26.06.09
17:56
Здравейте бихте ли ми препоръчали комбинация между двете до колкото е възможна.Ходя на фитнед от скоро и тренирам за мм тъй като ми е доста нужна, но искам да почна и бокс (главно да науча техниката)Ще съм благодарен ако кажете как да ги съчетая и какво тренировки да права във фитнеса
Добри постижения в бокса и бързо натрупване на ММ са несъвместими. Качествата, които са на почит в бокса са бързина, подвижност, издръжливост. Мускулната маса тук не върши голяма работа. Щом искаш да комбинираш двата спорта, тренировката е най-добре да е от базови упражнения, с не твърде големи тежести. Това са само базови съвети, ако искаш повече инфо, най-добре говори с треньора по бокс. При всички случаи обаче единия спорт ще изостава от другия, т.е. трябва да си избереш дали искаш да наблегнеш на бойния спорт или на фитнеса.
първо качи после се записвай на бокс неможе едновременно да качваш и да тренираш бокс защото боксовата тренировка е много интензивна и е аеробна тренировка кажи речи само кардио а после тренирай за сила в фитнеса