълно ли.На твоя ръст от 190 см не трябва да си по малко от 80 кг.
Е да де, ама стана без да искам. Почнах нощни смени и ядох почти нищо. Ама сега вече се връщам в режим. Ама и тия следващи седмици ще съм по ограничен финансово. Та има ли някакви ефтини храни, които ще е разумно да приемам сега. Или то е в друг раздел :)
евтина храна е тази която си приготвяш сам,ако си още на работа през ноща си взимай в кутии нещо и яж като през деня все пак на теб деня ти е ноща ;)
Яйца,извара,овес,бобови...мисля, че тези са добър вариант като качествена храна за ограничени финанси
Добре, дойдох си във варна, вече на гърба на наште мога да си позволя да ям каквото се сетя :)
Въпроса ми вече е от колко до колко часа да ям, откъде мога да взема инфо за храните които ям(щото някой ще ми кажат яж въглехидрати, белтъци и т.н. пък аз не ги разбирам) и някое добро гейнарче така до 40 лв/кг.
Въпрос номер 2 добре ли е да си ходя на лостчето, въпреки че широк хват зад врат още не мога да правя и да си помпя лицеви опори, докато вляза във форма за фитнес, защото година и нещо бях много атрофирал. Целта ми е да кача някой кг и да се чувстрам добре.
Мерси предварително
25.06.09
18:38
казано от Сила БГ на 31.05.09, 14:22:
Протеинът не е заместител на основното хранене, ако то ти куца,дори той не може да ти помогне за запазването на килограмите и масата. Именно затова е добавка - приема се ДОПЪЛНИТЕЛНО към вече редовно хранене за да спомогне за допълнителен прием необходим за изграждане на мускулатурата.
Вярно е, но съм гледал, че има пак примерно на Оптимум някакви протеини които ги водят Мийл Реплайсмент един вид заместител на храна.В тях няма ли всичко необходимо от едно хранене или нещо бъркам.Ее все пак най-вероятно няма да те засища и да ти дава чувство за ситост, но поне пък ще ги има необходимите вещества или някъде греша? :)