Хранене?

НН

26.06.09
08:49

От Другата седмица почвам и работа и имам 1 проблем.1ви ден съм от 08:00 до 20:00, 2рия ден от 20:00 до 08:00 и 2 дена почивам и пак, та въпроса ми е как да се храня, защото примерно ми е бил нормален деня, хранил съм се нормално и като отида там какво да ям? Моля някой който е работил по този начин да ми даде някакви съвети, защото съм на път да се откажа от работата точно заради това..Работата не е тежка позволява да ям каквото си искам и когато си поискам. барманче..

НН

26.06.09
14:48

Никакви идеи ли нямате... от утре почвам и незнам какво да правя хаха

TR

26.06.09
18:36

Носи си там с кутия(няма да е добро първо впечатление - нямаш избор) , или избери някакво меню което не е прекалено мазно и богато на протеин.

26.06.09
20:21

казано от Nikzzz на 26.06.09, 08:49:

От Другата седмица почвам и работа и имам 1 проблем.1ви ден съм от 08:00 до 20:00, 2рия ден от 20:00 до 08:00 и 2 дена почивам и пак, та въпроса ми е как да се храня, защото примерно ми е бил нормален деня, хранил съм се нормално и като отида там какво да ям? Моля някой който е работил по този начин да ми даде някакви съвети, защото съм на път да се откажа от работата точно заради това..Работата не е тежка позволява да ям каквото си искам и когато си поискам. барманче..

1) Каквото си ял и през деня. Ден и нощ нямат значение, когато си буден. Храни си се с хубава храна, не се филмирай с часове и грамове.
2) Лошо, това вече е много лошо ;) Да си барман е забавно, да си на режим - скучно. Хващай се на работата, ще видиш че е доста яко.

НН

26.06.09
22:31

Носенето на храна ми е най-малкия проблем, това ме притеснява да кажем ял съм си целия ден нормално, вечерта отивам там в 20:00 (преди това съм вечерял в нас), към 23:00 ям изварата с ядки, към 02:00 пия протеин с бцаа, в 03:00 си ям овеса със млякото и изварата, 06:00 ям черен хляб + пиле и в 8 като се прибера ям пиле с ориз- така става 8 като се прибера, лягам си спа до 1-2 (макс) След това какво правя като съм направил вече 4-5 яденета? Това неспане нощем не пречи ли на растежа при положение че съм на ВВД.
Мерси..

TR

27.06.09
05:30

Еми може организма ти да е в стрес ако до сега си спал редовно през ноща. Но това си зависи от теб.

НН

27.06.09
06:10

Мда всяка вечер си спа нормално, и винаги доста ми се спи. Например миналата вечер след тренировката за гръб и трицепс(която се получи много добре) нямах търпение да хапна и да спа. Легнах към 8:30 и станах в 7 някъде. Така, че много се чудя за тази работа как да го измисля, впрочие това място където ще работя се пада точно под нас  :coolsmile:

27.06.09
10:30

казано от Nikzzz на 26.06.09, 22:31:

Това неспане нощем не пречи ли на растежа при положение че съм на ВВД.
Мерси..

Пречи. И сега какво? Да се самоубиваме, защото 2-3 пъти в седмицата няма да можем да спим през нощта? Каква е ползата от тези мании? Нощният сън е хубаво нещо, но понякога има по-интересни неща за правене, пък и ти не го спираш напълно. А тренираш, когато си във форма - като му хванеш ритъма (2 седмици според мен макс ще ти трябват) ще си усещаш.

Мнението беше редактирано от G33K на 27.06.09 10:32.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1