03.02.05
12:24
Момчета,моля изразете вашите мнения относно цигарите!
Аз лично всекидневно се изкушавам,та как не?!? В даскало освен да излезнеш да изпушиш една цигара в междичасието или да натиснеш яката мацка от другия клас в тоалетните, друго няма кво да се прави :(
Ти както пиеш и пушиш положението ти не е много розово. Лично аз ги МРАЗЯ!!! Нямаш никаква полза от тях, намаляват спортните постижения, вредят, вониш от тях и т.н. :evil: :evil: :evil:
03.02.05
12:41
Искам да подчертая че аз избягвам да пуша а наблягам в/у фитнеса!
Искам да чуя вашите мнения относно този въпрос! /Ако обичате :lol: /
03.02.05
12:42
Аз ги МРАЗЯ.Вуниш от тях, зъбите ти стават гадни, излишне пари и нямаш полза от тях НИКВА.Ма ти си знаеш.
Отрицателно ми е мннието! Виж има други теми по този въпрос и там дзвер беше писал доста обширни постове с яко инфо
по-здрави
[quote author=“milo”]Искам да подчертая че аз избягвам да пуша а наблягам в/у фитнеса!
Искам да чуя вашите мнения относно този въпрос! /Ако обичате :lol: /
Под “намаляват спортните постижения” какво разбираш??? Дишането е едно от най-важните неща при тренировка, а с цигарите не става!
Стига бе кви са тия теми? Много ясно че алкохола е вреден и пречи по всякакъв начин на спортуването. Я пуснете и една тема да видите кво ми е мнението за наркотиците? :evil: :evil:
е пич за пиенето...аре може от време на време ама цигарите-това вече е антибодибилдинга !
С пръдня боя не става нали знаеш ? :wink:
05.02.05
02:04
Зарежи ги тея гадости и алкохола..Най-мраза като седна в някое кафе и сички ми димът околко мене направо се побърквам а и немога да дишам направо ужас... :(
05.02.05
02:23
Щото не сте били сериозни пушачи (не ви и трябва) ...да знаете какво е да пиете кафе сутрин и да треперите щото се опитвате да спрете цигарите, а всички около вас да пушат..ужас ужас не ви го пожелавам.
А за наркотиците какво мислите ? :)
Според мен и цигарите и алкохолът и наркотиците са супер вредни, но човек има нужда от тях някой път (поне от алкохола).
Човек има нужда да разпуска от време на време ... :)
Всъщност те стероидите са си донякъде наркотик (пристрастяването е психическо, а при някои и физическо), но поне някаква полза има от тях 8) (ако може да се нарече полза - ако се състезаваш има. Аз бих взимал, но не съм досега)!
Има два вида наркотици. Единият вид са наркотиците с, които работиш по-добре като: Стероиди, аналгин, кафе и т.н. просто с тях си по-работоспособен. Другият вид са наркотиците, които те карат да се чустваш добре като: цигари, алкохол, кока, хероин, амфетамини :) и т.н. . Еми заобиколени сме от наркотици и няма как да ги няма, даже по телевизият и медийте повечето реклами са на наркотични вещества. Примерно хапчето антибебе спада и към двата вида наркотици защото хем жената фонкционира по-добре от него и се застрахова, че всичко ще е както тя иска и второ, че го използва за удоволствие. А и си е стероидче това хапче.
по-здрави